• Autor
    Odp.
  • korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

No tak tak, ale chodzi mi o możliwożć poznawania nowych osób 😉

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

aaa…nie domyżliłam się…ale tu muszę się z Tobą zgodzić…:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ciekawa jestem kiedy Play wejdzie do SL ze swoją mega wielką wyspą 🙂 Macie jakież info na ten temat?

CZKAWKA
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 33
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Play dba o sowich klientów…i dlatego ma spore grono fanów…i to w tak krótkim czasie:]

Mój tz brał udział w testowaniu nowej sieci play ostatnio podpisał umowę na preferencyjnych warunkach ( aż tak się nie wysilili mogli dać dużo więcej przy najwyższym abonamencie plus daje więcej – nawet jeżli minuta jest ciut droższa to wychodzi taniej ) do tej pory a minęło już 2 tyg. jego karta jest nie aktywna bo mają jakiż błąd w systemie i to on musi do nich stale wydzwaniać i dopytywać się kiedy już będzie mógł korzystać z tel. CHORE ,JESTEM ROZCZAROWANA !!! 👿

korolova
    Member
    • Zapaleniec

O masz, to faktycznie nieciekawie. Ale to wszystko przez to, że Play jest nowy.. Na pewno z czasem będzie tylko lepiej 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

czasami jakież problemy sie zdarzają…a ten pan miał naprawdę dużego pecha…pozostaje mieć nadzieję, że takie sytuacje są nieliczne i będą szybko naprawiane…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Myżlę, że tak, bo Play bierze pod uwagę sugestie użytkowników 😉

korolova
    Member
    • Zapaleniec

korolova
    Member
    • Zapaleniec

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

każdy z nas jest tylko człowiekiem, a nie ma ludzi nieomylnych…dlatego sytuacje kryzysowe i pomyłki się zdarzają…

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

wcale sie nie dziwie ja tez bym byla wkurzona biezesz telefon i abo i przez dwa tygodnie Ci nie dziala!!!nie wiem od czego to jest zalezne bo niektorym bez problemu od samego poczatku dziala?

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ja też się zastanawiam jak to jest, że jednym aktywują karty po kilku godzinach, a drugim po kliku dniach.. Mam nadzieję, że mi aktywują szybciutko, bo nie lubię być odcięta od żwiata 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

hmm…to jst naprawdę dziwne…czytałam wypowiedz jakiegoż chłopaka, który napisał, że zadzwonił kilka razy do BOK-u w odstępie kilku godzin i po 7 godz już mu aktywowali kartę…może ma na to wpływ ilożć kat oczekujących na aktywacje…sama nie wiem…

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

ja mysle ze raczej zalezy to od zasiegu ja sama czasmi trace w niektorych miejscach a przejde kawalek dalej i mam.albo maja taki nawal pracy ze niektorzy z ok nie wyrabiaja i maja opoznienia i kto bedzie tym nieszczesliwcem i trafi na takiego spoznialskiego bedzie czekla dluzej

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

nawał pracy mają na pewno…a to, że ludzie są zniecierpliwieni to normalne zjawisko… każdy w końcu chce jak najszybciej wypróbować nową zabawkę:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowy wizerunek Play"

Przewiń na górę