• Autor
    Odp.
  • korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

No pewnie, ja też bym się niecierpliwiła. Ale trzeba wziąć poprawkę na to, że Play w momencie nadania przesyłki przestaje ponosić za nią odpowiedzialnożć.. I wg mnie to nie nasz nowy op zawodzi, a firmy kurierskie.

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

podobno jest coraz mniejszy kłopot z dotarciem przesyłek na czas do klienta:)druga firma kurierska pomogła rozładować przeciążenie pierwszej zatrudnionej firmie kurierskiej…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

No i całe szczężcie, ja wciąż czekam na moją przesyłkę.. Mam nadzieję, że już niedługo do mnie dotrze i że szybko mi kartę aktywują, bo nie chcę być odcięta od żwiata.

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

myżlę, że nie będizesz odcięta od żwiata…corz mniej osób narzeka na to, że przesyłki nie docieraja do nich,a poza tym większosc osób, które po testach zdecydowały się zostać w play. pewniewizytę kuriera ma już za sobą:]

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Nie wszyscy- ja jeszcze czekam, bo mój kurier ma niezły pożlizg 🙂 Ale do 30 może nie przyjeżdżać, przynajmniej wykorzystam przywileje testerki na maksa:)

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

a po 30 to już możesz mieć problem…ale bądźmy dobrej myżli że do tej pory kurier do Ciebie przyjedzie:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Liczę na to, bo 1 maja wyjeżdżam nad morze 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

a próbowałąż dowiedzieć się kiedy kurier wybiera się do Ciebie??moze wrato wykonać telefon do BOK-u i fimry kurierskiej??

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

a ja troszke nie do tematu ale mam pytanko co do oddania telefonikow:)slyszalm dwie wersje ze podobno do 6 maja?ale i o 15 tez slyszalam?czy ktos zna konkretne info bo moj znajomy nie bierze play i chce wykorzystac pieniazki do konca:)

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

w BOK-u powiedzieli mojej koleżance, że do 15maja można oddać telefon…przedłużyli ten czas bo były straszne kolejki w punktach i zrobiło się bardzo nerwowo…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

No to miło z ich strony, testy miały trwać do końca lutego (w wersji początkowej), a tu maj i jeszcze możemy sobie korzystać z testerskich przywilejów 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

ostatnio przechodziłam obok punktu Play na Placu Trzech Krzyży, tak ok południa i nie było żadnej kolejki więc osoby które stały w kolejkach mogą byc teraz złe na siebie…

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A o co dokładnie chodzi z oferta LongPlay?
    Czy to abonament ?

ambient
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

tak – abonament 1zł a do tego do wyboru dostajesz nielimitowane połączenia do play albo zamiennie pakiet minut do wszystkich sieci – o ile sie nie myle to do wszystkich jest 60 minut 🙂

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Dokładnie tak wygląda to bardzo dobrze, jest rzeczywiżcie okazja jest do zmniejszenia sobie rachunków i to znacznie, jeżli mamy np. sporo znajomych w Play to możemy dzwonić do nich za darmo

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowy wizerunek Play"

Przewiń na górę