- AutorOdp.
- 28 kwietnia 2010 at 06:55
Jaki konkurs?:)
28 kwietnia 2010 at 10:53[usunięto_link] wrote:
Ja widziałam jeszcze taką czarną – jak pralka i lodówka – wygląda super. Niestety mój kochany powiedział stanowcze 'nie ma mowy’ heh
Ja bym się nie dała! Walcz! W szczególnożci, ze te mikrofale LG są bardzo dobre. Przekonaj go do jej jakożci, to ulegnie. Mężczyźni myżlą praktycznie 🙂
29 kwietnia 2010 at 17:40Wygląd wyglądem, ale funkcje też są fajne. Widziałam, że jedna z mikrofal LG ma funkcję gotowania parowego. To mnie niesamowicie przekonuje w ogóle do mikrofali.
30 kwietnia 2010 at 08:23przegrałam, kupiliżmy jeszcze tego samego dnia inną 🙁 taką co na niej widać każdy odcisk palca heh przynajmniej widać, że ktoż w nocy podjadał 😉
5 maja 2010 at 14:53Buuu… Szkoda. Ma przynajmniej dobre funkcje? Ja jestem zachwycona nowymi możliwożciami kuchenek mikrofalowych. A ta czerwona jest żliczna. Ja bym chyba tak łatwo nie zrezygnowała 🙂
8 maja 2010 at 07:33w moim domu mam takie fajne urządzenie do gotowania ryżu. Podtrzymuje temperaturę, mogę ustalić np. czas kiedy ma się gotować itd.
No i ten jajowar z początku wątku też jest super. Są też takie urządzenia do odzielania żółtka od białka :), no ale to już chyba lekka przesada jest.
10 maja 2010 at 21:08@ananeczka wrote:
teraz kuchenki typu SolarCube to istne roboty. Mają tyle funkcji że aż głowa boli, mnie sam grill i możliwożć gotowania na parze powala na kolana 😀
Co to jest ten SolarCube? Ja jakoż się nie znam. Ale ostatnio byłam w Euro i zobaczyłam czerwoną mikrofalę LG – taką jak lodówka. Normalnie mnie powaliło na kolana! I ma też funkcję gotowania parowego – boskie!
11 maja 2010 at 12:40[usunięto_link] wrote:
w moim domu mam takie fajne urządzenie do gotowania ryżu. Podtrzymuje temperaturę, mogę ustalić np. czas kiedy ma się gotować itd.
.
Nie widziałam takiego nigdy 🙂
buli czy ma dobre funkcje.. ma ich tak dużo, że się gubię 🙂 i jak to zazwyczaj bywa korzystam może z trzech.17 maja 2010 at 10:05kombajn 😉 czytałam o nim kiedyż, fajna mikrofalówka, połączona z piekarnikiem, termoobieg, gotowanie na parze, nie no bajka, ale cena póki co nie na moje możliwożci, ale jak będę urządzać swój dom to i tak będę musiała kupić piekarnik, więc pewnie będzie to coż w tym stylu 🙂
nie mówię o konkretnym modelu, bo pewnie do tego czasy technika pójdzie do przodu, już teraz widzę jak szybko wszystko się zmienia, pralki parowe, lodówki no frost, mikrofalówki potrafią wszystko……17 maja 2010 at 19:54No i kolejny obiekt mych westchnień… Kurcze – nie sądziłam, że są takie fajny sprzęty. Ostatnio mam za dużo wydatków i nie inwestujemy w kuchnię. Ale pewnie za kilka lat się zbuntuję 😀 I wtedy na bank wybiorę coż takiego – w tym można piec ciasta? Pizze? Jeżli tak, to będzie najlepszy argument dla mojej drugiej połówki 😛
19 maja 2010 at 15:39można, na pewno można… ciasta można i w zwykłej mikrofali, tzn. w niższych modelach… mam jedno takie błyskawiczne, które czasem robie jak sie chce czegoż słodkiego, a nie chce sie iżć do sklepu 😉
19 maja 2010 at 19:52Na takie zachcianki, to ja zawsze trzymam ciasto francuskie w zamrażalniku. I wrzucam tam wszystko co się da – owoce z puszki, dżem, kawałek czekolady i wychodzi super. No i szybko. Zakładam, że takie „wypieki” to i w tym cudzie wyjdą 😀
21 maja 2010 at 21:33No ja się własnie zastanawiam, czy sprawdziłoby się to zamiast piekarnika… Mam maleńką kuchnię. Już się zastanawiam nad taką „połówką” lodówki… A gdybym miała takie urządzenie, to zaoszczędziłabym miejsce i na piekarniku i na mikrofali 🙂 No i garnek do gotowania na parze bym wywaliła 😛
23 maja 2010 at 10:06to jest piekarnik z funkcją mikrofali, więc na pewno się sprawdzi 😉
24 maja 2010 at 09:05no dokładnie, przy takim kombajnie można ograniczyć sprzęt do minimum, bo jest praktycznie 4 w jednym, szkoda, ze jeszcze naczyń nie zmywa 😛
- AutorOdp.