- AutorOdp.
- 12 lipca 2007 at 16:05
[usunięto_link] wrote:
Oj widze kobietki ze nastaly dla nas ciezkie czasy, co to w ogole za zwyczaje zeby jedna osoba zniewalala w zwiazku druga, to przeciez nie o to chodzi by ktos mial wladze, a ja coraz czesciej slysze o jakis despotycznych facetach.
Podaj jakiż przykład Misia!! 😀
12 lipca 2007 at 16:09[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Nic mu na ten temat nie mówiłam, a nie wierzę, aby miał tak dobrą intuicję!! 😀
Tylko, że ja nie chcę być od niego zależna, bo potem jak przyjdzie co do czego, to, co zrobię!?? i nie daj Boże będzie już dziecko! 🙄
Mam nadzieję, że źle nie robię?Bardzo dobrze robisz. Nigdy nie wiadomo co się stanie (oczywiżcie życzę jak najlepiej). Może się rostaniecie i Ty zostaniesz z dzieckiem sama a jak będziesz niezależna to zawsze jakoż tam sobie dasz radę…
No włażnie.. i tak chcę zaplanować wszystko by potem dać sobie w życiu radę… chociaż wiem, że nie da się wszystkiego przewidzieć ani perfekcyjnie zaplanować, ale chociaż mniej więcej chcę się tak zabezpieczyć, by potem nie płakać rodzicom w ramiona i błagać ich, aby mi pomogli finansowo ( jeżli w tym czasie w moim życiu pojawi się mały człowieczek ) bo jak będę bez dziecka, to sobie bez problemowo poradzę!!! 😉
13 lipca 2007 at 17:02[usunięto_link] wrote:
ty sobie załuż i bedzie ok:)
Ok założę o smaku truskawkowym!! 😆 😆
- AutorOdp.