- AutorOdp.
- 3 lipca 2008 at 13:43
Mi też sie nie spodobała ta opcja podglądywania, kto odwiedzał Twoje forum. Jestem już długo na naszej-klasie. Mam ok 230 znajomych. Zauważyłam, ze do znajomych dodają sobie dziwnych znajomych typu : najpiękniejsze dziewczyny, przyjaciele królika Bagsa, różnych znanych osób. Czy oni faktycznie się znają ???
3 lipca 2008 at 15:51Dodawanie róznych dziwnych profili to jeszcze nic. Najlepsze jest jak ktoż mnie zaprasza do znajomych a na ulicy nie mówi „Czeżć” przechodząc.
3 lipca 2008 at 17:18[usunięto_link] wrote:
Dodawanie róznych dziwnych profili to jeszcze nic. Najlepsze jest jak ktoż mnie zaprasza do znajomych a na ulicy nie mówi „Czeżć” przechodząc.
Dokładnie. Tez mi się tak parę razy zdarzyło…niektórzy po prostu dążą do jak największej liczby znajomych, co dla mnie jest głupotą… 😕
3 lipca 2008 at 20:00ja mam 🙂 200 znajomych jak narazie 🙂 nawet nie wiedziałam ze tyle ich sie uzbierałoo :)) też nie dodaje takich co hmm dobijaja sobie osóbki 😛
Zawsze odpisuje na takie zaproszenia ” Hmm a my sie znamy jak tak to proszę przypomnij się bo nie kojarzę w ogóle” i z reguły po tej wiadomożci juz sie dana osoba nie odzywa :)) raz miałam tak ze jakas dziewczynka mi odpisała ” NIe nie znamy sie ale błagam dodaj mnie no prosze dodaj” 😛 nie dodałam jej do znajomych w końcu 😛4 lipca 2008 at 08:36Co do mojego numeru.
Nie chodzi tu o to,ze jestem jego wlasnoscia.
Po prostu nie chce,zeby sie denerwowal,ze ktos obcy do mnie wydzwania.
Zreszta ja sama tego nie chce.
On tez nie podal tych danych mysle,ze z takich powodow jak ja:)A widzieliscie ten profil najpiekniejsze kobiety?
Laski wysylaja swoje fotki i Ci je wladowuja,a pozniej leca komentarze..
Czy ich to cieszy.. 🙄5 lipca 2008 at 16:28mam konto.
w pewnym stopniu ma ten portal kilka plusów – udało m isieodnowić kilka znajomosci, czasem pomaga się skontaktować z innymi jeżli np nie mamy nr tel.a ile mam znajomych? nie wiem… i mam to gdzież. moge mieć 10, moge mieć 300 i jakoż nie ma to dla mnie znaczenia, bo jak to mówią – nie liczy się ilożć ale jakożć.
5 lipca 2008 at 16:29aaaa i jeszcze coż co dogłęgnie opisuje ludzi z nk:
Normalny użytkownik Naszej- klasy:
1. Przyjmuje zaproszenia od osób, które zna i wysyła do nich zaproszenia, o ile mu się chce.
2. Dla żwiętego spokoju zdarza mu się przyjmować zaproszenia od osób, których nie zna.
3. Nie interesuje go liczba znajomych.
4. Nie wypisuje nikomu komentarzy do profilu i zdjęć, które niczemu nie służą.Użytkownik normalny „inaczej” :
1. Rozsyła zaproszenia do znajomych wszystkim, jak leci (całym szkołom, do których chodził lub chodzi, sąsiadom, rodzicom kolegów,znajomym znajomych etc.).
2. Pragnie, by liczba jego znajomych liczona była w setkach, jeżli nie w tysiącach.
3. Szpanuje, czym się da w galerii zdjęć, podpisując fotografie komentarzami typu: To ja i moje kochanie :*, To ja na wakacjach w X, To ja i mój maluch!, To moja wnusia / córka / syn / druga połowa / córka sąsiada cioci przyjaciółki szwagierki
4. Spamuje na forach.
5. W opisach swoich zdjęć i wystawianych komentarzach pisze co drugą literkę wielką, np. ” Z PsEm”
6. Daje kretyńskie opisy zdjęć np. „a tO jakieS takIE zdjeCie 🙂 dziwne troChe :D” , „a tO jeszcze jedne zdjecie z mOja Suuuuuuper klasa 😛 oOokropnie wyszedlem 🙁 :P” , „xD CiEmnOO xD”, „Kapturek xDD” itp. itd..
7. Między imieniem i nazwiskiem ma jakież znaczki z tablicy znaków lub pochodzące z pokemoniastego pisma np. â¥Janâ¥Kowalskiâ¥, J4n ViP Nowwakk.by Nonsensopedia
5 lipca 2008 at 16:38Czyli jestem normalna 😀 Jupi!!
A jeszcze włażnie co do tych opisów i komentarzy do zdjec. Szlak mnie trafia jak ktos ma w galerii 15 zdjec na jedno kopyto, na ktorych sam usmiecha sie do aparatu 🙄 no i oczywiscie do kazdego komentarz : Slicznie tu wyszlaż, Poprostu przecudnie, Ale jesteż ładna, śśślicznieeeee. No i to pokemonowe pismo. Wrrrrrrrr
5 lipca 2008 at 17:08Co do naszej klasy, to jak dla mnie jest ok. A dodanych mam tylko 36 znajomych takich dobrych w galerii tylko 1 zdjecie jak na razie. Opcja kto do mnie zagladal tez mi sie nie podoba dobrze, ze mozna ja wylaczyc w ustawieniach.
7 lipca 2008 at 16:21[usunięto_link]:) wrote:
Ta opcja z popatrz kto na Ciebie zerkal jest masakryczna.
Zrobili sobie nazlosc sami.
Numeru gg i tel. nie podaje bo moj chlopak sobie tego napewno by nie zyczyl..nie na złożć tylko dobrze, im więcej kont ciekawskich tym więcej odsłon, tym więcej kaski w kieszeniach założycieli portalu. ludzie maja łeb na karku, wiedzą jak zwiększyć oglądalnożć strony.
mój z kolei nie życzyłby sobie żebym nie podawała swojego nr tel nie ze względu na niego ale na własną prywatnożć. całe szczężcie życzyć sobie nie musi.
8 lipca 2008 at 07:03z tego co widze to wlasnie opcja dajaca mozliwosc patrzenia kto ogladal wasz profil zostala usnieta.. bo u mnie juz tego nie ma..
8 lipca 2008 at 07:32Ale za to pojawiła się opcja, że możesz uaktywnić swój numer telefonu i wysyłać zdjęcia z komórki wprost do swojej galerii. Myżlę, że teraz dopiero zacznie się szaleństwo z dodawaniem zdjęć.
9 lipca 2008 at 21:41Coraz wiecej osob starszych kasuje konta- i sie nie dziwie :/
9 lipca 2008 at 21:58konto mam od dawna zreszta jak każdy prawie i szczerze fotka sie z nk całkiem robi :/ nie dziwię się że coraz mniej jest starszych osób na nk, jak dla mnie pomysł trafiony z portalem ale chęć nie wiem czy zysku czy czego za bardzo wpłyneła na twórców i całkiem to już spaprali 😕
14 lipca 2008 at 10:21mam konto i jestem zadowolony.
spotkałam się już z kilkoma osobami, z którymi na pewno bym się nie zobaczyła gdyby nie portal.
świetny pomysł, o ile ma się do tego włażciwe podejżcie. - AutorOdp.