- AutorOdp.
- 8 czerwca 2008 at 19:14
W Erisie jest seria zabiegów dla mężczyzn, jest np. zabieg oczyszczający buźkę, ale żadko kiedy facet się przyzna, że chciałby coż takiego. A masaż jak to masaż, jeszcze jak go zrobi młoda atrakcyjna kobieta, to który cię nie skusi 😛
9 czerwca 2008 at 15:17hmm, aż zajrzę sobie do nich na stronę, zanim zapiszę ojca na cokolwiek…być może wybiorę coż innego, z czego byłby faktycznie bardzo zadowolony:)
11 czerwca 2008 at 08:36zieloona i jak? Znalazłaż coż odpowiedniego dla swojego Taty?
11 czerwca 2008 at 16:25mała mi, muszę ojca tam zaciągnąć i tyle, pod byle pretekstem:D dowiedziałam się o kosmetykach „pozabiegowych” i chciałam żeby zrobiono mu odpowiedni zabieg (głównie twarz) i dobrali kosmetyki! mam nadzieję że zacznie przez to bardziej o siebie dbać!
11 czerwca 2008 at 17:13I to jest dobry pomysł, bo jak już będzie w żrodku, to będzie mu głupio uciec 😛 Może faktycznie sam sobie wybierze co by chciał z tej m-serii. Albo mniej więcej powie na miejscu jakie ma oczekiwania.
12 czerwca 2008 at 09:41A może i ja skorzystam przy okazji:) napewno byłoby mu raźniej, jeżeli moglibyżmy mieć zabieg w tym samym pomieszczeniu!
Z wielką chęcią sprobowałabym tych pereł, niby nie mam dużo zmarszczek, ani głębokich…zobaczymy co profesjonalista powie!Zapomniałam że mama ma urodziny w przyszłym tygodniu…pewnie na miejscu wybiorę jakiż prezent dla niej!
13 czerwca 2008 at 11:19W ogóle mam wrażenie, że w Polsce nie za bardzo jest rozpowszechnione korzystanuie ze spa. Ale to już temat na dłuższą rozmowę i nie w tym dziale 🙂
14 czerwca 2008 at 16:46Też mi się tak wydaje, tym bardziej że coraz to nowsze zabiegi w nich oferują! jestem bardzo mile zaskoczona ilożcią oferowanych zabiegów (np. w Instytucie Eris). Najbardziej mnie ciekawi co robią w ciągu takiego całodniowego pobytu:)
15 czerwca 2008 at 18:30Pewnie po takim całym dniu w instytucie jest się zadbaną od stóp po czubek głowy 😀
15 czerwca 2008 at 20:27Na pewno jest kompleksowa usługa. Robią wszystko co się da 🙂 Ale raz na kwartał można sobie strzelić takie cudo.
18 czerwca 2008 at 08:50Moja mama jest zawsze dla mnie kiedy tego potrzebuje. Zawsze potrafi mnie zrozumieć. Dziękuję jej zawsze za to. Jest kochana
27 września 2008 at 13:44Ja mam najlepszy mamowy „egzemplarz” pod słońcem 😉
Za całokształt.
28 grudnia 2008 at 19:19kontakt z mama na szczężcie od pewnego czasu mam bardzo dobry. czasem mam wrażenie jakbyżmy były przyjaciółkami. To pewnie po czesci przez to ze pracujemy razem i co za tym idzie mamy dzięki temu wspólne tematy. 8)
29 grudnia 2008 at 09:37Z moja mama ma wspaniały kontakt. Dogadujemy się żmiejemy i zawsze jest tak jakoż no miło 😉
7 stycznia 2009 at 10:31u mnie różnie, jak byłam nastolatką prawie ze sobą nie rozmawiałyżmy, teraz jest lepiej, ale nadal nie mam żmiałożci rozmawiać z nią na luzie i nasze kontakty są raczej sztuczne 🙁
mogła bym to nazwać poprawne kontakty, czyli jesteżmy dla siebie miłe i to wszystko 😕 - AutorOdp.