- Ten temat ma 95 odpowiedzi, 29 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 17 lat, 11 miesi臋cy temu przez
Katie.
- AutorWpisy
- 18 czerwca 2008 o 17:16 #95391
bla..bla..bla..
mowcie sobie co chcecie a mnie brzydza zarosniete ”kocury” i jestem jaknajbardziej za goleniem
nie wyobrazam sobie,ze facet robi lasce minetke po zarosnietym cipsku…i domyslam sie jak takie gaszcze musza cuchnac(chyba,ze ktos zaraz przed sie umyje ale nie zawsze sa do tego warunki..)
Abi moi rodzice tez sie nie depiluja ale nie sa juz mlodzi i nie musza..
18 czerwca 2008 o 18:29 #95392No moi te偶 m艂odzi nie s膮 馃槈
To czy kto偶 si臋 depiluje czy tez nie to jego sprawa, b膮dz tez wspolna jego i partnera.
Tak samo nie mozna powiedziec: „ej jak ty mozesz bzykac sie z panienka/facetem ktora/ktory jest owlosiony/golutki”. Ka偶dy lubi to lubi i ju偶.Tylko ze nie mowmy ze osoby ktore nie usuwaj膮 w艂os贸w 艂onowych nie dbaj膮 o higien臋 i cuchnie od nich 馃槈 Bo chyba ka偶dy normalny cz艂ek powie ze to bzdura. Czy zanim kto偶 zacz膮艂 si臋 tam depilowac (w膮tpi臋 zeby robil to od momentu kie艂kowania tych w艂osk贸w) by艂 brudasem, a z chwil膮 pojednania tego wycinka sk贸ry z maszynk膮 jednorazow膮 przenieni艂 si臋 w czy偶cioszka?? 馃槈
18 czerwca 2008 o 19:19 #95393nie mowie,ze jak ktos sie nie goli to od niego smierdzi,czemu ciagle to powtarzasz!
chodzi mi tylko o strefy intymne!
18 czerwca 2008 o 19:24 #95394nie mowie,ze jak ktos sie nie goli to od niego smierdzi,czemu ciagle to powtarzasz!
Wierz mi, tam te偶 mo偶na u偶ywa膰 myd艂a. 馃榾
18 czerwca 2008 o 19:43 #95395@don Avadoro wrote:
nie mowie,ze jak ktos sie nie goli to od niego smierdzi,czemu ciagle to powtarzasz!
Wierz mi, tam te偶 mo偶na u偶ywa膰 myd艂a. 馃榾
naprawde??? 馃槸
18 czerwca 2008 o 19:46 #95396馃榾
Ja r贸wnie偶 mam wra偶enie, 偶e je偶eli kobieta nie jest tam wydepilowana to jednak ten „zapaszek” zatrzymuje si臋 na w艂osach i nie jest zbyt ciekawie zw艂aszcza je偶eli np. sp臋dza sie 8 godz w pracy na krzese艂ku a na dworze upa艂 straszny 8) ja nie chcia艂abym by膰 poczu膰 馃槇18 czerwca 2008 o 23:23 #95397„Dawno temu, dwadzie偶cia lat przed er膮 iPod贸w, nikt nie my偶la艂 o tym, 偶eby goli膰 w艂osy 艂onowe… i nagle: „Eureka”! Z wanny wybieg艂 podekscytowany, starszy m臋偶czyzna. Z faluj膮cym w艂osiem i b艂yskiem triumfu w oku bieg艂, gromko oznajmuj膮c swe odkrycie 偶wiatu. Kiedy g艂os jego dotar艂 do najdalszych ziemskich rubie偶y, przybie偶eli do niego pos艂owie wszystkich narod贸w 偶wiata. A on nakaza艂 im, ku uciesze rozentuzjazmowanej gawiedzi, kt贸ra zgromadzi艂a si臋 by s艂ucha膰 nauk jego: „Golcie si臋 i czy艅cie sobie Ziemi臋 poddan膮”. A oni pos艂uchali go i wielka szcz臋偶liwo偶膰 nasta艂a dla krain doczesnych.”
