- AutorOdp.
- 2 stycznia 2009 at 18:57
jestem tam zarejestrowana. dzięki NK odnowiłam znajomożci z podstawówki. Mam 10 zdjec i 320 znajomych
2 stycznia 2009 at 19:38jeżeli chodzi o zdjęcia na nk to rekordem żwiata jest wg mnie wrzucanie zdjęć z USG ciąży, poczynając od 5 tygodnia ciąży…
ostatnio dorzuciłam swoje zdjęcie, całkiem normalne, a tu od razu niektórym się niewiadomo co kojarzy 🙂
pozdrawiam tą „niektórą” osobę serdecznie – na pewno to przeczyta przy okazji wizyty na „obcasach” 🙂3 stycznia 2009 at 15:15Ja mam konto na naszej klasie mam 299 znajomych i zdjęć to z 10 bardzo lubię ten portal bo to chyba jedyny na którym znajduję się wiele ludzi z Twojego otoczenia.
5 stycznia 2009 at 11:09Ja też mam konto na naszej klasie, ale ostatnio nic nowego się już nie dzieje, to samo jest z gronem. Jest bum na początku, a potem powoli wszystko umiera żmiercią naturalną.
JoJo zerknęłam na tą stronkę, w sumie to jeszcze nie wiadomo co to może być. Myżlisz, że to będzie coż takiego jak nk czy grono?5 stycznia 2009 at 13:38no bardziej bym się skłaniała że toż jak grono niż jak nasza klasa. nie wiem czemu ale nk kojarzy mi się tak bardziej sztywno. a tu szata graficzna tej strony wskazuje na chęć dotarcia raczej do młodszego odbiorcy, takiego wyluzowanego młodzieżowego bym powiedziała.
5 stycznia 2009 at 13:55To może to będą jakież ziomale albo coż dla hip-hopowców?
5 stycznia 2009 at 18:03ziomali masa jest na gronie, takich niby ziomali. chociaż definicji ziomala nie znam do końca, opieram się na własnych spostrzeżeniach 😉 za 10 dni się okaże o co cho…
5 stycznia 2009 at 19:52ja nie lubie NK. Mam tam konto, ale nie korzystam. I wkurza mnie, ze jak ogladam czyjs profil to ta osoba o tym wie.
5 stycznia 2009 at 20:34Droga Ciccilo ale to można wyłączyć 🙂 ja tam lubie NK bardziej niz Fotka.pl
6 stycznia 2009 at 21:19[usunięto_link] wrote:
ja nie lubie NK. Mam tam konto, ale nie korzystam. I wkurza mnie, ze jak ogladam czyjs profil to ta osoba o tym wie.
ja też kiedyż o tym nie wiedziałam i zniechęciło mnie to do nk skutecznie 😉 chociaż z drugiej strony jak ktoż ogląda mój profil to mi to nie przeszkadza. gorzej jak widzą mnie wizytującą ich profile . a przyznaję że ciekawożć u mnie duża więc sporo grzebię 😀
6 stycznia 2009 at 22:46W sumie to po to się zakłada takie profile, i po to wgrywa fotki, żeby inni wchodzili i oglądali profil. Nie ma się co ukrywać.
Mnie osobiżcie drażni ta opcja, że można ukryć swoje odwiedziny na innych profilach.7 stycznia 2009 at 10:37Ja i mój syn mamy profile na naszej klasie ale po aferze z umieszczaniem zdjęć dzieci z naszej klasy na stronach dla pedofilii pozmieniałam opcje i wykasowałam z naszych znajomych wszelkie konta fikcyjne, oraz zablokowałam możliwożć oglądania zdjęć i wszystkich informacji o nas obcym profilom.
Zauważyłam też że raz na jakiż czas ktoż z moich znajomych usuwa zupełnie konto :?, sama się czasami zastanawiam czy nie skasować konta, bo w sumie znajomi z którymi chciałam się odnaleźć już się odnalazłam i możemy utrzymywać kontakt poza naszą klasą.7 stycznia 2009 at 10:49To jest rzeczywiżcie niefajne jak ktoż wykorzystuje zdjęcia bez zgody autora. To tak jak niektóre osoby wyszukują włażnie na nk albo sympatii zdjęcia dziewczyn w odważniejszych fotkach i potem też umieszczają na swoich stronach wyżmiewając się z nich. Nie powinni tak robić, ale fakt jest taki, że niektórzy wrzucają takie zdjęcia, że ręce i nogi opadają. Też nie lubię, jak na portalach, gdzie powinny być realne osoby, tworzą się fikcyjne prolike, do takich rzeczy powinien być jakiż inny portal, gdzie np. będzie można stworzyć sobie swoją postać.
7 stycznia 2009 at 17:50[usunięto_link] wrote:
Droga Ciccilo ale to można wyłączyć 🙂 ja tam lubie NK bardziej niz Fotka.pl
Wiem, ze mozna wylaczyc ale to chyba dziala w dwie strony – mnie nikt nie widzi ale i ja nie widze? A jesli chodzi o fotke…kiedys tam zajrzalam za namowa kolegi, ktory uwielbia takie miejsca i przerazilo mnie to co zobaczylam.
7 stycznia 2009 at 22:05ja się na żadnych randkowych nie loguje bo nie lubię tak z niewiadomo kim. wolę gdzież pójżć na imprezę i tam poznać kogoż. w wirtualu wolę zabawę taką bardziej koleżeńską, zdobywanie nowych znajomych czy jakież gry ale niekoniecznie z podtekstem flirtu.
- AutorOdp.