• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

bla..bla..bla..

mowcie sobie co chcecie a mnie brzydza zarosniete ”kocury” i jestem jaknajbardziej za goleniem

nie wyobrazam sobie,ze facet robi lasce minetke po zarosnietym cipsku…i domyslam sie jak takie gaszcze musza cuchnac(chyba,ze ktos zaraz przed sie umyje ale nie zawsze sa do tego warunki..)

Abi moi rodzice tez sie nie depiluja ale nie sa juz mlodzi i nie musza..

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No moi też młodzi nie są 😉

To czy ktoż się depiluje czy tez nie to jego sprawa, bądz tez wspolna jego i partnera.
    Tak samo nie mozna powiedziec: „ej jak ty mozesz bzykac sie z panienka/facetem ktora/ktory jest owlosiony/golutki”. Każdy lubi to lubi i już.

Tylko ze nie mowmy ze osoby ktore nie usuwają włosów łonowych nie dbają o higienę i cuchnie od nich 😉 Bo chyba każdy normalny człek powie ze to bzdura. Czy zanim ktoż zaczął się tam depilowac (wątpię zeby robil to od momentu kiełkowania tych włosków) był brudasem, a z chwilą pojednania tego wycinka skóry z maszynką jednorazową przenienił się w czyżcioszka?? 😉

Monika
    Member
    • Zasłużony

nie mowie,ze jak ktos sie nie goli to od niego smierdzi,czemu ciagle to powtarzasz!

chodzi mi tylko o strefy intymne!

don Avadoro
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:</em/

nie mowie,ze jak ktos sie nie goli to od niego smierdzi,czemu ciagle to powtarzasz!

Wierz mi, tam też można używać mydła. 😀

Monika
    Member
    • Zasłużony

@don Avadoro wrote:

[usunięto_link] wrote:</em/

Wierz mi, tam też można używać mydła. 😀

naprawde??? 😯

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

😀
    Ja również mam wrażenie, że jeżeli kobieta nie jest tam wydepilowana to jednak ten „zapaszek” zatrzymuje się na włosach i nie jest zbyt ciekawie zwłaszcza jeżeli np. spędza sie 8 godz w pracy na krzesełku a na dworze upał straszny 8) ja nie chciałabym być poczuć 😈

don Avadoro
    Member
    • Stały bywalec

„Dawno temu, dwadzieżcia lat przed erą iPodów, nikt nie myżlał o tym, żeby golić włosy łonowe… i nagle: „Eureka”! Z wanny wybiegł podekscytowany, starszy mężczyzna. Z falującym włosiem i błyskiem triumfu w oku biegł, gromko oznajmując swe odkrycie żwiatu. Kiedy głos jego dotarł do najdalszych ziemskich rubieży, przybieżeli do niego posłowie wszystkich narodów żwiata. A on nakazał im, ku uciesze rozentuzjazmowanej gawiedzi, która zgromadziła się by słuchać nauk jego: „Golcie się i czyńcie sobie Ziemię poddaną”. A oni posłuchali go i wielka szczężliwożć nastała dla krain doczesnych.”

Jedno tylko mnie dziwi – jak to się stało, że ludzkożć przetrwała te ciemne tysiąclecia, bez maszynki do golenia między nogami? Wiem, że wtedy każda kobieta budziła w zdrowym mężczyźnie niepohamowane i uzasadnione obrzydzenie, a każdy mężczyzna jawił się niewieżcie, jako ta bestyja włochata. A i fetor straszny unosił się w owym czasie nad Ziemią. Widać chęć spłodzenia potomstwa jednak była silniejsza. 😆
    [usunięto_link] wrote:

Ja również mam wrażenie, że jeżeli kobieta nie jest tam wydepilowana to jednak ten „zapaszek” zatrzymuje się na włosach i nie jest zbyt ciekawie zwłaszcza jeżeli np. spędza sie 8 godz w pracy na krzesełku a na dworze upał straszny 8) ja nie chciałabym być poczuć 😈

Nie wiem, czy wiesz, ale ten „zapaszek” jest włażnie po to, by pobudzać płeć przeciwną. To nie jest zwykły pot i wierz mi, na pewno nie obrzydza facetów.

Ja, może i jestem dziwny, ale zawsze wolałem, kiedy moja kobieta nie była całkiem ogolona, tylko miała jakąż interesującą „fryzurkę”.

