- AutorOdp.
- 29 października 2010 at 15:26
Dajcie już spokój z tymi nutami bo się porzygam, to chamska reklama i już dożć tego na forum. A fotoodmładzanie? Moja babcia robiła to na dłonie, niezłe efekty to przynosi.
1 listopada 2010 at 12:36Tak to jest fajne ale bez własnej pracy – dziewczyny sport (bieganie, basen itp.) – to jest ważne a takie zabiegi to czasami od żwięta do żwięta nie ma co przesadzać. Ruch jest najważniejszy.
4 listopada 2010 at 15:35No zgadzam sie ruch jest ważny,ale nie zawsze sprawia ze w krótkim czasie osiągamy idealny wyglad,figure…Tu czasami po prostu w grę wchodzi inne rozwiazanie-medycyna estetyczna.
1 grudnia 2010 at 20:14No włażnie medycyna estetyczna.Ostatnio sama się zastanawiam nad wykonaniem zabiegu po to by przynajmniej rozżwietlić okropne cienie pod oczami. Polecono mi zabieg Esthelis Soft, szwajcarski produkt. Przede wszystkim przebadany, bezpieczny i podobno efekt utrzymuje się bardzo długo.
20 stycznia 2012 at 08:12A co myżlicie o terapii kwasem polimlekowym ?? Moja mama na to poszła bo ja namówiłam oczywiżcie i ona jak na razie jest zadowolona, no ale jestem ciekawa jak opinia innych???
20 stycznia 2012 at 15:16Ja wchodziłam na stronę na której rejestrowałam się do zabiegu na usta i zauważyłam tam włażnie kolejny projekt. Nie wiem w ogóle na czym to polega, ale chyba i tak troszku za młoda jestem na taką terapię 😉
28 stycznia 2012 at 13:52[usunięto_link] wrote:
A co myżlicie o terapii kwasem polimlekowym ?? Moja mama na to poszła bo ja namówiłam oczywiżcie i ona jak na razie jest zadowolona, no ale jestem ciekawa jak opinia innych???
A na czym to w ogóle polega???
30 stycznia 2012 at 09:31No to jest zabieg Sculptrą. Wstrzykuje się kwas w skórę twarzy ale tylko w odpowiednie miejsca i powoduje to poprawienie owalu twarzy zmniejszenie chomiczków, wygładzenie drobnych zmarszczek i ogólną poprawę kondycji skóry. Moja mama była już teraz na drugim zabiegu i nie narzeka choć efekty widać dopiero po jakimż czasie.
3 lutego 2012 at 17:39Ja stosuje na twarz maseczkę z „błoto morza martwego ” z seri Dr.Nony dwa razy w tygodni po 3 min. i jestem zadowolona z efektów.A jeżli chodzi o ciało to siłownia.
7 lutego 2012 at 12:04No ok ja tez chodze na fitness dwa razy w tygodniu itd. ale takie rzeczy nie pomogą wygładzić zmarszczek które już są cby zredukować chomików na twarzy. Zresztą na tym zabiegu była moja mama
10 lutego 2012 at 14:02Myżlę,że tutaj chodzi przede wszystkim o to aby nie odmładzać się na siłę,tylko być cały czas naturalną. Fitness,basen czy też dobra dieta na pewno nam nie zaszkodzą,wręcz pomogą utrzymać taki efekt.
12 lutego 2012 at 22:45Na naszą atrakcyjnożć składa się wiele czynników – dbanie o własne ciało to używanie odpowiednich kosmetyków, dbanie o forme fizyczną, odpowiednia dieta i proporcjonalna ilożć czasu snu oraz wypoczynku w innej formie. Każdy ma inny organizm, więc trudno ujednolicić przepis na zachowanie młodożci 😀
13 lutego 2012 at 08:00No macie rację ja się zgadzam z Wami. No ale mojej mamie wychowanej troszkę w innnych czasach szkoda cennego czasu na fitness zresztą jej podejżcie do tego mnie normalnie przeraża. Z namówieniem jej na zabieg sculptrą miałam taki problem że szkoda gadać. Na drugi zabieg tak się ociągała przekładała terminy, ąz w końcu wlazłam jej na ambicję i przekonałam. A najlepsze jest to że ona docenia te zabiegi i ejst z nich zadowolona tylko ta jej mentalnożć jest okropna
16 lutego 2012 at 08:43hehe, a moja mam zorbiła full wypas… schudła, ćwiczy, zmieniła styl i poszła na Sculptrę… i jak babcię kocham teraz wygląda młodziej niż jak ją pamiętam sprzed 15 lat, kiedy w chudszych latach nosiła czasem własnie ciuchy po babci 😀
20 lutego 2012 at 08:32No taka przemiana jest genialna 😉 Moja to modniara, a teraz przynajmniej jej wygląd lepiej pasuje do jej stylu naparwdę wygląda rewelacyjnie 😀
- AutorOdp.