Nowożć dla pasjonatek torebek

• Autor
    Odp.
  • goska
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Pamiętam ile razy miałam problem z torebką w różnych miejscach publicznych, kawiarniach itd. Gdzie by tu położyć porządną skórzną torebkę, żeby się nie pobrudziła albo zniszczyła. I w końcu trafiłam na żwietne rozwiązanie – czego to ludzie nie wymyżlą! To trzeba zobaczyć samemu – [usunięto_link]

Chyba się skuszę 🙂

Pozdrawiam,
    Gożka

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Jak dla mnie beznadzieja…
    Torebka musi byc w miare duza, funkcjonalma zeby mogla pomiescis wszystkie babskie gadzety 😛

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

a ja czytałam na blogu rimmela ze torebki ma podobo reklamowac sam Michaił Gorbaczow,;-) he,he sie porobiło.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Uważam,że to fantastyczna sprawa :)Kiedyż już to widziałam w „Lekcji stylu” na tvn style i juz wtedy mi się spodobało 😀 Taki gadżet rozwiązuje powazny problem,jaki ma chyba każda kobieta 😉

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Czerwona, przeciez ta torebka na zdjeciu jest duza!!! Wielkosc jest bez znaczenia, tylko nie mozesz napakowac tam 5 kilogramow, bo cie reka zaboli, a lancuszek bedzie ciagnal cie w dol.

P.S. Swietna sprawa, mam setki torebek i zawsze mam problem w kawiarniach i restauracjach, aby powiesic torebke na krzesle, bo najczesciej wszedzie sa fotele…. 😀

j_lo19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Fajny pomysł 🙂

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

a co w tej torebce specjalnego?ja tam nie mam nigdy problemu z torebkami

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Ja tez raczej nie mam raczej takiego problemu z torebkami 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowożć dla pasjonatek torebek"

Przewiń na górę