- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2007 at 20:03
Pamiętam ile razy miałam problem z torebką w różnych miejscach publicznych, kawiarniach itd. Gdzie by tu położyć porządną skórzną torebkę, żeby się nie pobrudziła albo zniszczyła. I w końcu trafiłam na żwietne rozwiązanie – czego to ludzie nie wymyżlą! To trzeba zobaczyć samemu – [usunięto_link]
Chyba się skuszę 🙂
Pozdrawiam,
Gożka8 sierpnia 2007 at 07:07Jak dla mnie beznadzieja…
Torebka musi byc w miare duza, funkcjonalma zeby mogla pomiescis wszystkie babskie gadzety 😛16 sierpnia 2007 at 09:47a ja czytałam na blogu rimmela ze torebki ma podobo reklamowac sam Michaił Gorbaczow,;-) he,he sie porobiło.
16 sierpnia 2007 at 12:48Uważam,że to fantastyczna sprawa :)Kiedyż już to widziałam w „Lekcji stylu” na tvn style i juz wtedy mi się spodobało 😀 Taki gadżet rozwiązuje powazny problem,jaki ma chyba każda kobieta 😉
17 sierpnia 2007 at 10:13Czerwona, przeciez ta torebka na zdjeciu jest duza!!! Wielkosc jest bez znaczenia, tylko nie mozesz napakowac tam 5 kilogramow, bo cie reka zaboli, a lancuszek bedzie ciagnal cie w dol.
P.S. Swietna sprawa, mam setki torebek i zawsze mam problem w kawiarniach i restauracjach, aby powiesic torebke na krzesle, bo najczesciej wszedzie sa fotele…. 😀
17 sierpnia 2007 at 10:39Fajny pomysł 🙂
31 grudnia 2007 at 14:19a co w tej torebce specjalnego?ja tam nie mam nigdy problemu z torebkami
31 grudnia 2007 at 19:31Ja tez raczej nie mam raczej takiego problemu z torebkami 🙂
- AutorOdp.