- AutorOdp.
- 14 grudnia 2009 at 18:26
😆 😆 😆
15 grudnia 2009 at 07:57A swoich pasji wstydzisz się w żwiecie wirtualnym?
15 grudnia 2009 at 11:56Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Po prostu nie lubię o tym pisać, a i uważam że w kwestiach damsko-męskich nie jest to zbyt istotne
15 grudnia 2009 at 16:36przed chwila pisales ze to istotne bo to sie nie przydaje w robieniu hajsu i to kobiety odrzuca haha 😀
15 grudnia 2009 at 22:04TrancEye (22:59)
no dobra, stary, jaka jest wiec Twoja pasja?Zasadniczy (22:59)
Zbieram znaczki
serio😆
16 grudnia 2009 at 06:54oh
to na prawde straszne16 grudnia 2009 at 10:59Koleż już sam gubi się w zeznaniach…..
Skoro nie umie odpowiedzieć na proste pytanie o swoje hobby to oznacza, że:
– nie ma żadnego hobby (pomijam picie taniego piwa pod klatką)
– celowo nas zwodzi i kokietuje, bo jak już wszyscy wiemy zasadniczy musi być w centrum uwagi.Ale zasadniczy – za ten tekst, że nie lubisz mówić o prywatnych sprawach na forum to chyba naprawdę cię polubię 😆 😆 😆
17 grudnia 2009 at 16:18Anonymous
- Maniak
Nie jest tak, że się tego wstydzę, ale nie chcę po prostu o tym pisać. Ponieważ wstydzę się bycia prawiczkiem i takich moich intymnych cech, nie lubię tego zestawiać z tym realnym obrazem mojej osoby
18 grudnia 2009 at 00:53@zasadniczy wrote:
Nie jest tak, że się tego wstydzę, ale nie chcę po prostu o tym pisać. Ponieważ wstydzę się bycia prawiczkiem i takich moich intymnych cech, nie lubię tego zestawiać z tym realnym obrazem mojej osoby
kur*wa Zasadniczy nie w tę stronę! 😈
lepiej powiedz jej… cholera zwisa mi, a tak Cie pragnę 😉
spużciłem się przed monitorem, ale myżlałem tylko o Tobie, Skarbie… 😀
fajną masz pupę wiesz i cycuszki. jednak uważam, że na razie nie poitrafię ich p****żcić…woesz jaką pożądliwożć wzbudzisz w swojej teoretycznej Kochance!?
Zasadek, jesteż na dobrej drodze – czuję… 😉 Zauroczona mianowicie Ci dużo dopomoże 8)daj Jej szansę – mam intuocję, że jest dobraaa 😀
PS. Zauroczona, sorry, musiałem tak powiedxzieć, by się Zasadek nie zagryzł w swym kompleksie niższożco seksualnej hehe 😉 d*** nie i to bladaaa 😀 jak masz chęć Kchanie to opowiedz, o czym kobieta marzy… znaczy mając fajnego chłopa przed sobą – myslę że mu to trochę pomoże -=
18 grudnia 2009 at 17:37[usunięto_link] wrote:
@zasadniczy wrote:
kur*wa Zasadniczy nie w tę stronę! 😈
lepiej powiedz jej… cholera zwisa mi, a tak Cie pragnę 😉
spużciłem się przed monitorem, ale myżlałem tylko o Tobie, Skarbie… 😀
fajną masz pupę wiesz i cycuszki. jednak uważam, że na razie nie poitrafię ich p****żcić…woesz jaką pożądliwożć wzbudzisz w swojej teoretycznej Kochance!?
pozadliwosc? 😯
raczej torsje…
18 grudnia 2009 at 19:32[usunięto_link] wrote:
Zauroczona
[usunięto_link] wrote:
daj Jej szansę – mam intuocję, że jest dobraaa 😀
PS. Zauroczona, sorry, musiałem tak powiedxzieć, by się Zasadek nie zagryzł w swym kompleksie niższożco seksualnej hehe 😉 d*** nie i to bladaaa 😀 jak masz chęć Kchanie to opowiedz, o czym kobieta marzy… znaczy mając fajnego chłopa przed sobą – myslę że mu to trochę pomoże -=
hard-man zrób mi prezent z okazji żwiąt i przestań do mnie pisać.
Liczyłam na twoją inteligencję i miałam nadzieję, że gdy będę cię ignorować to sam sie domyżlisz, że nie mam najmniejszej przyjemnożci w odpowiadaniu na twoje posty. Niestety tobie jak widzę trzeba prosto w twarz:
Nie pisz do mnie, ani na forum, ani PW (zapychasz mi skrzynkę).Jesteż ponoć gentlemanem. uszanuj zatem prożbę starszej koleżanki i po prostu się ode mnie odwal 😆
I od tej pory znów włączam IGNORA na twoje zniewieżciałe posty.
18 grudnia 2009 at 19:49Wiem, że netykieta zabrania pisania postów, które nic nie wnoszą do dyskusji, ale po wypowiedzi Zauroczonej muszę:
L O L 😆
18 grudnia 2009 at 20:25czasami nie da się inaczej 😆
teraz z czystym sumieniem mogę się pożegnać i życzyć wszystkim wesołych żwiąt. Jutro (a dokładniej to za 5 godzin 😉 ) wylatujemy do naszej rajskiej krainy szczężliwożci i wracam po Nowym Roku.
Paa 🙂/ok, koniec offtopowania/
19 grudnia 2009 at 20:50Anonymous
- Maniak
Do zobaczenia.
A czy nawet to zbieranie znaczków pocztowych to takie złe hobby? Filatelistyka w profesjonalnym wydaniu to podobnie jak numizmatyka, czy zbieranie oryginalnych pamiątek wojennych (nie replik) to często bardzo drogie, ekskluzywne hobby, uprawiane przez ludzi majętnych, z dobrą pozycją zawodową. Hobby tego typu wymagają specjalistycznej wiedzy, żeby umieć kupować egzemplarze wartożciowe i nie naciąć się na produkty podrobione. Nie wiem zupełnie co w tym żmiesznego
Hard, przepraszam, że o to pytam, ale masz jakiż kryzys w związku i brakuje Ci seksu? Bo sprawiasz wrażenie n****żytego, ale ogólnie lubię Twoje poczucie humoru, bo zawsze mi poprawiasz nastrój 😆 - AutorOdp.