- AutorOdp.
- 2 maja 2009 at 22:44
wzglednie nie musi byc czegos takiego jak podryw, po prostu rozmawiasz z kobitka i jak sie sobie podobacie to cos z tego dalej wychodzi, nie musisz sie starac jej oczarowac, nie musisz okazac sie fajny, rozmawiasz tak samo jak z facetem, na luzie, nawet nie musisz sobie stawiac za cel „poderwanie” po prostu rozmawiasz, wtedy albo jej sie spodobasz albo i nie, w przypadku gdybys jednak chcial podrywac bardziej klasycznie a nie wychodzi ci to, to sa tez takie dziewczyny ktorym schlebia i podoba sie ze jestes taki zaklopotany i nie wiesz w sumie co robic, to znak dla nich ze ci sie podobaja, wtedy czasem przejmuja paleczke a czasem po prostu daja ci znaki ze mozesz byc pewniejszy siebie a one na to czekaja.
3 maja 2009 at 10:03Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
mam jeszcze tradzik, na skorze blizny po nim, nie jakies wielkie, ale estetycznie to ja nie wygladam, wiem, ze sam fakt posiadania pryszczy byl obiektem drwin z mojej osoby (rowniez ze strony kobiet), wiec z cala pewnosci moge powiedziec, ze jestem dla kobiet po prostu obrzydliwy i oblesny, a startowanie do kobiety przez moja osobe byloby smieszne i zalosne, a ja bym wyszedl na zenujace posmiewisko, ktore nie wie gdzie jego miejsce i proboje sie brac za rzeczy, ktore nie sa dla niego sorry, to tak jakby kolesiem z zespolem downa podrywal zdrowa, normalna, atrakcyjna dziewczyne i myslal, ze jest zabawny i fajny
3 maja 2009 at 10:30czlowieku jakbym mial sie tak nad soba uzalac i wyszukiwac wad to mam wade wzroku, niedowage, wade postawy, wade zgryzu, za duza glowe, odstajace uszy, mam smiech przyglupa, poczucie humoru ktorego nikt nie rozumie, ogolnie prawie nikt mnie nie rozumie, jestem aspoleczny, wulgarny, uwazam wiekszosc ludzi za debili a i twoje znienawidzone syfy sie znajda, chyba sie potne
omg
co z tego??
jestem bardzo zadowolony z siebie, chyba nawet za bardzo 😀 kurde tyle wad sie uzbieralo, co teraz bedzie :/ chora psychicznie panna ktora kocham nad zycie mnie rzucila, juz mnie nie zechce bo jestem fe, be i wogole zly
pewnie tez nie poznam nikogo innego kto by sie chociaz troche mna zainteresowal
otoz gowno!!
owszem mam dobrze naryte na bani, kilka kobiet w swoim zyciu poznalem i moim problemem bylo to ze zadna mnie nie rozumiala, ale nic na sile, nie bede sie dla nikogo zmienial, w koncu nastal taki moment ze poznalem kogos cudownego kto nie dosc ze zaakceptowal mnie takim jakim jestem to wrecz zafascynowal sie moja osoba bo bylem taki wyjatkowy i teraz jak sie to pieprzy nie mam zamiaru uzalac sie nad soba, chociaz nie powiem, lzy same cisna sie do oczu. otoz nie ku*wa, ja bede walczyl o swoje szczescie
jak czytam takie pierdoly jak twoje mam ochote dac ci w pysk
pelno takich frajerow ktorzy w zyciu nie przezyli zadnego konkretnego problemu a robia z siebie ofiary, nie mam pomyslu czemu, jest jakas moda na bycie ofiara?? jak lubisz byc ofiara i uzalac sie nad soba to zakladaj rozowe trampki, wydepiluj sobie nogi, zaloz rurki, makijaz na pysk, potnij sie zyletka i w miasto, na pewno szybko znajdziesz panne ktora sie toba zainteresuje, sa i takie, ba, gwarantuje ci nawet ze bedzie dziewica bo pewnie bedzie miala tak z 13-18 lat
pozdrawiam cie serdecznie ofiaro losu ktora sama szuka sobie problemow nie majac ich3 maja 2009 at 15:13przez osobe NiEtYkAlNa mamy nastepna strone forum, czy tego chcą administratorzy? wedlug mnie to powazna sprawa, takich postów osoba NiEtYkAlNa ma 151, łatwo sobie mozna wyobrazic ile mamy wiecej stron do przeglądania aby odnalezc włażciwe informacje
3 maja 2009 at 17:06Ja myżlę,że bardziej to forum zażmiecają bełkotliwe posty starego,nieatrakcyjnego prawiczka,który pisze bez ładu i składu z pominięciem podstawowych zasad interpunkcji i ortografii.
