- AutorOdp.
- 8 grudnia 2009 at 09:35
Brak pewnożci siebie to nie wszystko.
Może i nie, ale to zdecydowanie więcej niż te inne wszystkie bzdety, które tu wypisujesz. Pewnożć siebie może zdziałać cuda. Ja, jako kobieta, lubię facetów, którzy znają swoją wartożć i nie wstydzą się tego kim są.
a sobie zdaję sprawę, że po prostu nie leżę w kobiecych gustach i raczej ciężko by się we mnie było zakochać.
a może daj najpierw jakiejż kobiecie się poznać i jej stwierdzić czy się podobasz czy nie? strasznie generalizujesz te kobiece gusta, a każdy jest przecież inny. nie schematyzuj kobiecych gustów i nie porównuj się do innych facetów. poza tym kobiecie gusta przede wszystkich opiewają charakter, wnętrze, a nie wygląd i pasje. oryginalnożć przede wszystkim! a nie oklepane pasje i zainteresowania facetów z ponad połowy globu.
Widzę, jacy faceci podobają się kobietom, a ja do nich podobny nie jestem.
wcale nie musisz. tak, jak wyżej – oryginalnożć przede wszystkim.
Czytałem na innym forum, jak kobiety pisały, że liczy się tylko ta wiedza faceta, która przydaje mu się w życiu i prowadzi do zarabiania pieniędzy.
a czemu nie weźmiesz na poważnie tego, co kobiety piszą na TYM forum? przyjmujesz do siebie tylko te opinie, którymi możesz argumentować swoją beznadziejnożć. inne natomiast odrzucasz. poracha!
Jeżli ktoż się interesuje sprawami medycznymi, a nie jest lekarzem i nie zarabia na tym pieniędzy – jest to nie warte. Jeżli interesuje się prawem, ale nie jest prawnikiem, to o kant d. można to rozbić.
dla mnie jest wiele warte. jeżli kogoż interesuje prawo, ale nie chce się spełniać zawodowo jako prawnik, to co to za problem? ja tutaj problemu nie widzę.
Tak niektóre kobiety dzisiaj niestety patrzą, a męska inteligencja ma dla nich sens wtedy, gdy przyczynia się do zarabiania pieniędzy.
masz rację. NIEKTÓRE. i nie rób z kobiet takich materialistek, dobra? zaczynasz pisać jak samyk 🙄
Była tam też wypowiedź, że artystyczna dusza i idealizm jest dla kobiet, a facet ma przede wszystkim swoją inteligencję wykorzystywać do zarabiania pieniędzy, bo wtedy jest nic nie warta
strasznie dobitna musiała być ta jedna wypowieDŹ skoro jest dla Ciebie podstawowym argumentem do bronienia swoich kompleksów.
8 grudnia 2009 at 10:26Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Co najlepsze, ja się z Wami zgadzam i to popieram, bo mądrze piszecie, tylko jakoż po prostu trudno wziąć do sobie do serca i wcielić. Wszystko stopniowo. Swoją wartożć znam, nie wstydzę się tego kim jestem, ale nie mam na razie tyle pewnożci siebie by kogoż poznać
8 grudnia 2009 at 11:15No cóż-wszystko w zyciu się zmienia tylko nie jedno-dylematy zasadniczego:D
8 grudnia 2009 at 11:24Anonymous
- Maniak
Ktoż musi być wierny swoim ideałom 😀
8 grudnia 2009 at 14:10ale nie mam na razie tyle pewnożci siebie by kogoż poznać
a więc to jednak ta pewnożć siebie ma znaczenie czy nie?
haha, nie mogę 😛8 grudnia 2009 at 14:21Anonymous
- Maniak
Jednak jak pisałem nie chodzi tylko o samą pewnożć siebie, bo chciałbym najpierw mieć w miarę dobrą pracę i jakiż komfort psychiczny oraz nie czuć się ciapowato. Poza tym pewnożć siebie to nie poczucie wartożci. Można wiedzieć, że się jest w miarę wartożciowym człowiekiem i tą owa wartożć znać, ale jednoczeżnie cierpieć na brak pewnożci siebie
13 grudnia 2009 at 02:57Anonymous
- Maniak
Dzisiaj, dobrze bawiąc się podczas sobotniego wyjżcia tak stwierdziłem, że mam mordę jak prawiczek-stulej-onanista 😆
13 grudnia 2009 at 11:56To naprawdę jest już nudne….
13 grudnia 2009 at 13:13a jakie ty masz zasadniczy pasje, co?
13 grudnia 2009 at 13:36Anonymous
- Maniak
Nie chcę pisać o tym publicznie, ale mam pasję której sporo czasu i sporo pieniędzy pożwięcam (jak na mnie) i zajmuję się też w tym nią twórczo, ale nie jest to rzecz, która by specjalnie kobietę interesowała, a nawet moja własna matka uważa, że to pierdoły i głupoty, bo jej zdaniem powinienem tylko robić rzeczy, które by w przyszłożci przyczyniły się do zarabiania pieniędzy, a reszta to zabaweczki i ogłupiacze
13 grudnia 2009 at 14:43@zasadniczy wrote:
Nie chcę pisać o tym publicznie, ale mam pasję której sporo czasu i sporo pieniędzy pożwięcam (jak na mnie) i zajmuję się też w tym nią twórczo, ale nie jest to rzecz, która by specjalnie kobietę interesowała, a nawet moja własna matka uważa, że to pierdoły i głupoty, bo jej zdaniem powinienem tylko robić rzeczy, które by w przyszłożci przyczyniły się do zarabiania pieniędzy, a reszta to zabaweczki i ogłupiacze
to przykre wstydzic sie swoich pasji.
14 grudnia 2009 at 15:25Anonymous
- Maniak
Nie lubię aż tak się uzewnętrzniać na forum
14 grudnia 2009 at 16:57nie no spoko, przez rok albo wiecej dzien w dzien sie nad soba uzalasz i spowiadasz z kompleksow i jak w koncu mozesz sie czyms pochwalic to sie wstydzisz hahahaha
14 grudnia 2009 at 17:30@zasadniczy wrote:
Nie lubię aż tak się uzewnętrzniać na forum
Tekst ROKU!!! 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Masz ode mnie punkt za poczucie humoru! 😆
14 grudnia 2009 at 17:37Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
nie no spoko, przez rok albo wiecej dzien w dzien sie nad soba uzalasz i spowiadasz z kompleksow i jak w koncu mozesz sie czyms pochwalic to sie wstydzisz hahahaha
Na tym forum lubię pisać o rzeczach, których się wstydzę w życiu realnym, w Internecie jest łatwiej
- AutorOdp.