• Autor
    Odp.
  • malutkikwiatuszek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

😀 hym myżłałam o zlikwidowaniu piegów bo mam troszke na policzkach, a jakoż wydaje mi się że mojej osobie szpecą… ale nie wiem czy wg. jest taki zabieg który to likwiduje ? ❓ 😳 😕 prosze o rade

ines666
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Na odmładzanie polecam zabiegi Accent Your Body. Super działają, a co więcej, można je wykonywać na różnych partiach ciała. Sprawiają, że w skórze odnawia się kolagen i dużo młodziej i żwieżej wyglądamy. Fajna sprawa.

marta_29
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja widziałam dużo zabiegów odmładzających i zastanawiam sie co wybrać dla mojej mamy, bo ma w połowie kwietnia urodziny 🙂 myżlałam, żeby wysłać ją do Bellisany przy Wilanowskiej, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować, bo mają zabiegi fotoodmładzania albo zabiegi ic clinical np. ogień i lód, co brzmi dożc intrygująco 😀 (widziałam na stronie, że to maski terapeutyczne), ale pójdę tam osobiżcie, żeby się dowiedzieć szczegółów 😉

Mamba_2008
    Member
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

😀 hym myżłałam o zlikwidowaniu piegów bo mam troszke na policzkach, a jakoż wydaje mi się że mojej osobie szpecą… ale nie wiem czy wg. jest taki zabieg który to likwiduje ? ❓ 😳 😕 prosze o rade

cos czytałam o cosmelanie ale spróbuj sobie coż znaleźć na necie

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

A to dobrze jest jeszcze pić sok z brzozy.

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Ja jednak mimo wszystko nie wierzę, że korzystanie z kremów odmłodzi znacząco jakąkolwiek osobę. Jedynie bardziej inwazyjne sposoby mogą dać widoczne efekty. Od jakiegoż czasu oglądam na Polsat Cafe program „Gotowe na zmiany” i tam dr Osuch w przystępny sposób tłumaczy na czym polegają poszczególne zabiegi. Jeżeli ktoż chce wyglądać młodziej, to na pewno powinien obejrzeć ten odcinek: [usunięto_link] Różnica w wyglądzie jest niesamowite 🙂

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

No ja też tak uważam. Moja mama już wykonuje terapię Sculptrą na kolejną okolicę:) Normalnie dla mnie po poprzedniej na twarz wygląda idealnie, a teraz za ramiona się wzięła. Ja się cieszę bo robi coż dla siebie – NARESZCIE!

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

ja w ogole uwielbiam ogladac wszelkie programy o odmladzaniu, metamorfozach etc. medycyna estetyczna dziala cuda teraz ;)))

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

To prawda byleby trafić na odpowiedniego specjalistę 😉

Lilka83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

To prawda, bo odmłodzić się to można do pewnego momentu, później to już trzeba uważać żeby nie przekombinować. Dlatego jeżli zabiegi to najlepiej w sprawdzonych miejscach, i jak najmniej inwazyjne- lepiej delikatnie pomóc urodzie, niż ją tworzyć od początku lub całkowicie zmieniać. Często się widzi przecież, że u niektórych kobiet pęd za odmłodzeniem kończy się narażeniem na żmiesznożć.

Biogaleria_pl
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Przy dużych zaniedbaniach ciała, chorobach czy wypadkach często jedynym rozwiązaniem może być medycyna estetyczna, jednak obecnie wiele kobiet tego typu zabiegi wykorzystuje jako jedyną drogę do piękna, zapominając o prostszych, bardziej naturalnych i tańszych metodach. Uważam, że na zabiegi decyduje się zbyt dużo młodych kobiet, często nawet nastolatek.

Ellen
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Oh nie rób tego! Piegi są takie urocze!! Dodają uroku i takiej dziewczęcej niewinnożci. Mnie wyskakują na nosie piegi po słońcu, po opalaniu i to jest mój ulubiony okres roku! 🙂

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

No i zapomniałam Wam napisać jak moja mama promienieje po zabiegach. fakt miała kilka grudek, czy coż takiego, ale pani dr poradziła sobie z nimi bardzo szybko. Jedyne na co narzekała to to masowanie bo leniwiec z niej okropny 😉
    Może kiedyż ja tez wybiorę się na zabieg Sculptrą ❓

Margolcia_1
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

a słyszałyżcie może coż o zabiegach odmładzających komórkami macierzystymi? podobno skutecznie spłycają zmarszczki i likwidują przebarwienia. Myżlałam żeby wykonać ten zabieg w gabinecie dr.Brumer, robiłam tam wczeżniej zabieg na brzuch Cavi Lipo i jestem bardzo zadowolona.

czerwone.szpilki
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Widzę hasło „odmładzanie” i chciałabym coż napisać o swoich własnych dożwiadczeniach, ale wiem, że niektóre z Was od razu powiedzą, że to reklama. Czy polecenie na forum jakiegoż gabinetu musi być od razu reklamą? Byłam na kilku różnych zabiegach odmładzających w różnych klinikach, ale tylko jeden naprawdę podziałał na zmarszczki wokół ust. Chciałabym o nim napisać, bo jest po prostu dobry i godny polecenia. To nici liftingujące w krakowskiej MTTEstetica. Działają bardzo wygładzająco, na długo. Tyle w tym temacie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Odmładzanie"

Przewiń na górę