• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jak zwykle: zero zrozumienia.

jesli cos jest szkodliwe, to jest szkodliwe NIEZALEZNIE od ilosci. wybacz doslownosc, ale analogii nie zajarzylas.

Zajarzylam,nie jestem taka glupia…ale ja papierosow do octu nie porownuje,bo fajki to uzywka,trucizna nikomu nie potrzebna a z octem jest inaczej..ma swoje konkretne zapotrzebowanie,sluzy czemus(napewno nie na odchudzanie) i tylko kretyn bedzie go pil.

Mam pytanie:czy ty uzywsz octu do czegokolwiek??

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie uzywam octu. zadnego.

Monika
    Member
    • Zasłużony

no to wszystko jasne…

parvati
    Member
    • Guru

co moze stac sie jasne przez to, ze dowiedzialas sie, ze nie uzywam octu?

bo „wszystko” to raczej nie…chyba ze chcesz mnie poczestowac psychoanaliza…:))) moze znow dowiem sie, ze mama trzyma mnie przy nodze, a facet ledwo ze mna wytrzymuje, bo nie uzywam octu. buahahaha.

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

co moze stac sie jasne przez to, ze dowiedzialas sie, ze nie uzywam octu?

bo „wszystko” to raczej nie…chyba ze chcesz mnie poczestowac psychoanaliza…:))) moze znow dowiem sie, ze mama trzyma mnie przy nodze, a facet ledwo ze mna wytrzymuje, bo nie uzywam octu. buahahaha.

Nie znam Cie wiec nie bede nic takiego wypisywac.
    Powiem tak:u mnie w szwce stoi butelka octu,ale uzywam tylko do niektorych potraw,w bardzo malych ilosciach…by poprawic smak,nie jestam maniaczka zdrowej zywnosci,wszystko jest dla ludzi,ale z glowa..nigdy nie pilabym octu na odchudzanie.

Napisalam,ze”wszystko jasne”,bo rozumiem,ze Ty nie zrobisz najmniejszej czynnosci aby sobie zaszkodzic..nawet jesli chodzi o zwykle doprawienie czegos octem…a przeciez od tego jeszcze nikt nie umarl.

Juz napisalam w innym temacie:wszystko w NADMIARZE szkodzi!

Dodam jeszcze:buhahaha..bo to zawsze mnie rozbawi,kiedy to piszesz,moze i Ty sie usmiechniesz(?)

parvati
    Member
    • Guru

to, ze nie uzywam octu, swiadczy o tym, ze NIE ZROBIE NIC, ZEBY SOBIE ZASZKODZIC?

a moze po prostu o tym, ze go nie lubie.
    jak myslisz?

Monika
    Member
    • Zasłużony

Napisalas,ze jak cos szkodzi to szkodzi..w innym temacie napisalas,ze nie chodzisz do solarium z tego samego powodu,wiec pomyslalam,ze skoro tak sie zapierasz nogami i rekoma,to moze poprostu zdrowo sie odzywiasz…jesli nie lubisz octu to, ok

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:</em/

Napisalas,ze jak cos szkodzi to szkodzi..w innym temacie napisalas,ze nie chodzisz do solarium z tego samego powodu,wiec pomyslalam,ze skoro tak sie zapierasz nogami i rekoma,to moze poprostu zdrowo sie odzywiasz…jesli nie lubisz octu to, ok

nastepna rzecz: co ma solarium do „zapierania sie rekami i nogami”?

daj spokoj z wyciaganiem wnioskow. nie idzie ci.

Monika
    Member
    • Zasłużony

🙄 🙄 🙄

Monika
    Member
    • Zasłużony

@Onione wrote:

Jak zwykle burza w szklance wody.

Jaka tam burza..tylko rozmawialysmy 😉

bakoshi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

a co powiecie na druga czesc mojeo postu? dlaczego tylko jedna jest przez was komentowana?

Ana_18
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

wtabletkach nie jest taki dobry (tzn skuteczny) bynajmniej czytajac mase komentarzy lepsza opinia cieszy sie ocet do picia jablkowy

Gdzie można kupić taki ocet jabłkowy do picia????

bakoshi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

chociazby w rosmanie, na polce z roznymi herbatami i taki produktami spozywczymi

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

można go sobie samemu stworzyć, tylko musi leżakować sporo czasu (kilka tygodni)
    sporo przepisów różnych wariacji jest w Internecie

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

można go sobie samemu stworzyć, tylko musi leżakować sporo czasu (kilka tygodni)
    sporo przepisów różnych wariacji jest w Internecie

może pytanie jest głupie, ale jednak je zadam:
    Czy ocet może byc z jakiegos innego owocu czy tylko jabłkowy? gruszkowy np.?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ocet jabłkowy"

Przewiń na górę