- AutorOdp.
- 21 marca 2007 at 10:51
W Orange też tak jest, że płacisz i włażciwie nie wiesz za co:/ Strasznie mnie to wkurza.. Przychodzi billing i nic nie jest wyjażnione:/
21 marca 2007 at 12:07zgadzam sie i mysle ze play zrobil dobrze ze minut nie przechodza oerta ma byc prosta i jasna dla klienta i to wlasnie robi play!!
21 marca 2007 at 16:26Nom 🙂
Najbardziej mnie wkurza jak ludzie piszą, że nic nie rozumieją z ich oferty. Kurczę, przecież na playmobile.pl wszystko jest super wyjażnione!22 marca 2007 at 16:30dokladnie zwlaszcza ze ich ofert ajest najbardziej przejzysta ze wszystkich operatorow!!!!!to jak z tej nic nie rozumieja to co zreszta!!!nawet nie wiedza za co placa
23 marca 2007 at 08:48dokładnie:)wszystko jest w niej jasne…nie ma żadnych haczyków itp:)zawsze wiadomo za co i ile sie płaci…i oczywiżcie jest najtaniej:)
23 marca 2007 at 18:15no oczywiscie!teraz wywolaja bum cenowe zobaczymy walka o klienta jest podobno play przygotowal specjalna oferte dla ludi ktorzy zerwa umowe z era bo moga to zrobic bez zadnych konsekwencji!!!!!era pewnie teraz zaluje swojego super pomyslu bo straci klientow:)juz podobno robia problemy ale jak sie mowi A to i B
27 marca 2007 at 09:22Na pewno teraz posypią się z Ery nowe promocje, aby tylko utzrymać klientów:) Chociaż ja po takiej wpadce już bym z nimi nie została.. Jak raz coż odwalili, to pewnie będzie i kolejny…
28 marca 2007 at 17:02dokladnie!!!!jak moznz aowgole traktowac tak klientow????jesli chca utrzymac klientow a sytuacja na rynku na o wskazuje to powinni byc mili i nie robic problemow!!!
29 marca 2007 at 16:09A no włażnie słyszałam, że robią problemy z tym rozwiązywaniem umów.. Żenada po prostu, popełnili błąd i nie potrafią się do niego przyznać..
30 marca 2007 at 09:45ja nie zaufałabym już takiemu operatorowi…czeżć moich znajomych, która ma abo w Erze zamierza z tego zrezygnować…chociaż lekko nie będzie…
1 kwietnia 2007 at 11:43No to fakt, ciężko będzie to rozwiązać przez te problemy, które stwarza era.. A znajomi przenoszą się do Playa 😉 ?
1 kwietnia 2007 at 20:30A mi się bardzo podoba ich kampania…w szczególnożci uchwyty w autobusach.
2 kwietnia 2007 at 08:54moi znajomi na razie czekają aż pojawi się oferta specjalna dla nich w Play…i wtedy podejmą decyzje co dalej:)
ale myżlę, że będzie im się to opłacało i zostaną klientami Play:)
2 kwietnia 2007 at 14:24Gdzież wyczytałam, że oferta dla uciekinierów z ery to będzie 150 minut przez pierwsze 3 miesiące i 60mb na multimedia.
2 kwietnia 2007 at 15:42no to pieknie, ciekawe czy w opcji pre-paid tez, bo wtedy mialam bym po zsumowaniu juz 300 min za free hehe
- AutorOdp.