• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Hmm ciekawe ile ta Parvati ma lat? 馃檮 Znowu klotnia na forum i to nawet prawie w kazdym temacie.. a to obrazanie Warn czy innych jest juz nie do wyrobienia… Brak slow i OLAC CO PISZE TA OSOBA!!!! 馃槙

telpeloth
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Oj pax, pax!

Parvati -> Temat jest jasno zaznaczony, naprawd臋 nie musisz mie膰 wpisu w ka偶dym, forum to niekoniecznie miejsce, gdzie trzeba podejmowa膰 g艂os w ka偶dej sprawie. Ludzie chc膮 porozmawia膰, niech rozmawiaj膮…

Reszta -> Na lito偶膰 bog贸w, forum to miejsce dla wszystkich, je偶li czyja偶 opinia si臋 wam nie podoba, jaka偶 osoba was denerwuje – nie zwracajcie uwagi, nie krzyczcie, robi si臋 nieweso艂a atmosfera.

A tak btw – w偶r贸d tych kilku for贸w, w kt贸rych kiedy偶 pisa艂em, w偶r贸d tych tysi臋cy post贸w kt贸re przeczyta艂em, znalaz艂em tylko kilka razy zdanie „masz racj臋”. Zawsze musimy wygra膰?

A odno偶nie tematu, je偶li oczywi偶cie ktokolwiek jest jeszcze zainteresowany: Tak, ja si臋 gol臋: jest to wg mnie bardziej higieniczne, wygodniejsze (nie raz i nie dwa zdazy艂o mi si臋 „wkr臋ci膰” w艂osy w tak膮 np. prezerwatyw臋 – ma艂o przyjemne uczucie), bardziej czyste (ju偶 nie 偶miec臋 w toalecie), no i oczywi偶cie poprawia to moje meskie ego (jakie偶 takie optyczne z艂udzenie powi臋kszenia ;)). Moja niewiasta p贸ki co nie narzeka, wi臋c raczej niespecjalnie powr贸c臋 do poprzedniej „fryzurki”…

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Oj pax, pax!

Parvati -> Temat jest jasno zaznaczony, naprawd臋 nie musisz mie膰 wpisu w ka偶dym, forum to niekoniecznie miejsce, gdzie trzeba podejmowa膰 g艂os w ka偶dej sprawie. Ludzie chc膮 porozmawia膰, niech rozmawiaj膮…

Reszta -> Na lito偶膰 bog贸w, forum to miejsce dla wszystkich, je偶li czyja偶 opinia si臋 wam nie podoba, jaka偶 osoba was denerwuje – nie zwracajcie uwagi, nie krzyczcie, robi si臋 nieweso艂a atmosfera.

A tak btw – w偶r贸d tych kilku for贸w, w kt贸rych kiedy偶 pisa艂em, w偶r贸d tych tysi臋cy post贸w kt贸re przeczyta艂em, znalaz艂em tylko kilka razy zdanie „masz racj臋”. Zawsze musimy wygra膰?

Twoja odpowiedz na temat golenia mnie rozbawila hehe-nie wiem jak wkreciles sobie wlosy w prezerwatywe,przeciez na nim nie ma wlosow(?) Nie obrazaj sie ,nie mam nic zlego na mysli,poprostu smiesznie to opisales-takie Twoje male przygody 馃槅

Pozdrawiam:D

A odno偶nie tematu, je偶li oczywi偶cie ktokolwiek jest jeszcze zainteresowany: Tak, ja si臋 gol臋: jest to wg mnie bardziej higieniczne, wygodniejsze (nie raz i nie dwa zdazy艂o mi si臋 „wkr臋ci膰” w艂osy w tak膮 np. prezerwatyw臋 – ma艂o przyjemne uczucie), bardziej czyste (ju偶 nie 偶miec臋 w toalecie), no i oczywi偶cie poprawia to moje meskie ego (jakie偶 takie optyczne z艂udzenie powi臋kszenia ;)). Moja niewiasta p贸ki co nie narzeka, wi臋c raczej niespecjalnie powr贸c臋 do poprzedniej „fryzurki”…

