- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2008 at 10:01
No i dobra 🙁
Na szczescie to juz ostatni rok 😈
2 września 2008 at 19:50Sweterki rozpinane fioletowy i kremowy, biustonosz, lakier do paznokci.
4 września 2008 at 19:58Czarne szpilki,czarna kopertówa,czerwone bolerko z długim rękawem…uhhh niecierpię weselnych zakupów!!A to bolerko to już wogóle strasznie weselem trąci 😆
5 września 2008 at 17:40WarnGirl-mnie też czekają weselne zakupy 😉 Jak na razie szukam czegoż w moim miescie,ale chyba nic nie znajde i trzeba bedzie wyskoczyc do stolicy….
A wczoraj zakupiłam szampon,odzywke,maseczke na twarz i kredke do oczu.
Mam jeszcze pytanie: widziałyscie moze,teraz sa modne takie fajne torebki:niewielkie,ale na dlugim pasku.Nigdzie nie moge takiej znalezc.Jesli ktoras z Was wie jaka sieciowka ma ja w swojej ofercie to prosze bardzo o podpowiedz 🙂
13 września 2008 at 12:54Długi sznur czerwonych perełkowych kuleczek,czerwona róża do włosów,czarny biustonosz 🙂
15 września 2008 at 17:06Pasek,chusta w krate pod szyję,czerwona gumka z różą 🙂
21 września 2008 at 09:05Szary płaszcz,rurki,tunika,mała czarna torebka-H&M
Szpilki ze Stradivariusa,buty sportowe diverse.Szal w NY.Długi brazowy sweter Orsay.21 września 2008 at 11:45spodnie rurki 😀
24 września 2008 at 02:37Czarny kaszkiet przeszywany srebrną nitką, szara sukienka princeska i mnóstwo kolorowych grubych rajstop, a teraz poluję na spódnicę z Reserved… [usunięto_link]
24 września 2008 at 08:28Bardzo ładna ta spódnica. Ja poluję na skarpety czarne i długie do spódnicy (bez pięt), nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale podobają mi się w zestawieniu ze spódnicą, grubymi rajstopami i lakierkami.
Kupiłam jeansy, jednak proste. Czaiłam się na rurki, ale chyba nie dla mnie. Te są takie klasyczne.
Oraz puder sypki Inglot.24 września 2008 at 09:19Ja się nie mogę przekonać do rurek, wolę klasyczne proste, dopasowane jeansy (np. Mustang model Marie) .
[usunięto_link] wrote:
Ja poluję na skarpety czarne i długie do spódnicy (bez pięt), nie wiem jak się to fachowo nazywa
Mi – moja przyszła ewentualna teżciowa w ciągu 2 dni może Ci zrobić takie „podkolanówki bez pięt” w dowolnym kolorze i niepowtarzalnym wzorze 😀 Daj znać, jakby co.
Swoją drogą myżlę, że możesz szukać w sklepach typu Calzedonia, ostatnio widziałam też mnóstwo do wyboru na bazarku przy stacji „Metro Wilanowska” 😉24 września 2008 at 11:13chodzi o coż takiego:
[usunięto_link]
[usunięto_link]?
25 września 2008 at 17:46mnie dla odmiany ta spódnica nie rajcuje, ale na lekko mają masę innych ciekawych rzeczy z reserved 😉
28 września 2008 at 01:03Atam, kit ze spódnicą – zaszalałam i kupiłam wyczekany obiektyw portretowy o, taki [usunięto_link] – tylko mój ma tę dodatkową zaletę, że… jest już mój 😀
A teraz przez miesiąc kartoflanka i w tym wątku pojawię się znowu nie wczeżniej niż za miesiąc. Ale warto było…
4 października 2008 at 13:02Czarne botki i czarna torba w rozmiarze XXL-mój najlepszy zakup w ciągu ostatnich miesięcy 😉
- AutorOdp.