- AutorOdp.
- 23 lutego 2008 at 10:56
Nie mogę.. Zabiłabym gnojów! ;( 🙁
23 lutego 2008 at 11:37@Onione wrote:
To juz wiecie co mi się nasuwa, co bym zrobiła z tymi starymi, n****łężnymi staruchami. 😈
Ot, włażnie.. 😈
23 kwietnia 2008 at 08:26A ja bym zrobiła takim ludziom dokładnie to samo co oni robią tym biednym zwierzątkom 👿 co za …. 👿
23 kwietnia 2008 at 09:08Jakoż tak przedwczoraj reportaż o tym w tv oglądałam, artykuł przeczytałam, galerię przejrzałam.. I naprawdę nóz mi sie w kieszeni otwiera. 👿
Kiedy lat kilka miałam, w razie jakichs podwórkowych potyczek, rodzice interweniowali mówiąc „mierz się z równym”.. A tu proszę.. 😯
Ehh.. nie chce mi sie silić na ubieranie w ładne słowa tego co mi teraz do głowy przychodzi.. dlatego powstrzymam sie od dalszego komentarza..23 kwietnia 2008 at 13:26Mnie irytują wypowiedzi obrońcy tych turystów. Są takie naiwne, jakby wierzył, że ktoż da się nabrać, że małe niedźwiadki grasują i polują na ludzi…(zwłaszcza, że pracownicy pogotowia i TOPRu zeznają z jakąż to satysfakcją w głosie owi turyżci chwalili się , że pokonali niedźwiedzia…. 😕 )
Eh…masakra…
Ale to nic, dziż mi się siekiera w kieszeni otworzyła gdy zobaczyłam jak gówniarz poszczuł małego kota swoim wilczurem… miałam smarkaczowi ochotę zafundować podobne przeżycie… No ale jego mamunia stała obok aczkolwiek była zbyt zajęta rozmową przez telefon by zwrócić na cokolwiek uwagę 😕
15 października 2009 at 14:43Nie będzie kary dla mężczyzny, który zabijał psy i przetapiał ich tłuszcz na smalec – taką decyzję podjął krakowski sąd. W uzasadnieniu sąd stwierdził, ze nie ma przepisu, który zabraniałby zabijania psów w sposób humanitarny. Rzecznik Sądu Rejonowego w Krakowie podczas rozmowy ze stacją TVN przyznał, że nie można komuż zabronić zabicia psa, jeżli ma na to ochotę i czyni to w celach kulinarnych.
więcej:
[usunięto_link]🙄
- AutorOdp.