• Autor
    Odp.
  • H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Oj nie, takiej lodówki to bym w domu nie wstawiła. Owszem ładna ale… no po mi. Już chyba wolę jakąż inną durnostojkę. A klimatyzatory zabunkrowane w fajny sposób.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja bym chciała tą czarną LG, jest jedna z ładniejszych lodówek jakie widziałam i moim zdaniem pasuje do każdego wnętrza, a po co mi? ot tak, bo lubię mieć rzeczy, które mi się podobają 😆

buli
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

Przecież motor to tylko zwykła i czysta ekstrawagancja! Dla mnie wszystko musi być funkcjonalne. Klimatyzator „udający” obraz pełni dwie funkcje. Pewnie dlatego tak bardzo mi się takie urządzenia podobają…
    Chociaż rowerek stacjonarny w sypialni pełni u mnie funkcje wieszaka na ubrania 😛 To może i motor tez bym tak wykorzystała? 😛

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Moja przyjaciółka przeprowadziła się do nowego domu. Po żwiętach chcę ją odwiedzić. Doradźcie co by jej takiego nietypowego ze sprzętów do domu kupić.I w przyzwoitej cenie.

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ja bym poradziła jakiż gadżet, bo jednak z rzeczy do wystroju mieszkania ciężko trafić w gust, a później przyjaciółce będzie głupio tego prezentu nie postawić 😉
    Jakiż gadżet – tu chodzi mi o jakiż nietypowy sprzęt, typu odkurzacz do okruszków czy wirówka do sałaty 😀
    Ale mogą też być kieliszki – to zawsze dobra rzecz na prezent 😀

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Dzięki ciekawy pomysł z tym odkurzaczem do okruszków..jest pedantką:)poszukam w necie :ok:

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

😀 ciesze się, że pomogłam.
    Odkurzacz wygląda tak:

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Fajny:)bardzo dziękuję :ok:

Dorota123
    Participant
    • Maniak

jak latający spodek 😀

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Hahahahha ale będzie się bawiło w sprzątanie;)a nie w kruszenie;)

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

hehehe masz rację to idelany prezent dla dziecka – taki edukacyjny gadżet „moje pierwsze sprzątanie”.

Jest bardzo poręczny, z tego co przeczytałam to ma 8 cm żrednicy :), kto jest zainteresowany tu są szczegóły: [usunięto_link]

Dorota123
    Participant
    • Maniak

mikrofalówka do znanej już serii art flower z LG, lodówka i pralka już były tutaj, a teraz mały dodatek:

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Ale cudo:)a są w innych kolorach?

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

Ja widziałam jeszcze taką czarną – jak pralka i lodówka – wygląda super. Niestety mój kochany powiedział stanowcze 'nie ma mowy’ heh

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

To jak z tym konkursem?zakończony?;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nietypowe sprzęty w naszym domu"

Przewiń na górę