• Autor
    Odp.
  • kasiula77
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

dziwczyny 😀 jak wiadomo przy niewłażciwym odchudzaniu może wystąpić niepożądany efekt jo-jo 😕 ale pojawiła sie nadzieja, naukowcy odkryli, co jest jego winowajcą ! okazuje sie, że leptyna – białko, które jest wydzielane przez komórki tłuszczowe
    [usunięto_link]
    to może być jakiż przełom !

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Dlatego nigdy nie przekonywało mnie „odchudzanie”. Jedyne co należy zrobić, a może aż co należy zrobić to przede wszystkim zmienić nawyki żywieniowe i kilka razy w tygodniu siłownia. To moja recepta 🙂

kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Witam,
    od jakiegoż czasu też zaczęłam się odchudzać, nie jem słodyczy, ostatni posiłek do 18. Przede wszystkim przestałam jeżć późnymi wieczorami oraz w nocy. Wracałam w nocy z pracy i bardzo częstwo zdażało mi się przed położeniem do łóżka zaglądać do lodówki. Jem dużo warzyw i owoców. Przede wszystkim ćwiczę, bardzo dużo. Narazie wielkich rezultatów nie ma, ale cieszyłam się bardzo jak zniknęło mi 2 kg. Mam nadzieję, że wytrwam…

milkapost
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

A może jest ktoż z Warszawy kto chciałby się przyłączyć do grupy wsparcia która rusza 18 listopada. Całę przedsięwzięcie składa się z 12 cotygodniowych wykładów o odchudzaniu i zdrowym odżywianiu oraz z opieki doradcy żywieniowego. Jest nas już 6 osób – a jak wiadomo im więcej tym weselej 🙂 Poprzednia grupa zakończyła żrednim rezultatem na każdego uczestnika 9 kg i 27 centymetrów w obwodach i my teraz też nie chcemy być gorsze 🙂

Daj znać na [usunięto_link]

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Niezły pomysł z taką grupą, napewno skorzystałabym gdybym była z Warszawy. Powodzenia życzę:) daj znać jak poszło i jakie są rezultaty:)

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Najwazniejsze jest to jak sie odzywiasz. Nie mozesz jesc rzadko a duzo. Skoro juz musisz jesc to rob to w malych ilosciach. Proponuje Ci azeby jesc sporo salatek i warzyw ogolnie. Tak ze by nie bylo eektu jojo. I nie boj sie mrozonek bo one wcale nie maja wiecej kalorii niz normalne jedzenie. Zrezygnuj z makaromu i uprawiaj regularnie jogging. P.S. Twoje wymiary to nic strasznego wiec glowa do gory

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Ja lubie mrozonki, sałatki też, staram sie jeżć w małych ilożciach a często. słyszałamo takiej diecie,że jesz tyle ile zmieżcisz w garżci, ale nie wiem jak dokladnie się nazywa.

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

no proszę i kolejne dwie nasze koleżanki zadowolone z diety dr Reznera. Obiecała, że pomoże i pomogło. Brawo dziewczyny.
    [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Odchudzanie"

Przewiń na górę