• Autor
    Odp.
  • Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

😆 😆 😆

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

A swoich pasji wstydzisz się w żwiecie wirtualnym?

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Po prostu nie lubię o tym pisać, a i uważam że w kwestiach damsko-męskich nie jest to zbyt istotne

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

przed chwila pisales ze to istotne bo to sie nie przydaje w robieniu hajsu i to kobiety odrzuca haha 😀

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

TrancEye (22:59)
    no dobra, stary, jaka jest wiec Twoja pasja?

Zasadniczy (22:59)
    Zbieram znaczki
    serio

😆

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

oh
    to na prawde straszne

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Koleż już sam gubi się w zeznaniach…..
    Skoro nie umie odpowiedzieć na proste pytanie o swoje hobby to oznacza, że:
    – nie ma żadnego hobby (pomijam picie taniego piwa pod klatką)
    – celowo nas zwodzi i kokietuje, bo jak już wszyscy wiemy zasadniczy musi być w centrum uwagi.

Ale zasadniczy – za ten tekst, że nie lubisz mówić o prywatnych sprawach na forum to chyba naprawdę cię polubię 😆 😆 😆

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Nie jest tak, że się tego wstydzę, ale nie chcę po prostu o tym pisać. Ponieważ wstydzę się bycia prawiczkiem i takich moich intymnych cech, nie lubię tego zestawiać z tym realnym obrazem mojej osoby

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@zasadniczy wrote:

Nie jest tak, że się tego wstydzę, ale nie chcę po prostu o tym pisać. Ponieważ wstydzę się bycia prawiczkiem i takich moich intymnych cech, nie lubię tego zestawiać z tym realnym obrazem mojej osoby

kur*wa Zasadniczy nie w tę stronę! 😈
    lepiej powiedz jej… cholera zwisa mi, a tak Cie pragnę 😉
    spużciłem się przed monitorem, ale myżlałem tylko o Tobie, Skarbie… 😀
    fajną masz pupę wiesz i cycuszki. jednak uważam, że na razie nie poitrafię ich p****żcić…

woesz jaką pożądliwożć wzbudzisz w swojej teoretycznej Kochance!?
    Zasadek, jesteż na dobrej drodze – czuję… 😉 Zauroczona mianowicie Ci dużo dopomoże 8)

daj Jej szansę – mam intuocję, że jest dobraaa 😀

PS. Zauroczona, sorry, musiałem tak powiedxzieć, by się Zasadek nie zagryzł w swym kompleksie niższożco seksualnej hehe 😉 d*** nie i to bladaaa 😀 jak masz chęć Kchanie to opowiedz, o czym kobieta marzy… znaczy mając fajnego chłopa przed sobą – myslę że mu to trochę pomoże -=

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

@zasadniczy wrote:

kur*wa Zasadniczy nie w tę stronę! 😈
    lepiej powiedz jej… cholera zwisa mi, a tak Cie pragnę 😉
    spużciłem się przed monitorem, ale myżlałem tylko o Tobie, Skarbie… 😀
    fajną masz pupę wiesz i cycuszki. jednak uważam, że na razie nie poitrafię ich p****żcić…

woesz jaką pożądliwożć wzbudzisz w swojej teoretycznej Kochance!?

pozadliwosc? 😯

raczej torsje…

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Zauroczona

[usunięto_link] wrote:

daj Jej szansę – mam intuocję, że jest dobraaa 😀

PS. Zauroczona, sorry, musiałem tak powiedxzieć, by się Zasadek nie zagryzł w swym kompleksie niższożco seksualnej hehe 😉 d*** nie i to bladaaa 😀 jak masz chęć Kchanie to opowiedz, o czym kobieta marzy… znaczy mając fajnego chłopa przed sobą – myslę że mu to trochę pomoże -=

hard-man zrób mi prezent z okazji żwiąt i przestań do mnie pisać.
    Liczyłam na twoją inteligencję i miałam nadzieję, że gdy będę cię ignorować to sam sie domyżlisz, że nie mam najmniejszej przyjemnożci w odpowiadaniu na twoje posty. Niestety tobie jak widzę trzeba prosto w twarz:
    Nie pisz do mnie, ani na forum, ani PW (zapychasz mi skrzynkę).

Jesteż ponoć gentlemanem. uszanuj zatem prożbę starszej koleżanki i po prostu się ode mnie odwal 😆

I od tej pory znów włączam IGNORA na twoje zniewieżciałe posty.

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Wiem, że netykieta zabrania pisania postów, które nic nie wnoszą do dyskusji, ale po wypowiedzi Zauroczonej muszę:

L O L 😆

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

czasami nie da się inaczej 😆

teraz z czystym sumieniem mogę się pożegnać i życzyć wszystkim wesołych żwiąt. Jutro (a dokładniej to za 5 godzin 😉 ) wylatujemy do naszej rajskiej krainy szczężliwożci i wracam po Nowym Roku.
    Paa 🙂

/ok, koniec offtopowania/

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Do zobaczenia.
    A czy nawet to zbieranie znaczków pocztowych to takie złe hobby? Filatelistyka w profesjonalnym wydaniu to podobnie jak numizmatyka, czy zbieranie oryginalnych pamiątek wojennych (nie replik) to często bardzo drogie, ekskluzywne hobby, uprawiane przez ludzi majętnych, z dobrą pozycją zawodową. Hobby tego typu wymagają specjalistycznej wiedzy, żeby umieć kupować egzemplarze wartożciowe i nie naciąć się na produkty podrobione. Nie wiem zupełnie co w tym żmiesznego
    Hard, przepraszam, że o to pytam, ale masz jakiż kryzys w związku i brakuje Ci seksu? Bo sprawiasz wrażenie n****żytego, ale ogólnie lubię Twoje poczucie humoru, bo zawsze mi poprawiasz nastrój 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie być sobą być podobać się kobietom?"

Przewiń na górę