Jedno tylko mnie dziwi – jak to si臋 sta艂o, 偶e ludzko偶膰 przetrwa艂a te ciemne tysi膮clecia, bez maszynki do golenia mi臋dzy nogami? Wiem, 偶e wtedy ka偶da kobieta budzi艂a w zdrowym m臋偶czy藕nie niepohamowane i uzasadnione obrzydzenie, a ka偶dy m臋偶czyzna jawi艂 si臋 niewie偶cie, jako ta bestyja w艂ochata. A i fetor straszny unosi艂 si臋 w owym czasie nad Ziemi膮. Wida膰 ch臋膰 sp艂odzenia potomstwa jednak by艂a silniejsza. 馃槅
@vanilka125 wrote:Ja r贸wnie偶 mam wra偶enie, 偶e je偶eli kobieta nie jest tam wydepilowana to jednak ten „zapaszek” zatrzymuje si臋 na w艂osach i nie jest zbyt ciekawie zw艂aszcza je偶eli np. sp臋dza sie 8 godz w pracy na krzese艂ku a na dworze upa艂 straszny 8) ja nie chcia艂abym by膰 poczu膰 馃槇
Nie wiem, czy wiesz, ale ten „zapaszek” jest w艂a偶nie po to, by pobudza膰 p艂e膰 przeciwn膮. To nie jest zwyk艂y pot i wierz mi, na pewno nie obrzydza facet贸w.
Ja, mo偶e i jestem dziwny, ale zawsze wola艂em, kiedy moja kobieta nie by艂a ca艂kiem ogolona, tylko mia艂a jak膮偶 interesuj膮c膮 „fryzurk臋”.
I po raz ostatni napisz臋 – wbrew temu, co mo偶na by pomy偶le膰 – nie jestem przeciwnikiem golenia, ja jestem po prostu „przeciwnikiem przeciwnik贸w niegolenia”.
19 czerwca 2008 o 16:42 #95398Szczeg贸lnie po 8 godzinach pracy w upale jest naprawd臋 niesamowity 馃槙
Wybacz, ale nieogolone kojarzy mi si臋 tylko w ten spos贸b.19 czerwca 2008 o 18:46 #95399Wasz brak mentalnej gotowo偶ci na akceptacj臋 logicznych i 艂atwych do zrozumienia argument贸w drugiej strony nie pozostawia mi mo偶liwo偶ci kontynuowania naszej dyskusji.
Ostatnie s艂owa skaza艅ca:
Pozdrawiam wszystkich 偶mierdzieli! Strze偶cie si臋 brzytwy i golarki! Nie dajcie si臋 tym ogo艂oconym czy偶ciochom! 馃槅19 czerwca 2008 o 19:47 #95400@don Avadoro wrote:
Ostatnie s艂owa skaza艅ca:
Pozdrawiam wszystkich 偶mierdzieli! Strze偶cie si臋 brzytwy i golarki! Nie dajcie si臋 tym ogo艂oconym czy偶ciochom! 馃槅馃槅 馃槅 馃榾 馃榾 馃榾 馃槅
Normalnie jestem za艂amana bo b臋d臋 teraz 偶mierdziec 馃槅 馃槅 馃槇
Wr贸ci艂am w艂a偶nie od ginekologa i znowu mam rozkaz przez jaki偶 czas przestac golic sie na zero.
O mada faka dobrze ze przez Internet nie czuc tego fetoru 馃槅 馃槅We藕cie nie przesadzajcie bo rece opadaja….