I po raz ostatni napiszę – wbrew temu, co można by pomyżleć – nie jestem przeciwnikiem golenia, ja jestem po prostu „przeciwnikiem przeciwników niegolenia”.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Szczególnie po 8 godzinach pracy w upale jest naprawdę niesamowity 😕
    Wybacz, ale nieogolone kojarzy mi się tylko w ten sposób.

don Avadoro
    Member
    • Stały bywalec

Wasz brak mentalnej gotowożci na akceptację logicznych i łatwych do zrozumienia argumentów drugiej strony nie pozostawia mi możliwożci kontynuowania naszej dyskusji.

Ostatnie słowa skazańca:
    Pozdrawiam wszystkich żmierdzieli! Strzeżcie się brzytwy i golarki! Nie dajcie się tym ogołoconym czyżciochom! 😆

abi
    Member
    • Maniak

@don Avadoro wrote:

Ostatnie słowa skazańca:
    Pozdrawiam wszystkich żmierdzieli! Strzeżcie się brzytwy i golarki! Nie dajcie się tym ogołoconym czyżciochom! 😆

😆 😆 😀 😀 😀 😆

Normalnie jestem załamana bo będę teraz żmierdziec 😆 😆 😈
    Wróciłam włażnie od ginekologa i znowu mam rozkaz przez jakiż czas przestac golic sie na zero.
    O mada faka dobrze ze przez Internet nie czuc tego fetoru 😆 😆

Weźcie nie przesadzajcie bo rece opadaja….
    Ja też nie znoszę miec jakichkolwiek kłaczków między nogami, no ale to nie dlatego ze majac je ulatnia sie ode mnie jakiż nieprzyjemny zapach, czy jestem brudna, niedomyta czy cos takiego. No sory 🙄

don Avadoro
    Member
    • Stały bywalec

Abi wybacz mi może zbytnią bezpożredniożć, ale Ty i ja powinniżmy zacząć się spotykać – zgodnożć między nami 100% i czuję, że dogadalibyżmy się znakomicie, a i moglibyżmy nieźle namieszać na arenie międzynarodowej! 😉

Wyobraź sobie te nagłówki, od New York Timesa po The Observera: „Polska ma nową broń biologiczną!”, „Potężna technologia masowej zagłady – inteligentna i samorozmnażająca”, „To najgorsze co spotkało żwiat od czasów brody Saddama”.
    Panika nie znała by granic. A my spokojnie urządzilibyżmy żwiatu nową Hairoshimę! 😆
    Jak Ci pachnie taka propozycja?

abi
    Member
    • Maniak

don Avadoro ta propozycja pachnie mi barrrdzo kusząco 😈 😈 zeby nie powiedziec ze smierdzaco 😆

To kiedy połaczymy nasze siły?? Bo widze że jesteżmy na dobrej drodze 😀 😀

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

weźcie mnie do trójkąta… 😉

na znak protestu przestanę się golić między nogami coby potem udowadniać, że nie sztynksię… 😈

dajcie spokój… z czego co poniektórzy mają kłaki, tudzież jak rzadko się myją, że wysnuli tezę „o żmierdzeniu łon nieogolonych”? jak komuż to w ogóle do głowy mogło przyjżć??

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

a dziewczyny jak wolicie golo czy paseczek?

Co do smrodku z gaszczu jeszcze nie mialam okazji go poczuc i mam nadzieje,ze to sie nie zmieni 😉

abi
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

weźcie mnie do trójkąta… 😉

na znak protestu przestanę się golić między nogami coby potem udowadniać, że nie sztynksię… 😈

dajcie spokój… z czego co poniektórzy mają kłaki, tudzież jak rzadko się myją, że wysnuli tezę „o żmierdzeniu łon nieogolonych”? jak komuż to w ogóle do głowy mogło przyjżć??

Hmm… Propozycja tego trójkącika jest niezwykle kusząca 😈 Im nas wiecej tym lepiej-„w kupie siła, kupy nikt nie ruszy” 😀
    don Avadoro co Ty na to?? Bo ja jestem za 😈

[usunięto_link]:) wrote:

a dziewczyny jak wolicie golo czy paseczek?

Chodzi Ci o depilację u kobiet?? Bo nie bardzo rozumiem. Jak tak to mi to lata 😉 nie gustuję hehe.

[usunięto_link]:) wrote:

Co do smrodku z gaszczu jeszcze nie mialam okazji go poczuc i mam nadzieje,ze to sie nie zmieni Wink

Podejrzewam, że jakby Twój chłopak nie dbał o higienę to już teraz byż z nim skończyła(ja przynajmniej bym tak zrobiła). Więc bez obaw 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ogolony czy nie???"

Przewiń na górę