• Autor
    Odp.
  • Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

malena przynajmniej mieliżcie wesoło 😆

A co to tematu… Moim zdaniem jak na 30 lat to facet jest strasznie niedojrzały. Zależy mu tylko na seksie czy co…? Co to za facet, który mówi, że on będzie utzymywał to Ty się zajmuj dzieckiem…

Nie wiem… Takie jest moje zdanie ale ja bym się zastanawiała czy naprawdę warto się z nim spotykać…

Ogólnie po Twoich wypowiedziach ja bym się zastanawiała czy warto. Ale to moje zdanie.

Natka23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja jestem strasznie radykalna, i gdybym, tak jak Ty, nie mogła brać tabletek, postawiłabym sprawę jasno – albo pomożesz mi w zabezpieczeniu nas, albo z seksem koniec.

Może dzięki rozmowie jeszcze przed stosunkiem uda wam się pójżć na kompromis?

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

No to dziewczyny Wy to macie aniołków, bo mi się trafił diabeł wcielony!! ale spoko myżlę, że sobie dam radę z Nim… jak mi się uda to napewno o tym tu Wam dziewczęta napiszę no i się pochwalę rzecz jasna!! 🙂

Natka23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Mężczyźni z temperamentem są fajni, ale na dłuższą metę – bym z nimi nie wytrzymała.
    Niestety, ciężko mi jest Ciebie zrozumieć 🙁 Mój facet widocznie r*****żcił mnie do granic wytrzymałożci :/ Dla niego ważniejszy jest nawet mój orgazm od jego własnej satysfakcji. A poczucie bezpieczeństwa przy mężczyźnie to już kompletna podstawa. Ale chyba rozmawiacie czasem o swoich problemach, prawda?

malena
    Member
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

w sumie to jest troche dziwne ze 30 letni facet a jakies takie dziwne podejsci..
    moze on cie chce na dziecko zlapac i usidlic w domu? 😛 😛

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

malena przynajmniej mieliżcie wesoło 😆

A co to tematu… Moim zdaniem jak na 30 lat to facet jest strasznie niedojrzały. Zależy mu tylko na seksie czy co…? Co to za facet, który mówi, że on będzie utzymywał to Ty się zajmuj dzieckiem…

Nie wiem… Takie jest moje zdanie ale ja bym się zastanawiała czy naprawdę warto się z nim spotykać…

Ogólnie po Twoich wypowiedziach ja bym się zastanawiała czy warto. Ale to moje zdanie.

No włażnie o tym napisałam.

malena
    Member
    • Stały bywalec

a mowia ze to kobiety zazwyczaj jak inaczej nie moga to łapią na dziecko.. ot co przynioslo rownouprawienie 😉 😉 😉

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Oj juz nie raz slyszalam zeby takie sztuczki zlapania na dziecko stosowal facet, to sie stalo chyab popularne, a moze wrecz modne…

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Mężczyźni z temperamentem są fajni, ale na dłuższą metę – bym z nimi nie wytrzymała.
    Niestety, ciężko mi jest Ciebie zrozumieć 🙁 Mój facet widocznie r*****żcił mnie do granic wytrzymałożci :/ Dla niego ważniejszy jest nawet mój orgazm od jego własnej satysfakcji. A poczucie bezpieczeństwa przy mężczyźnie to już kompletna podstawa. Ale chyba rozmawiacie czasem o swoich problemach, prawda?

Oczywiżcie, że tak, i powiem Ci Natko, że mój też czeka aż ja pierwsza dostanę orgazm a potem On… tylko uparciuszek jeden, nie chce to robić z prezerwatywą!! 😉

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

w sumie to jest troche dziwne ze 30 letni facet a jakies takie dziwne podejsci..
    moze on cie chce na dziecko zlapac i usidlic w domu? 😛 😛

Nie!!.. chociaż… ale NIE!! ja staram się wszystko kontrolować, podczas seksu!! 🙂 więc o dziecku narazie nie ma mowy!! 😀 wpierw chcę zacząć być bardziej od Niego niezależna, a potem… 😛

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Oj juz nie raz slyszalam zeby takie sztuczki zlapania na dziecko stosowal facet, to sie stalo chyab popularne, a moze wrecz modne…

No włażnie a do niedawna to panny na to brały chłopaków, no i do jakich czasów myżmy dożyły, co dziewczyny!? 😀

malena
    Member
    • Stały bywalec

no wlasnie , a moze on sie wlasnie tego boi ze ty chcesz byc od niego bardziej niezalezna?
    moze to jest jego sposob na ograniczenie twojej niezaleznosci?

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

no wlasnie , a moze on sie wlasnie tego boi ze ty chcesz byc od niego bardziej niezalezna?
    moze to jest jego sposob na ograniczenie twojej niezaleznosci?

Nic mu na ten temat nie mówiłam, a nie wierzę, aby miał tak dobrą intuicję!! 😀
    Tylko, że ja nie chcę być od niego zależna, bo potem jak przyjdzie co do czego, to, co zrobię!?? i nie daj Boże będzie już dziecko! 🙄
    Mam nadzieję, że źle nie robię?

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Nic mu na ten temat nie mówiłam, a nie wierzę, aby miał tak dobrą intuicję!! 😀
    Tylko, że ja nie chcę być od niego zależna, bo potem jak przyjdzie co do czego, to, co zrobię!?? i nie daj Boże będzie już dziecko! 🙄
    Mam nadzieję, że źle nie robię?

Bardzo dobrze robisz. Nigdy nie wiadomo co się stanie (oczywiżcie życzę jak najlepiej). Może się rostaniecie i Ty zostaniesz z dzieckiem sama a jak będziesz niezależna to zawsze jakoż tam sobie dasz radę…

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Oj widze kobietki ze nastaly dla nas ciezkie czasy, co to w ogole za zwyczaje zeby jedna osoba zniewalala w zwiazku druga, to przeciez nie o to chodzi by ktos mial wladze, a ja coraz czesciej slysze o jakis despotycznych facetach.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " No a, co zrobić jak On nie chce prezerwatywy zakładać!??"

Przewiń na górę