- AutorOdp.
- 5 maja 2009 at 18:41
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Może ma zmienne IP (np. neostrada) – dziecko neostrady 🙄 😆
5 maja 2009 at 19:03@zasadniczy wrote:
Ale czy to, że ktoż jest niemiły to znaczy, że jest przestępcą?
nie, to znaczy ze jest niemily 😆 i z tego wlasnie powodu kobiety do niego nie zagaduja moim zdaniem, jakby byl inny tu na forum to inaczej by go tez traktowano.
5 maja 2009 at 19:04Anonymous
- Maniak
A jak do kogoż nie zagadują bo ma np. pryszcze?
5 maja 2009 at 19:18@zasadniczy wrote:
A jak do kogoż nie zagadują bo ma np. pryszcze?
to nie upowaznia go to do bycia niemilym:)
5 maja 2009 at 19:22Anonymous
- Maniak
A może dla kogoż kobiety są np. włażnie z tego powodu niemiłe, ironiczne i mu mówią (nie bezpożrednio oczywiżcie): spie… frajerze i pasztecie? 😆
5 maja 2009 at 19:44@zasadniczy wrote:
A może dla kogoż kobiety są np. włażnie z tego powodu niemiłe, ironiczne i mu mówią (nie bezpożrednio oczywiżcie): spie… frajerze i pasztecie? 😆
to w tym przypadku one sa nieprzyjemne, niedojrzale, i jak najbardziej jest to podle, ale nie wolno uogolniac, z reszta pryszczy mozna sie chyba stopniowo pozbywac.. jak facet sie ich pozbedzie i np taka lady co kiedys mu powiedziala s****… podejdzie do niego zagadac, to facet smialo moze powiedziec..takich jak Ty to ja mam na peczki 😆
ale i tak uwazam ze nie powinno sie uogolniac5 maja 2009 at 19:53a jak ktoż jest bardzo miły ale żadna do niego niezagada, to mial widocznie zły dzień?
5 maja 2009 at 20:07[usunięto_link] wrote:
a jak ktoż jest bardzo miły ale żadna do niego niezagada, to mial widocznie zły dzień?
to nalezy poczekac na lepszy dzien 😉
5 maja 2009 at 20:16Anonymous
- Maniak
Czasem się nie zbliża taki dzień, na dodatek kobiety aż tak często same nie podrywają 🙄
5 maja 2009 at 20:21@zasadniczy wrote:
Czasem się nie zbliża taki dzień, na dodatek kobiety aż tak często same nie podrywają 🙄
to prawda, ale to ze mi sie nie ulozylo z facetem nie oznacza, ze mam innych mezczyzn trakrowac jak smieci i nimi pomiatac, nawet jezeli jakijs kobiecie ciagle sie nie uklada, to nie powinna tak robic…to samo tyczy sie was, mezczyzn, pozdrawiam 🙂
- AutorOdp.