• Autor
    Odp.
  • Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

No i dobra 🙁

Na szczescie to juz ostatni rok 😈

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Sweterki rozpinane fioletowy i kremowy, biustonosz, lakier do paznokci.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Czarne szpilki,czarna kopertówa,czerwone bolerko z długim rękawem…uhhh niecierpię weselnych zakupów!!A to bolerko to już wogóle strasznie weselem trąci 😆

Czersi
    Member
    • Zasłużony

WarnGirl-mnie też czekają weselne zakupy 😉 Jak na razie szukam czegoż w moim miescie,ale chyba nic nie znajde i trzeba bedzie wyskoczyc do stolicy….

A wczoraj zakupiłam szampon,odzywke,maseczke na twarz i kredke do oczu.

Mam jeszcze pytanie: widziałyscie moze,teraz sa modne takie fajne torebki:niewielkie,ale na dlugim pasku.Nigdzie nie moge takiej znalezc.Jesli ktoras z Was wie jaka sieciowka ma ja w swojej ofercie to prosze bardzo o podpowiedz 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

Długi sznur czerwonych perełkowych kuleczek,czerwona róża do włosów,czarny biustonosz 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

Pasek,chusta w krate pod szyję,czerwona gumka z różą 🙂

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Szary płaszcz,rurki,tunika,mała czarna torebka-H&M
    Szpilki ze Stradivariusa,buty sportowe diverse.Szal w NY.Długi brazowy sweter Orsay.

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

spodnie rurki 😀

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Czarny kaszkiet przeszywany srebrną nitką, szara sukienka princeska i mnóstwo kolorowych grubych rajstop, a teraz poluję na spódnicę z Reserved… [usunięto_link]

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Bardzo ładna ta spódnica. Ja poluję na skarpety czarne i długie do spódnicy (bez pięt), nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale podobają mi się w zestawieniu ze spódnicą, grubymi rajstopami i lakierkami.

Kupiłam jeansy, jednak proste. Czaiłam się na rurki, ale chyba nie dla mnie. Te są takie klasyczne.
    Oraz puder sypki Inglot.

manola
    Member
    • Zapaleniec

Ja się nie mogę przekonać do rurek, wolę klasyczne proste, dopasowane jeansy (np. Mustang model Marie) .

[usunięto_link] wrote:

Ja poluję na skarpety czarne i długie do spódnicy (bez pięt), nie wiem jak się to fachowo nazywa

Mi – moja przyszła ewentualna teżciowa w ciągu 2 dni może Ci zrobić takie „podkolanówki bez pięt” w dowolnym kolorze i niepowtarzalnym wzorze 😀 Daj znać, jakby co.
    Swoją drogą myżlę, że możesz szukać w sklepach typu Calzedonia, ostatnio widziałam też mnóstwo do wyboru na bazarku przy stacji „Metro Wilanowska” 😉

udabiodrabrzuch
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

chodzi o coż takiego:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]

?

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

mnie dla odmiany ta spódnica nie rajcuje, ale na lekko mają masę innych ciekawych rzeczy z reserved 😉

manola
    Member
    • Zapaleniec

Atam, kit ze spódnicą – zaszalałam i kupiłam wyczekany obiektyw portretowy o, taki [usunięto_link] – tylko mój ma tę dodatkową zaletę, że… jest już mój 😀

A teraz przez miesiąc kartoflanka i w tym wątku pojawię się znowu nie wczeżniej niż za miesiąc. Ale warto było…

WarnGirl
    Member
    • Guru

Czarne botki i czarna torba w rozmiarze XXL-mój najlepszy zakup w ciągu ostatnich miesięcy 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę