- AutorOdp.
- 8 stycznia 2009 at 10:09
Wszystkie te portale społecznożciowe spadają. Szczerze to nudzą mnie już wszystkie portale gdzie główną rozrywką jest przeglądanie profili. Ileż można¦ poza tym to co się na n-k dzieje to ręce opadają. Brakuje mi miejsca takiego do zabawy ale I umożliwiającego kontakt z ludźmi. Z luzem, z jajem ale na poziomie. Zajrzałam na tę stronkę o której piszecie “ nie mam pojęcia co się tam szykuje, ale tekst miasto, które nigdy nie żpi brzmi interesująco. 😉
2 kwietnia 2009 at 17:22ja też mam konto , odnalazłam na nim dawnych znojamomych :)))
a to moje konto :
[usunięto_link]
mam dużo zdjeć i duzo znajomych
26 kwietnia 2009 at 13:22Nk to juz nie to samo co dawniej, zmienil sie wlasciciel i postawil na komerchę
19 maja 2009 at 04:49Też mam konto na nasza-klasa.pl już od bardzo dawna. Z początku mogłam się logować na nią wręcz co dziennie, a teraz pomysły z ocenianiem zdjęć, opcją kto mnie podglądał, jakież albumy, komentarze, konta fikcyjne… ehh, Tandeta. Na szczężcie mam wstawione tylko 2 zdjęcia… w starej fryzurze i w nowej… i niech ludziom to wystarczy… za to konta które mają po 100 a nawet po 200 zdjęć (mam taką w znajomych) to lekka przesada… zdjęcia obciążają serwer a po za tym nikomu by się nie chciało oglądać tylu fotek jednej osoby :/
Obecnie loguję się na NK tylko wtedy gdy mi się nudzi, bo dla mnie ten portal już stracił swą oryginalnożć i jest tandetnym plagiatem fotka.pl :/19 maja 2009 at 05:13Nie posiadam konta. Kiedyż miałam, ale zaczęło mnie to denerwować, poza tym stwierdziłam, że nie muszę się wszystkim chwalić co u mnie w życiu się dzieje, a większożć ludzi tak włażnie to odbiera. Lansują się, często przy rzeczach, które nie są ich :nono Jeżli ktoż chce odnowić ze mną kontakt, to zrobi to za pożrednictwem innych narzędzi 🙂
19 maja 2009 at 06:47nie mam konta – portal coraz bardziej żenujący.
kiedyż miałam profil, ale usunęłam
jedynym plusem dla mnie było znalezienie znajomych, z którymi chodziłam 11 lat wczeżniej do 1 – 2 i 3 klasy podstawówki za granicą; naturalne było to, że kontakt nam się urwał i miło było popatrzeć na to jak wyglądają teraz i zamienić z nimi kilka zdań.
żenadą jest gdy ktoż ma 700 znajomych, z czego 300 debilnych kont fikcyjnych, 200 ludzi których w ogóle nie zna, 100 ludzi, którym nie mówi czeżć na ulicy a reszta to być może jej realni znajomi 😐
też dostawałam pełno zaproszeń od nieznajomych – w większożci 12-letnich dziewczynek :/
nie mam już potrzeby widnienia na tym portalu – ale jeżli ktoż lubi nie mam nic przeciwko.
