• Autor
    Odp.
  • dosia1105
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

naraize nie było tłumów bo nie byłą znana oferta…czytałąm a artykuł, w którym przepuszczają, że do końca roku Play zgarnie ok 5%rynku…a nie ma co ukrywać, konkurencka jets duża…

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Jak wam się oferta podoba? Dla mnie żwietna opcja z ceną mmsów. 15 gr ! A ja w p**** płacę 1,22zł :/ Mała różnica he he 😉

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

ja w orange do wszystkich za mmsy place 0,40zl a w play 0,12zl
    jak dla mnie 0,28zl to duza roznica w miesiacu zawsze zaoszczedze:)
    i jeszcze 20zl zarabiam przy abonamencie 50zl

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

coż Play nas, a przynajmniej mnie mile zaskoczył…bo panow z innych sieci to raczej nie cieszy ten fakt:D
    a jetsem zadowlona,ze bede mogla zaoszczedzic na rozmowach tel…co miesiac sie tego uzbira trochę…

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

No to moze bedzie o nich glosno bo wszedzie są, ale jakos nie widze tlumow porzucajacych starych operatorów dla nowego produktu? 😉

hm.. mysle , ze warto troszke poczekac hehe przeciez dopiero sa na rynku od 2 dni;) hehe zanim wszyscy zapoznaja sie z oferta, zdecyduja sie troche potrwa, ale mysle ze warto dac temu czas i miejsce na rynku, szanse po prostu.

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

dokładnie to są początki…a skoro już teraz na starcie zaproponowali tak dobre warunki to z czasem pójdą dalej tym tropem i będzie jeszcze lepiej…# wielcy operatorzy mieli dużo czasu na poprawienie swojej oferty a jakoż nie spieszyli sie z tym…wręcz zamist być lepiej to było gorzej…ja stawiam na nowego operatora:)

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Nie znam jeszcze oferty play i jakoż na razie mnie nie interesuje. A na początku to zawsze dają jakież ciekawe oferty a potem okazuje sie że są jakież ale. Może się mylę ale wolę się nie napalać. Poczekam jak się to rozwinie. 🙂

Hot4You
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

A wlasciwie jaka oni maja strone www? jak bedzie znacznie taniej to sie przenosze do nich

korolova
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] 🙂 Fajne są te fioletowe kuleczki 😀

anek
    Member
    • Zapaleniec

a czy widzieliscie reklamy w tv z policja i dziewczyna na silowni?moim zdaniem rewelacja!!!!

korolova
    Member
    • Zapaleniec

taaaak, ta reklama z tą panną na siłowni jest niesamowita 😀 „Łotewa” he he he 😉

Hot4You
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Hmm bez rewelacji tam nie przechodza niewygadane minuty na nastepny okres rozliczenia,GPRS drogi , ale to was chyba nie interesuje narazie dzialaja w sieci PlusGSM , reszta jest ok

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Dajmy im troszkę czasu na rozkręcenie interesu 😉 Minuty nie przechodzą na następny miesiąc, ale za to w której sieci jest tak tanio… ?

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

mi zuepełnie nie prrzeszkadza to, że minuty nie przechodzą bo nigdy limitu mi nie starcza na cały miesiąc tylko wykorzystuje go wczeżniej więć…wolę płącić mniej za min połączenia to i rachunki będą mniejsze:)

anek
    Member
    • Zapaleniec

zreszta z tymi minutami to nigdy nie wiadomo jak jest i lepiej ze nie przechodza!w erze np dzwonisz do informacji i niby masz 500minu darmowych z zeszlego miesiaca to dlaczego moj kolega przekracza abonament!w play jest przejzysta oferta!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowy wizerunek Play"

Przewiń na górę