- AutorOdp.
- 20 czerwca 2008 at 13:14
abi Tak chodzilo mi wlasnie o was dziewczyny jak sie golicie?
Ja dlugo paseczek,ale teraz mnie cos wzielo zeby zmienic.. 馃槈Abi no napewno smrodu nie toleruje wogole nie kapuje jak komus moze byc wygodnie tak zyc-muchy wokolo hihi 馃檮
20 czerwca 2008 at 13:24Adusia:) ten nasz XXI wiek chyba od razu wyeliminowa艂 by ze swojego ekosystemu takiego 艂owc臋 much. Choc nie zaprzecz臋-pare razy zdarzy艂o mi si臋 spotkac na swej drodze takich (przepraszam za okre偶lenie) 偶mierdzieli. Ale to byli raczej ludzie ktorym cos sie w zyciu pomyli艂o. Okoliczni pijaczkowie etc.
A jak juz pytasz o nasza babska depilacje, to ja na zero. Ale teraz na jakis czas bede zmuszona zmienic fryzurke 8)
20 czerwca 2008 at 13:32[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
we藕cie mnie do tr贸jk膮ta… 馃槈
na znak protestu przestan臋 si臋 goli膰 mi臋dzy nogami coby potem udowadnia膰, 偶e nie sztynksi臋… 馃槇
dajcie spok贸j… z czego co poniekt贸rzy maj膮 k艂aki, tudzie偶 jak rzadko si臋 myj膮, 偶e wysnuli tez臋 „o 偶mierdzeniu 艂on nieogolonych”? jak komu偶 to w og贸le do g艂owy mog艂o przyj偶膰??
Hmm… Propozycja tego tr贸jk膮cika jest niezwykle kusz膮ca 馃槇 Im nas wiecej tym lepiej-„w kupie si艂a, kupy nikt nie ruszy” 馃榾
don Avadoro co Ty na to?? Bo ja jestem za 馃槇Sam nie wiem, 馃槙 teraz to nawet ja si臋 przestraszy艂em. 馃槈 To by by艂a istna Machina Zag艂ady, czy kto偶 zdo艂a艂by j膮 powstrzyma膰? 馃槅
20 czerwca 2008 at 20:30Hehe oj w膮tpi臋 w膮tpi臋… Nawet ojciec dyrektor nie ma takiej si艂y, nie m贸wi膮c ju偶 o jakiej偶 partii Nowoczesnych Wygolonych Czy偶cioch贸w 馃榾
23 czerwca 2008 at 12:23hi hi hi 馃槅
25 czerwca 2008 at 14:43Zdecydowanie tak 馃檪
- AutorOdp.