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

Widzisz Warn nawet hinduskiej bogini zdarza si臋 g艂upio gada膰….
    … a mo偶e po prostu nie przeczyta艂a 偶adnej ksi膮偶ki o tym … 馃槸

Niemo偶liwe! 馃槸 馃槅

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Hehe czlowieku normalnie widze,ze nie krepujesz sie mowic o „takich” sprawach nawet na forum no niezle niezle! 馃槅 Tylko po co mamy wiedziec czy sobie golisz czy nie? To juz Twoja sprawa i dziel sie tym ze swoja ukochana a tu to takie cos. Brak slow 馃榾
    Pozdro 馃槈

HeteroFacet
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

Autorka tematu, Monika, zada艂a pytanie, a telpeloth odpowiedzia艂.
    Przedstawi艂 sw贸j pogl膮d poparty do偶wiadczeniami i o to w艂a偶nie chodzi.

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Autorka tematu, Monika, zada艂a pytanie, a telpeloth odpowiedzia艂.
    Przedstawi艂 sw贸j pogl膮d poparty do偶wiadczeniami i o to w艂a偶nie chodzi.

Porwierdzam 馃槇

HeteroFacet
    Member
    • Sta艂y bywalec

A na dodatek wszystko co napisa艂 o goleniu jest prawd膮,
    a nie 偶adnym wydumanym pogl膮dem, skrzywieniem, zniewie偶cieniem.

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a ciekawe, co autorke tematu-monike interesuje stan owlosienia zupelnie nieznajomych jej facetow?

HeteroFacet
    Member
    • Sta艂y bywalec

Stan pewnie, a raczej na pewno nie.
    Ale sam fakt strzy偶enia pewnie tak. Chyba o to pyta, a 偶e nie sprecyzowa艂a do kogo kieruje to pytanie, to ch艂opak si臋 wypowiedzia艂.

Niech si臋 Monika wypowie.

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

Pytanie brzmialo:
    Czy Waszym zdaniem facet powinien sie golic w miejscach intymnych?

Waszym!-nie musze chyba tego precyzowac.

telpeloth
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 46
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Hehe czlowieku normalnie widze,ze nie krepujesz sie mowic o „takich” sprawach nawet na forum no niezle niezle!

Korzystam z przynajmniej cz臋偶ciowo przys艂uguj膮cego mi prawa anonimowo偶ci w internecie, to primo. Secundo: pad艂o pytanie, odpowidzia艂em, poda艂em czynniki, kt贸re mnie do tego sk艂oni艂y. Tertio: Onione ma du偶o racji. Naprawd臋.

Nela
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Tigerka, to jest forum dla kobiet, a nie dla dzieci, wiec nie rozumiem dlaczego sie czerwienisz. Sa tutaj „gorsze” tematy, ktore w takim razie powinny cie oburzac, ale to jest w koncu forum dla doroslych. 馃榾

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Tigerka, to jest forum dla kobiet, a nie dla dzieci, wiec nie rozumiem dlaczego sie czerwienisz. Sa tutaj „gorsze” tematy, ktore w takim razie powinny cie oburzac, ale to jest w koncu forum dla doroslych. 馃榾

Skoro tak mi dokuczasz mzoe sama jestes dzieckiem ? 馃槇 Czerwienie sie bo uwazam to za niesmaczne.. lepiej jak przemilcze ten temat postu… 馃懣

Nela
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

Skoro tak mi dokuczasz mzoe sama jestes dzieckiem ? 馃槇 Czerwienie sie bo uwazam to za niesmaczne.. lepiej jak przemilcze ten temat postu… 馃懣

Ty nazywasz to dokuczaniem? Jestem po prostu zdziwiona i to bardzo, bo nie rozumiem jak golenie sie w temacie dla mezczyzn moze byc niesmaczne. Padlo pytanie, a telpeloth na nie odpowiedzial. To jest forum dla kobiet i dlatego mam prawo sie dziwic.
    P.S. Wlasnie dlatego, ze nie jestem dzieckiem, to sie dziwie.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ogolony czy nie???"

Przewi艅 na g贸r臋