• Autor
    Odp.
  • czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

moja mama jest moją przyjaciółką 🙂 jest bardzo liberalna. w wieku 16 lat mając chłopaka 5 lat starszego powiedziałam jej że chcemy zacząć współżyć to poszła ze mną do ginekologa. o wszystkim mogę z nią pogadać 🙂

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Moja mama jest wspaniałą kobietą, bardzo mądrą. Jest cudowną matką i przyjaciółką, bardzo ją szanuję. Ma talent wychowawczy 🙂 Rozmawiamy na każdy temat. Mamy żwietny kontakt. Wiele jej zawdzięczam.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

zawsze weidzialam ze mam switnych rodzicow, nie tylko mame ale takze tate ale niedanwo sobie to uswiadomilam jeszcze bardziej, zawsze moge na nich liczyc zawsze szanuje ich i kocham bardzo.

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

juz niedługo dzień mamy planujecie podarować coż waszym mamużkom??

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja pewnie jak zwykle kupię jakaż czekoladę. Nic więcej bo w moim domu nie zwykliżmy robic sobie z takich okazji nie wiadomo jakich prezentów.

A co do kontaktów z mama… No cóż są jakie są, czyli nie za dobre. Tzn bardzo często zgrzyta między nami, mama mnie nie rozumie, krytykuje każde moje zdanie, każdy moj ruch. Ale już sie do tego przyzwyczaiłam

Chciałabym zeby było inaczej, ale nic na to nie poradzę. Ja sie staram, ale do tanga trzeba dwojga. Mama nawet nie probuje mnie zrozumiec, rozmawiac ze mna. Nie wyobrażam sobie ze mogłabym jej sie z czegokolwiek zwierzac. Chociaz czasem jak widzi, ze mam jakis problem to pyta,a le ja nie odpowiadam

Nie twierdze ze ona jest zla. Po prostu nie potrafimy sie ze soba dogadac. Czasem sie posmiejemy, pogadamy na jakies neutralne tematy i wtedy jest fajnie. Chyba ze powiem cos co sie mamie nie spodoba i zaczynamy sobie dogadywac.

Nie wiem, moze kiedys to sie zmieni. Chciałabym… Także dziewczyny zazdroszczę Wam tych dobrych kontaktów

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Ja mam z mama swietny kontakt i rozmawiamy ze soba o wszystkim. A z okazji Jej swieta wykupilam masaz o wdziecznej nazwie „Suita Marzen”, czekoladki i perfumy. Mam nadzieje, ze bedzie zadowolona.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ja kupiłam mojej mamie suszarkę do włosów… bo nie mogę patrzeć jak ona używa takiej prawie dwudziestoletniej cegły, która tylko patrzeć jak się rozleci. moja mamusia wychodzi z założenia, że skoro coż się jeszcze nie rozpadło, to znaczy że jeszcze się nadaje… ale wiem że jej się prezencik przyda 😀

moo
    Member
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

moja mama to moja przyjaciółka.
    jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa.
    podziwiam ją za to.

ciccilla
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja kupiłam mojej mamie suszarkę do włosów… bo nie mogę patrzeć jak ona używa takiej prawie dwudziestoletniej cegły, która tylko patrzeć jak się rozleci. moja mamusia wychodzi z założenia, że skoro coż się jeszcze nie rozpadło, to znaczy że jeszcze się nadaje… ale wiem że jej się prezencik przyda 😀

Moja Mama mowi dokladnie to samo!! Jak zobaczyla w poniedzialek swoj prezent to najpierw sie ucieszyla a pozniej zapytala po co wlasciwie ma isc na masaz?

zieloona
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

a skoro był już dzień mamy, to może teraz pomyżlimy o tatusiach:D
    to już 23.06!

lamajka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Mój ojciec jak zobaczył prezenty dla mamy od razu był zainteresowany kiedy on dostanie coż na dzień ojca 😀
    A dla niego wymyżlić coż nowego coraz trudniej. Jak myżlicie, czy można pana po 60-tce wysłać na masaż kamieniami do instytutu kosmetycznego?

zieloona
    Member
    • Bywalec

hmm, masaż to fajna sprawa dla faceta, ale myżlę że taki zwykły, albo bicze wodne!

mala mi
    Member
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Masaż to fajna sprawa i raczej wszystkim się podoba. Jako ciekawe dożwiadczenie dla Twojego Taty mógłby być ten mazaż gorącymi kamieniami. Bardziej bezpieczny będzie zwykły masaż. Jeżli chcesz zrobić prezent w formie, że najpierw wykupisz jakiż zabieg, to w razie czego jak Tata nie będzie chciał pójżć to pójdziesz Ty albo Mama.

zieloona
    Member
    • Bywalec

Wiem, wiem, zawsze ktoż inny może skorzystać z masażu. Kosmetyków to on zbyt wielu nie używa, więc ciężko mi coż fajnego dobrać. Muszę zajrzeć na stronę Eris’a i zobaczyć jakie zabiegi są dla panów:)

ciccilla
    Member
    • Zapaleniec

No moj tata nie potrzebuje zbyt wielu kosmetykow. I tak wszystko ja mu kupuje. Musze kontrolowac co sie konczy. Taki masaz to jak sport ekstremalny:P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nasze mamy…"

Przewiń na górę