- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2008 at 18:43
moja mama jest moją przyjaciółką 🙂 jest bardzo liberalna. w wieku 16 lat mając chłopaka 5 lat starszego powiedziałam jej że chcemy zacząć współżyć to poszła ze mną do ginekologa. o wszystkim mogę z nią pogadać 🙂
28 kwietnia 2008 at 17:35Moja mama jest wspaniałą kobietą, bardzo mądrą. Jest cudowną matką i przyjaciółką, bardzo ją szanuję. Ma talent wychowawczy 🙂 Rozmawiamy na każdy temat. Mamy żwietny kontakt. Wiele jej zawdzięczam.
1 maja 2008 at 13:46zawsze weidzialam ze mam switnych rodzicow, nie tylko mame ale takze tate ale niedanwo sobie to uswiadomilam jeszcze bardziej, zawsze moge na nich liczyc zawsze szanuje ich i kocham bardzo.
23 maja 2008 at 09:16juz niedługo dzień mamy planujecie podarować coż waszym mamużkom??
23 maja 2008 at 17:10Ja pewnie jak zwykle kupię jakaż czekoladę. Nic więcej bo w moim domu nie zwykliżmy robic sobie z takich okazji nie wiadomo jakich prezentów.
A co do kontaktów z mama… No cóż są jakie są, czyli nie za dobre. Tzn bardzo często zgrzyta między nami, mama mnie nie rozumie, krytykuje każde moje zdanie, każdy moj ruch. Ale już sie do tego przyzwyczaiłam
Chciałabym zeby było inaczej, ale nic na to nie poradzę. Ja sie staram, ale do tanga trzeba dwojga. Mama nawet nie probuje mnie zrozumiec, rozmawiac ze mna. Nie wyobrażam sobie ze mogłabym jej sie z czegokolwiek zwierzac. Chociaz czasem jak widzi, ze mam jakis problem to pyta,a le ja nie odpowiadam
Nie twierdze ze ona jest zla. Po prostu nie potrafimy sie ze soba dogadac. Czasem sie posmiejemy, pogadamy na jakies neutralne tematy i wtedy jest fajnie. Chyba ze powiem cos co sie mamie nie spodoba i zaczynamy sobie dogadywac.
Nie wiem, moze kiedys to sie zmieni. Chciałabym… Także dziewczyny zazdroszczę Wam tych dobrych kontaktów
23 maja 2008 at 21:33Ja mam z mama swietny kontakt i rozmawiamy ze soba o wszystkim. A z okazji Jej swieta wykupilam masaz o wdziecznej nazwie „Suita Marzen”, czekoladki i perfumy. Mam nadzieje, ze bedzie zadowolona.
26 maja 2008 at 09:55ja kupiłam mojej mamie suszarkę do włosów… bo nie mogę patrzeć jak ona używa takiej prawie dwudziestoletniej cegły, która tylko patrzeć jak się rozleci. moja mamusia wychodzi z założenia, że skoro coż się jeszcze nie rozpadło, to znaczy że jeszcze się nadaje… ale wiem że jej się prezencik przyda 😀
26 maja 2008 at 09:59moja mama to moja przyjaciółka.
jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa.
podziwiam ją za to.28 maja 2008 at 15:19[usunięto_link] wrote:
ja kupiłam mojej mamie suszarkę do włosów… bo nie mogę patrzeć jak ona używa takiej prawie dwudziestoletniej cegły, która tylko patrzeć jak się rozleci. moja mamusia wychodzi z założenia, że skoro coż się jeszcze nie rozpadło, to znaczy że jeszcze się nadaje… ale wiem że jej się prezencik przyda 😀
Moja Mama mowi dokladnie to samo!! Jak zobaczyla w poniedzialek swoj prezent to najpierw sie ucieszyla a pozniej zapytala po co wlasciwie ma isc na masaz?
1 czerwca 2008 at 16:02a skoro był już dzień mamy, to może teraz pomyżlimy o tatusiach:D
to już 23.06!2 czerwca 2008 at 19:44Mój ojciec jak zobaczył prezenty dla mamy od razu był zainteresowany kiedy on dostanie coż na dzień ojca 😀
A dla niego wymyżlić coż nowego coraz trudniej. Jak myżlicie, czy można pana po 60-tce wysłać na masaż kamieniami do instytutu kosmetycznego?3 czerwca 2008 at 11:12hmm, masaż to fajna sprawa dla faceta, ale myżlę że taki zwykły, albo bicze wodne!
3 czerwca 2008 at 17:03Masaż to fajna sprawa i raczej wszystkim się podoba. Jako ciekawe dożwiadczenie dla Twojego Taty mógłby być ten mazaż gorącymi kamieniami. Bardziej bezpieczny będzie zwykły masaż. Jeżli chcesz zrobić prezent w formie, że najpierw wykupisz jakiż zabieg, to w razie czego jak Tata nie będzie chciał pójżć to pójdziesz Ty albo Mama.
5 czerwca 2008 at 16:01Wiem, wiem, zawsze ktoż inny może skorzystać z masażu. Kosmetyków to on zbyt wielu nie używa, więc ciężko mi coż fajnego dobrać. Muszę zajrzeć na stronę Eris’a i zobaczyć jakie zabiegi są dla panów:)
7 czerwca 2008 at 20:09No moj tata nie potrzebuje zbyt wielu kosmetykow. I tak wszystko ja mu kupuje. Musze kontrolowac co sie konczy. Taki masaz to jak sport ekstremalny:P
- AutorOdp.