• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Może ma zmienne IP (np. neostrada) – dziecko neostrady 🙄 😆

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

Ale czy to, że ktoż jest niemiły to znaczy, że jest przestępcą?

nie, to znaczy ze jest niemily 😆 i z tego wlasnie powodu kobiety do niego nie zagaduja moim zdaniem, jakby byl inny tu na forum to inaczej by go tez traktowano.

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

A jak do kogoż nie zagadują bo ma np. pryszcze?

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

A jak do kogoż nie zagadują bo ma np. pryszcze?

to nie upowaznia go to do bycia niemilym:)

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

A może dla kogoż kobiety są np. włażnie z tego powodu niemiłe, ironiczne i mu mówią (nie bezpożrednio oczywiżcie): spie… frajerze i pasztecie? 😆

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

A może dla kogoż kobiety są np. włażnie z tego powodu niemiłe, ironiczne i mu mówią (nie bezpożrednio oczywiżcie): spie… frajerze i pasztecie? 😆

to w tym przypadku one sa nieprzyjemne, niedojrzale, i jak najbardziej jest to podle, ale nie wolno uogolniac, z reszta pryszczy mozna sie chyba stopniowo pozbywac.. jak facet sie ich pozbedzie i np taka lady co kiedys mu powiedziala s****… podejdzie do niego zagadac, to facet smialo moze powiedziec..takich jak Ty to ja mam na peczki 😆
    ale i tak uwazam ze nie powinno sie uogolniac

samykk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

a jak ktoż jest bardzo miły ale żadna do niego niezagada, to mial widocznie zły dzień?

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

a jak ktoż jest bardzo miły ale żadna do niego niezagada, to mial widocznie zły dzień?

to nalezy poczekac na lepszy dzien 😉

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Czasem się nie zbliża taki dzień, na dodatek kobiety aż tak często same nie podrywają 🙄

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

Czasem się nie zbliża taki dzień, na dodatek kobiety aż tak często same nie podrywają 🙄

to prawda, ale to ze mi sie nie ulozylo z facetem nie oznacza, ze mam innych mezczyzn trakrowac jak smieci i nimi pomiatac, nawet jezeli jakijs kobiecie ciagle sie nie uklada, to nie powinna tak robic…to samo tyczy sie was, mezczyzn, pozdrawiam 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nie radze sobie z kobietami"

Przewiń na górę