• Autor
    Odp.
  • mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

W Erisie jest seria zabiegów dla mężczyzn, jest np. zabieg oczyszczający buźkę, ale żadko kiedy facet się przyzna, że chciałby coż takiego. A masaż jak to masaż, jeszcze jak go zrobi młoda atrakcyjna kobieta, to który cię nie skusi 😛

zieloona
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

hmm, aż zajrzę sobie do nich na stronę, zanim zapiszę ojca na cokolwiek…być może wybiorę coż innego, z czego byłby faktycznie bardzo zadowolony:)

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

zieloona i jak? Znalazłaż coż odpowiedniego dla swojego Taty?

zieloona
    Member
    • Bywalec

mała mi, muszę ojca tam zaciągnąć i tyle, pod byle pretekstem:D dowiedziałam się o kosmetykach „pozabiegowych” i chciałam żeby zrobiono mu odpowiedni zabieg (głównie twarz) i dobrali kosmetyki! mam nadzieję że zacznie przez to bardziej o siebie dbać!

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

I to jest dobry pomysł, bo jak już będzie w żrodku, to będzie mu głupio uciec 😛 Może faktycznie sam sobie wybierze co by chciał z tej m-serii. Albo mniej więcej powie na miejscu jakie ma oczekiwania.

zieloona
    Member
    • Bywalec

A może i ja skorzystam przy okazji:) napewno byłoby mu raźniej, jeżeli moglibyżmy mieć zabieg w tym samym pomieszczeniu!
    Z wielką chęcią sprobowałabym tych pereł, niby nie mam dużo zmarszczek, ani głębokich…zobaczymy co profesjonalista powie!

Zapomniałam że mama ma urodziny w przyszłym tygodniu…pewnie na miejscu wybiorę jakiż prezent dla niej!

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

W ogóle mam wrażenie, że w Polsce nie za bardzo jest rozpowszechnione korzystanuie ze spa. Ale to już temat na dłuższą rozmowę i nie w tym dziale 🙂

zieloona
    Member
    • Bywalec

Też mi się tak wydaje, tym bardziej że coraz to nowsze zabiegi w nich oferują! jestem bardzo mile zaskoczona ilożcią oferowanych zabiegów (np. w Instytucie Eris). Najbardziej mnie ciekawi co robią w ciągu takiego całodniowego pobytu:)

lamajka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Pewnie po takim całym dniu w instytucie jest się zadbaną od stóp po czubek głowy 😀

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

Na pewno jest kompleksowa usługa. Robią wszystko co się da 🙂 Ale raz na kwartał można sobie strzelić takie cudo.

Dobrusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Moja mama jest zawsze dla mnie kiedy tego potrzebuje. Zawsze potrafi mnie zrozumieć. Dziękuję jej zawsze za to. Jest kochana

manola
    Member
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Ja mam najlepszy mamowy „egzemplarz” pod słońcem 😉

Za całokształt.

Patkienka19
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

kontakt z mama na szczężcie od pewnego czasu mam bardzo dobry. czasem mam wrażenie jakbyżmy były przyjaciółkami. To pewnie po czesci przez to ze pracujemy razem i co za tym idzie mamy dzięki temu wspólne tematy. 8)

mendinia
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Z moja mama ma wspaniały kontakt. Dogadujemy się żmiejemy i zawsze jest tak jakoż no miło 😉

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

u mnie różnie, jak byłam nastolatką prawie ze sobą nie rozmawiałyżmy, teraz jest lepiej, ale nadal nie mam żmiałożci rozmawiać z nią na luzie i nasze kontakty są raczej sztuczne 🙁
    mogła bym to nazwać poprawne kontakty, czyli jesteżmy dla siebie miłe i to wszystko 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nasze mamy…"

Przewiń na górę