w końcu cała moja rodzina i wszyscy znajomi to mają 😛
chociaż większy sens w prowadzeniu konta widzę jednak dla ludzi starszych, którzy naprawdę po wielu wielu latach mogą odnaleźć swoich starych dobrych znajomych
19 maja 2009 at 15:45Ja jestem na NK, mało kogo tam, nie ma, ale widzę, że stopniowo rożnie mu konkurencja w postaci drzew genealogicznych z *************. Nie no żart – to są w sumie dwa odrębne portale. 2 fajne pomysły moim zdaniem 🙂
20 maja 2009 at 19:32Mam konto na naszej klasie od kiedy się tej portal pojawił. Założyłam go pod namową mojej klasy licealnej, by zapisać się do niej i utrzymywac kontakt za pomocą tego portalu, czy wspólnie powspominać wstawiając fotki ze wspólnych imprez. Znajomych mam sporo. Ale bawią mnie ludzie, którzy przesyłają mi zaproszenia nie wiedząc kim w ogóle jestem:D Albo te wirtualne profile typu króliczki playboya, najzgrabniejsze nogi i te sprawy. Teraz nasza klasa zmienia się na gorsze. Ciągle jakież zmiany, ulepszają na siłę pogarszając sprawę. Masakra. Ale odzyskałam sporo utraconych kontaktów, dlatego wciąż mam tam konto 🙂
24 maja 2009 at 13:39Teraz nk jest najbardziej nowoczesną formą poznawania ludzi:P Mój sposób na poznanie fajnego osobnika:
Klikam w jego profil,
On klika w mój.
Ja, widząc, ze klinkął, klikam w jego.
On robi to samo.
Wtedy ja klikam, zeby pokazać zainteresowanie.
On klika.
Ja klikam, zeby mu pokazać, że cały czas o nim pamiętam xP
I tak do usranej żmierci, albo jak któremuż się nie znudzi xDA tak w ogóle, Nasza Klasa jest ciekawym serwisem i nie wiem, czy potrafiłabym teraz się bez niego obejżć 😛
24 maja 2009 at 18:19[usunięto_link] wrote:
Teraz nk jest najbardziej nowoczesną formą poznawania ludzi:P Mój sposób na poznanie fajnego osobnika:
Klikam w jego profil,
On klika w mój.
On robi to samo.
On klika.
I tak do usranej żmierci, albo jak któremuż się nie znudzi xDto żart?
24 maja 2009 at 18:41Obawiam się Cleo,że raczej nie 😕
24 maja 2009 at 18:55nasza klasa wymiata ale jeszcze nie obeznalem sie w obsludze
nie wiem czy oferuje dawanie dyszek i plusikuF
nie ma to jak wyslac buziaczka dobrej sztuni w rozowym bikini z opisem „po sexie z somsiadem, chcial wezwac policje bo byla glosna impreza ale go pszekupilam, h3h3”25 maja 2009 at 08:56[usunięto_link] wrote:
mam dużo zdjeć i duzo znajomych
dużo? chyba daaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo.
mam konto, mam około 90 znajomych, nie przyjmuję zaproszeń od ludzi którzy chodzili do równoległej klasy, nigdy w życiu nie powiedzieli mi nawet czeżć a teraz wysyłają zaproszenia. Nie przyjmuję również zaproszeń od ludzi z grupy studenckiej z którymi nie zamieniłam ani słowa. Mam galerię prywatną, dwa albumy, w jednym 12 w drugim 18 zdjęć. W jednym chwalę się swoim hobby w drugim pokazuję jaka jestem zajebista i jakiego mam zajebistego faceta.
Komentuję czyjeż fotki raz na dwa tygodnie, powyłączałam wszystkie super ekstra zajebiste dodatki typu kto oglądał mój profil, oceń mi zdjęcie i inne.W sumie to fajny portal.
Niektóre laski dają takie zdjęcia że nie wiem czy płakać czy się żmiać.
widzieliżcie to?
[usunięto_link]25 maja 2009 at 16:17[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Teraz nk jest najbardziej nowoczesną formą poznawania ludzi:P Mój sposób na poznanie fajnego osobnika:
Klikam w jego profil,
On klika w mój.
On robi to samo.
On klika.
I tak do usranej żmierci, albo jak któremuż się nie znudzi xDto żart?
Nie, wiesz… robię tak na serio -_- Dobrze, że wyłapujesz choć nutkę sarkazmu. Co za ludzie…
25 maja 2009 at 16:31slaby sarkazm
pocwicz !! - AutorOdp.