Samyk załóż sobie temat o tym jaki to jesteż biedny,nieszczężliwy,sponiewierany przez płeć żeńską,jak to żadna kobieta nigdy nawet nic miłego Ci nie powiedziała,nie zwróciła na Ciebie uwagi.Może ktoż zechce Ci pomóc,wtedy się wypowie w takim temacie.A tak ciągle wypowiadasz się wątkach o których nie masz zielonego pojęcia i wylewasz swoje żale.Na tym forum jest sporo naprawdę szczężliwych i zadowolonych z życia osób,w tym JA 🙂 i naprawdę Twoje problemy żrednio mnie obchodzą.Jak zechcę się pożmiać z tego jaka p*** z Ciebie to sobie może poczytam co tam wypisujesz 😆 I taka moja mała rada : szukasz problemu w każdej kobiecie,a nie widzisz swoich wad.Masz strasznie toksyczną osobowożć,ludzie uciekają od takich osób,ja też nie zadaję się z życiowymi pokrakami,które zamiast ruszyć tyłek narzekają na wszystko wokół.Jest taka subkultura-emo,jak dla Ciebie w sam raz 😀
3 maja 2009 at 18:36[usunięto_link] wrote:
przez osobe NiEtYkAlNa mamy nastepna strone forum, czy tego chcą administratorzy? wedlug mnie to powazna sprawa, takich postów osoba NiEtYkAlNa ma 151, łatwo sobie mozna wyobrazic ile mamy wiecej stron do przeglądania aby odnalezc włażciwe informacje
a przeczytales wszystkie moje posty? jak rzeczywiscie na 150 kilka postow, ktore napisalam WSZYSTKIE sa skierowane do takiego czlowieka jak Ty(a nie sadze bo tu w wiekszosci pisza normalni ludzie) to usune sie z forum, niestety jednak tak nie jest, sam sprawdz wiec spadaj! 😆
zatem moje zdanie jest takie: produkujesz tyle niepotrzebnych postow, ze az glowa boli, w dodatku piszesz w nich ciagle to samo 😆 i kto tu produkuje chlam…
Zgadzam sie z CZERSI 🙂
4 maja 2009 at 21:01Z samyka proszę się nie napieprzać, bo jest chory i potrzebuje pomocy terapeuty. Bez złożliwożci, ja naprawdę myżlę, że to nieodzowne.
A co do sedna sprawy, to odpuszczę sobie filozofowanie, i polecę wszystkim prosto wyżej wyłożoną filozofię miszcza, bo ma przynajmniej tyle sensu co całe to forum.
4 maja 2009 at 22:13ale ja niepieprze żadnych głupot tylko niechce aby kobiety korzystaly z domow ktore wybudowalismy z asfałtów samochdodów komputerowow, telefonów dzieki ktorym rozmawiają na koszt mezczyzn, niechce zeby mialy za darmo sex, pieniadze, niechce zeby do nich pisali mezczyznji na czacie, zbey kupowali im kwiaty, JA POPROSTU CHCE ZBEY TO WSZYSTKO IM ZABRANO , ZEBY ZOSTALY SAME JESLI SĄ TAKA NIEZALEZNA PLCIA I ŻYLY CALKOWICIE BEZ NAS I JA TU SIE NIECHCIALEM NIGDZIE UZALAC NAD SOBA JEDYNIE CZASEM CHCIALEM ABY NAPISALA DO MNIE JAKAS NORMALNA KOBIETA I ZAMIENILA ZE MNA NORMALNE ZDANIE CZEGO NIGDY NIEDOSWIADCZYLEM!!!!!!!!!!!!!!
4 maja 2009 at 22:17nie doswiadczyles bo jestes NIEMILY
5 maja 2009 at 13:43On albo pójdzie do terapeuty, albo zacznie się zaczajać w zaułkach i zabijać, ten samyk. Kolekcjoner gałek ocznych nam tu rożnie. DO specjalisty, biegiem!!!
5 maja 2009 at 14:14Anonymous
- Maniak
Jak ja bym był prawiczkiem w wieku 27 lat to też bym był sfrustrowany, może to naprawdę nie jego wina, że nie jest pociągający seksualnie dla kobiet 😕
5 maja 2009 at 15:19czemu zostalem wyrzucony z forum ja samyk a nie osoba dreczaca mnie psychicznie tj NiEtYkAlNa ktora mi napisała że niezamieniła ze mna normalnego zdania żadna kobieta bo bylem NIEMILY?
Dlaczego takie rzeczy sie dzieją i takie osoby mogą pisac tak parszywe wypowiedzi? tylko dlatego ze jest kobietą?
DLACZEGO JESLI WCHODZE NA CZAT I SKARZE SIE DO JAKIEJS KOBIETY ŻE ZADNA DO MNIE NIENAPISZE TO ONA MI ODPOWIADA ZMIEN NIK A JESLI GO ZMIENIE TO NIC TO NIE DAJE, TO PO CO ONA TO PISZE???????????????????????? PYTAM SIE K****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 maja 2009 at 17:31[usunięto_link] wrote:
czemu zostalem wyrzucony z forum ja samyk a nie osoba dreczaca mnie psychicznie tj NiEtYkAlNa ktora mi napisała że niezamieniła ze mna normalnego zdania żadna kobieta bo bylem NIEMILY?
Dlaczego takie rzeczy sie dzieją i takie osoby mogą pisac tak parszywe wypowiedzi? tylko dlatego ze jest kobietą?
DLACZEGO JESLI WCHODZE NA CZAT I SKARZE SIE DO JAKIEJS KOBIETY ŻE ZADNA DO MNIE NIENAPISZE TO ONA MI ODPOWIADA ZMIEN NIK A JESLI GO ZMIENIE TO NIC TO NIE DAJE, TO PO CO ONA TO PISZE???????????????????????? PYTAM SIE K****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BO JESTES NIEMILY!!!!!!
5 maja 2009 at 18:02Anonymous
- Maniak
Ale czy to, że ktoż jest niemiły to znaczy, że jest przestępcą?
5 maja 2009 at 18:35myżlałam,że dali mu bana na IP a nie na nicka bo tak to żadne rozwiązanie 😕
- AutorOdp.