• Autor
    Odp.
  • Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Odmładzać się można na różne sposoby nie tylko zewnętrznie, ale i wewnętrznie – co mnie bardzo interesuje, np taka hydrokolonoterapia. A słyszałam o super efektach po komorze hiperbarycznej, kojarzycie coż na ten temat ?

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

nie słyszałam i nie próbowałam niestety…
    dla odmładzania kupiłam sobie własnie reduktor zmarszczek mimicznych yoskine 😉 w końcu ma się już tą trzydziestkę na karku 😉

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Ruch i dieta- to najlepsza opcja ale generalnie aktywnożć fizyczna zawsze jest naszym sprzymierzeńcem i pamiętajmy o tym. Polecam także skuteczne kosmetyki które mają na celu odmłodzenie naszej cery,na nie nigdy nie żałuje pieniędzy.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Warto stosować zabiegi voluma. Pozwala on osiągnąć natychmiast bardzo naturalne efekty. Poprzez remodeling twarzy uzyskuje się efekt liftingu. Skóra zostaje nawilżona na nowo, wygładzona i napięta. Efekty utrzymują się od 12 do 18 miesięcy. Zabieg nie jest tak inwazyjny jak tradycyjny zabieg chirurgiczny.

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Przede wszystkim niczego nie powinnyżmy robić na siłę,odmładzanie się to także stan ducha i zdrowa dieta,aktywnożć fizyczna. Do tego polecam dołączyć dobre i sprawdzone kosmetyki które na pewno pomogą,ale jako ze zajmujemy się medycyną estetyczną to możemy odpowiedzieć na parę pytań dotyczących zabiegów jeżeli będzie zainteresowanie:)

julita
    Participant
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Czy któraś z was słyszała o Acti-Age Academy, ja właśnie planuję się tam wybrać, ponoć bardzo dobre szkolenie. Ktoś coś więcej może powiedzieć??

julita
    Participant
    • Początkujący

Hej, poszukuję dobrego szkolenia z medycyny estetycznej, czy któraś z was coś słyszała? Ponoć Anti-Age Academy ma bardzo dobre, właśnie zamierzam się tam p****ść. Wiecie coś:)?

magda81
    Participant
    • Początkujący

Napewno zdrowe odzywianie sie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Odmładzanie"

Przewiń na górę