- AutorOdp.
- 23 czerwca 2008 at 22:52
a ja dziż zakupiłam:
– zielone w kwiatki zakolanówki
– 2 pary podkolanówek
– jasno fioletowa na ramiączka koszulka
– krótka (tak pod biust 🙂 ) bluza z kapturem
– koszulka na jedno ramię
– golf czarno różowy
– komplecik koszulka + stringi
– majteczki i stringi
chyba wszystko 😀 a za całożć zapłaciłam może 120 zł 😀 i wszystko markowe – atlantic, reserved, cropp… mrrr 😀24 czerwca 2008 at 20:06wkładki żelowe do szpileczek i koszule dla mojego faceta 😀
24 czerwca 2008 at 21:25czerwoną bieliznę,
sukienke i spodniczke w InLovea… no i wywolalam w koncu zdjęcia 😉
24 czerwca 2008 at 22:25och tak, ja ze zdjęciami mam podobny problem. już od pół roku zalega mi antyrama, aby wrzucić do niej fotki i powiesić na żcianie. Z tym że jest mały problem. Otóż nie mam kiedy zebrać sie w sobie i pojsc do fotografa, który jest 2 uliczki dalej…ale ze mnie leń 🙁
27 czerwca 2008 at 15:31Sukienkę i buty na jutrzejsze wesele 🙂
28 czerwca 2008 at 08:00Wesele 🙂 Heh, wq tym roku mam 3…ALe dawno nie bylam, a bardzo lubie ich klimat!
PS. nowa maska do paintball’a dla mojego mena 🙂
27 lipca 2008 at 18:02spodnie i 2 bluzki:))
28 lipca 2008 at 13:56dzisiaj nie, ale w ten weekend:]
Spódnica – idealna na łąkę:)
buciki – już nie na łąke raczej na wieczorne tanga
całego ogromnego, zakupionego przeze mnie a przytaszczonego przez mego lubego aaarbuza! 🙂 uwielbiam:)
do tego 3 koszulki
i krem przeciw uv, co bym się nie przypaliła za bardzo:) a piękna była!8 sierpnia 2008 at 09:29A ja kupiłam sobie w zeszłym tygodniu:
kozaki na zimę
rybaczki jeansowe
koszulkę białą
sandały na korku
japonki
torebkę czarną
depilatorwszystko oczywiżcie po promocji :). na wszystko wydałam niecałe 600zł 🙂
23 sierpnia 2008 at 12:05dwie pary butow: czarne kozaki z szeroka cholewka i popielate krotkie saszki, dwie maseczki, krem, zel do twarzy-czyli najazd na apteke, dwa topy, szary sweterek z dekoltem, fioletowy na guziczki, luzny czekoladowy golf z rekawem 3/4, fantazyjnie zapinany fioletowy sweter i tusz do rzes.
ogolnie powazne przymiarki do jesiennych trendow.
27 sierpnia 2008 at 15:58a ja dla odmiany, coż już posezonowego, kostium kąpielowy 2 częsciowy. Plus 1 bo był przeceniony, drugi że te włażciwe wakacje dopiero przede mną.. 🙂
30 sierpnia 2008 at 06:55Wczoraj kupiłam kilka komplecików ciuchów na jesien/zimę do szkoły. Jestem z nich bardzo zadowolona, będę wyglądała jednoczeżnie grzecznie, ale i sexownie oraz ekstrawagancko.
30 sierpnia 2008 at 07:54my wczoraj poszalalysmy z mama w h&m.
kupilam fioletowa marynarke, dwie proste bluzki szara i sliwkowa, ktore przydadza sie pod jesienne sweterki, sliwkowy luzny top z wielka kokarda i wreszcie rzecz, z ktorej jestem najbardziej zadowolona: wielka, dosc ciepla chuste w jesiennych kolorach.30 sierpnia 2008 at 08:16Piękne,kolorowe zeszyciki i inne przybory szkolne,obuwie zmienne oraz spodenki na wf 😛
30 sierpnia 2008 at 09:17ja to sobie kupie moze z dwa zeszyty pod koniec wrzesnia:))) na razie mam wakacje hehehehe.
- AutorOdp.