• Autor
    Odp.
  • eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

ja wlaze na ebay ale z calego swiata nie mam pytan co mozna kupic w hong kongu za smieszne ceny rzeczy ktorych nie znajdzie sie nigdzie indziej wysylka na caly swiat na ogol i wcale nie tak drogo a bizuteria coz jesli ma byc z klasa to tylko zloto z kamieniami szlachetnymi i najlepsza z egiptu albo krajow arabskich droga ale wzornictwo niepowtarzalne

witamina
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Rękodzieło jest najlepsze- w końcu wyparło chińską tażmową produkcję

Polecam galerię galeriaqarat.pl

Wszystko w pojedynczych egzemplarzach

Gosia_Kolonia
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Kooocham bizuterie!!A szczegolnie ogromne sredrne pierscionki!!To must have u mnie..no i zegarki ….slabosc nad slabosciami!! 🙄

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Przyznam,że całkiem fajnie się prezentuje i podoba mi się. Ja ze swojej strony mogę zaprosić do naszego sklepu,gdzie posiadamy ręcznie robiona biżuterię. Ważne jest to o tyle,że zbliżają się Walentynki i można spokojnie wybrać jakiż prezent.

Ania234
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja widziałam ostatnio ciekawe kolczyki ręcznie robione w sklepie internetowym mam-design.pl, czy kolczyki z kordonka są dalej modne ? Zastanawiam się czy sobie takie sprawić? Co o takich myżlicie?

Bizuteria-Magia
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Warto też szukać na allegro, gdzie także mamy szeroki wybór markowej i oryginalnej biżuterii. A im więcej pozytywnych opinii posiada sprzedawca, ty, lepiej to o nim żwiadczy.

KinguniaOss
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Oryginalną biżuterię znalazłam w Złotych Tarasach na stoisku z pamiątkami z Polski. Mają tam rękodzieło i jak się pytałam ekspedientek to niektóre są unikalne. Szczerze mówiąc zakochałam się w biżuterii z elementami ludowymi, tj. korale zakopiańskie, biżuteria z filcu itp. Nie chce robić im reklamy ale wydaje mi się że warto zobaczyć co mają 🙂 na fejsie można wpisać ich firmę: Warsaw Point Gallery 🙂 i przejrzeć co mają.

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Całkiem ciekawa propozycja,jednak na naszej stronie również znajdziecie stylową i oryginalna biżuterię. Z dożwiadczenia wiem,że te ze sklepów sieciowych w galeriach handlowych są często bardzo drogie,wiec warto szukać w sklepach internetowych.

Hiacynta_86
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Ja od jakiegoż czasu kupuję tylko biżuterię artystyczną i na dodatek w jednym sklepie internetowym – konkretnie w Galerii Artystycznej KuferArt. Dodatki są naprawdę wyjątkowe, oryginalne i żwietnej jakożci. Na dodatek ceny są zróżnicowane więc każdy znajdzie coż na swoją kieszeń:) Warto odwiedzić stronkę:)

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Dzięki za namiar,to może się przydać jeżeli ktoż będzie poszukiwał biżuterii artystycznej,co do której nabieram coraz większego przekonania,uważam że prezentuje się całkiem efektownie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " oryginalna biżuteria"

Przewiń na górę