Ja te偶 nie znosz臋 miec jakichkolwiek k艂aczk贸w mi臋dzy nogami, no ale to nie dlatego ze majac je ulatnia sie ode mnie jaki偶 nieprzyjemny zapach, czy jestem brudna, niedomyta czy cos takiego. No sory 馃檮19 czerwca 2008 o 22:52 #95401Abi wybacz mi mo偶e zbytni膮 bezpo偶rednio偶膰, ale Ty i ja powinni偶my zacz膮膰 si臋 spotyka膰 – zgodno偶膰 mi臋dzy nami 100% i czuj臋, 偶e dogadaliby偶my si臋 znakomicie, a i mogliby偶my nie藕le namiesza膰 na arenie mi臋dzynarodowej! 馃槈
Wyobra藕 sobie te nag艂贸wki, od New York Timesa po The Observera: „Polska ma now膮 bro艅 biologiczn膮!”, „Pot臋偶na technologia masowej zag艂ady – inteligentna i samorozmna偶aj膮ca”, „To najgorsze co spotka艂o 偶wiat od czas贸w brody Saddama”.
Panika nie zna艂a by granic. A my spokojnie urz膮dziliby偶my 偶wiatu now膮 Hairoshim臋! 馃槅
Jak Ci pachnie taka propozycja?20 czerwca 2008 o 06:50 #95402don Avadoro ta propozycja pachnie mi barrrdzo kusz膮co 馃槇 馃槇 zeby nie powiedziec ze smierdzaco 馃槅
To kiedy po艂aczymy nasze si艂y?? Bo widze 偶e jeste偶my na dobrej drodze 馃榾 馃榾
20 czerwca 2008 o 10:13 #95403we藕cie mnie do tr贸jk膮ta… 馃槈
na znak protestu przestan臋 si臋 goli膰 mi臋dzy nogami coby potem udowadnia膰, 偶e nie sztynksi臋… 馃槇
dajcie spok贸j… z czego co poniekt贸rzy maj膮 k艂aki, tudzie偶 jak rzadko si臋 myj膮, 偶e wysnuli tez臋 „o 偶mierdzeniu 艂on nieogolonych”? jak komu偶 to w og贸le do g艂owy mog艂o przyj偶膰??
20 czerwca 2008 o 12:40 #95404a dziewczyny jak wolicie golo czy paseczek?
Co do smrodku z gaszczu jeszcze nie mialam okazji go poczuc i mam nadzieje,ze to sie nie zmieni 馃槈
20 czerwca 2008 o 13:02 #95405@tygrysek wrote:
we藕cie mnie do tr贸jk膮ta… 馃槈
na znak protestu przestan臋 si臋 goli膰 mi臋dzy nogami coby potem udowadnia膰, 偶e nie sztynksi臋… 馃槇
dajcie spok贸j… z czego co poniekt贸rzy maj膮 k艂aki, tudzie偶 jak rzadko si臋 myj膮, 偶e wysnuli tez臋 „o 偶mierdzeniu 艂on nieogolonych”? jak komu偶 to w og贸le do g艂owy mog艂o przyj偶膰??
Hmm… Propozycja tego tr贸jk膮cika jest niezwykle kusz膮ca 馃槇 Im nas wiecej tym lepiej-„w kupie si艂a, kupy nikt nie ruszy” 馃榾
don Avadoro co Ty na to?? Bo ja jestem za 馃槇@Adusia:) wrote:
a dziewczyny jak wolicie golo czy paseczek?
Chodzi Ci o depilacj臋 u kobiet?? Bo nie bardzo rozumiem. Jak tak to mi to lata 馃槈 nie gustuj臋 hehe.
@Adusia:) wrote:
Co do smrodku z gaszczu jeszcze nie mialam okazji go poczuc i mam nadzieje,ze to sie nie zmieni Wink
Podejrzewam, 偶e jakby Tw贸j ch艂opak nie dba艂 o higien臋 to ju偶 teraz by偶 z nim sko艅czy艂a(ja przynajmniej bym tak zrobi艂a). Wi臋c bez obaw 馃槈
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.