- AutorOdp.
- 16 listopada 2007 at 10:44
Zrobilam blad-zdarza sie! Oczywiscie Ty musialas to wytknac!
”wszystkie rozumy pozjadalas” kobieto !
16 listopada 2007 at 10:58[usunięto_link]
Zrobilam blad-zdarza sie! Oczywiscie Ty musialas to wytknac!
”wszystkie rozumy pozjadalas” kobieto !
czegos tu nie rozumiem skoro komus nie odpowiada temat postu to po co sie w ogóle udzielać i psuc atmosferę na forum..tak parvati to o Tobie..jasne masz prawo pisać co chcesz i kiedy chcesz, o to chodzi aby wymieniac poglady bo kazda/y jest z nas inny..tylko po co ciagle te kłótnie i czepianie sie o wszystko..jestem tu nowa i z wielkim niesmakiem czytam niektóre Twoje posty 🙄
16 listopada 2007 at 18:46Popieram Niebo86!! Wszyscy wiemy, ze Parvatii to ciezki charakterek i wszystkiego sie czepia i bawi ja to bardzo, jednak dziewczynyy haloo to jest forum i nie przejmujmy sie tym co pisza owe osoby , poprostu OLAC to i nie psujmy wizerunku naszego wspanialego forum!!! Niech sie wysmiewa widac jest „inna” 😉 😀
A co do golenia miejsc facetow w miejscach intymnych to mi to nie rpzeszkadza , niech robi co chce. No mzoe ciut mozna by ogolic tu i owdzie 😳 😉 ale bez przesady…
16 listopada 2007 at 18:46Taaak co najmniej brak 'klasy’ oraz 'kultury’ w tobie widzę pani privati. Co mi często psuje przyjemnożć czytania postów ludzi wypowiadających się zwykle na TEMAT!
16 listopada 2007 at 21:06jasne, jasne…panie gurki
16 listopada 2007 at 21:39^^ gurki kojarzy mi się z Ogórki pani prywatna xD Nie wiem wypraszam sobie czy coż xD
16 listopada 2007 at 22:00[usunięto_link] wrote:
^^ gurki kojarzy mi się z Ogórki pani prywatna xD Nie wiem wypraszam sobie czy coż xD
jest „privati”, jest i „gurki”.
nic mnie nie obchodzi, z czym ci sie to kojarzy. ty przekrecasz moj nick, ja przekrecam twoj.
16 listopada 2007 at 22:25To zaczyna być dziecinne.
16 listopada 2007 at 22:28żenada ❗
16 listopada 2007 at 22:29taaa…jasne, ze zenada.
16 listopada 2007 at 22:53[usunięto_link] wrote:
powiem tak: znajomi mi mezczyzni nie rozprawiaja o tym, jaka dlugosc maja ich wlosy lonowe. mnie to rowniez niezbyt obchodzi.
a i to, czy moj facet goli wlosy lonowe tez chyba srednio powinno obchodzic ogol spoleczenstwa…kazdy powinien miec prawo nosic w majtkach to, co mu sie podoba.Alez Droga Parvati,nikogo nie obchodzi czy Twój szanowny facet goli sobie włosy łonowe czy tez nie.To co noszą w majtkach Twoi znajomi też raczej żrednio nas interesuje.Wątek dotyczy opini na temat depilowania miejsc intymnych u facetów.Nikt nie pyta o Ciebie i Twoich znajomych więc po c*****ę o tym piszesz 😕 Czytaj może ze zrozumieniem,albo wogole sie nie udzielaj skoro nie masz do powiedzenia nic co jest związane z tematem.Rozumiem,że interesuje Cię tylko Twoja osoba,ale uwierz,że niektórzy mają to w d****.
17 listopada 2007 at 07:49[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
powiem tak: znajomi mi mezczyzni nie rozprawiaja o tym, jaka dlugosc maja ich wlosy lonowe. mnie to rowniez niezbyt obchodzi.
a i to, czy moj facet goli wlosy lonowe tez chyba srednio powinno obchodzic ogol spoleczenstwa…kazdy powinien miec prawo nosic w majtkach to, co mu sie podoba.Alez Droga Parvati,nikogo nie obchodzi czy Twój szanowny facet goli sobie włosy łonowe czy tez nie.To co noszą w majtkach Twoi znajomi też raczej żrednio nas interesuje.Wątek dotyczy opini na temat depilowania miejsc intymnych u facetów.Nikt nie pyta o Ciebie i Twoich znajomych więc po c*****ę o tym piszesz 😕 Czytaj może ze zrozumieniem,albo wogole sie nie udzielaj skoro nie masz do powiedzenia nic co jest związane z tematem.Rozumiem,że interesuje Cię tylko Twoja osoba,ale uwierz,że niektórzy mają to w d****.
na pewno bardziej interesuje mnie moja osba niz twoja. jakos malo dziwne, co?
buahaha
17 listopada 2007 at 11:34[usunięto_link] wrote:
na pewno bardziej interesuje mnie moja osba niz twoja. jakos malo dziwne, co?
buahaha
To było głupie… 😕
17 listopada 2007 at 13:26dkhkhkhk
17 listopada 2007 at 19:00Widzisz Warn nawet hinduskiej bogini zdarza się głupio gadać….
… a może po prostu nie przeczytała żadnej książki o tym … 😯 - AutorOdp.