Ona 15 lat a on ponad 30

• Autor
    Odp.
  • Milk
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Po wakacjach jak przyszlismy do szkoly to wszyscy byli w szoku bo jedna panna z naszej klasy powiedziałła że spotyka sie z naszym nauczycielem co była na zasptemstwie w czerwcu. Nasza baba od poskiego była w szpitalu a zamiast niej uczył taki kolo nie wiem ile ma lat ale ponad 30 to na pewno. laski mówiom że może miec nawet wioecej bo juz ma troche siwych wlosow i wogóle. Myżlicie że cos moze być z takiego związku??? A może ona tylko sciemnia bo nikt ich niewidział razem. Ona juz od dawna uprawiala sex wiec moze jest z nim dla ruchania
    co sądzicie o takim związku

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

a może by się tak skupić na własnym czubku nosa, co??

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

i nauczyc sie ortografi?

a co do tego co napisalas(-es) to jesli to jest prawda… swiat jest tak dziwny ze mnie juz nic nie zdziwia i nie rusza.

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Po wakacjach jak przyszlismy do szkoly to wszyscy byli w szoku bo jedna panna z naszej klasy powiedziałła że spotyka sie z naszym nauczycielem co była na zasptemstwie w czerwcu. Nasza baba od poskiego była w szpitalu a zamiast niej uczył taki kolo nie wiem ile ma lat ale ponad 30 to na pewno. laski mówiom że może miec nawet wioecej bo juz ma troche siwych wlosow i wogóle. Myżlicie że cos moze być z takiego związku??? A może ona tylko sciemnia bo nikt ich niewidział razem. Ona juz od dawna uprawiala sex wiec moze jest z nim dla ruchania
    co sądzicie o takim związku

Za przeproszeniem: ch*j Wam do tego. 🙂

Milk
    Member
    • Bywalec

Wogule to ona fajna jest wiec sie niedziwie że na nia poleciał 😆
    Ma duże cyce i wogle niezła a dzis kumpela mowiła że widziała ich wczoraj jak spacerowali po parku za rekę eeeeeee

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Nie rozumiem czym Wy młodzi się tak zachwycacie? Przecież może faktycznie się sobie podobają, chcą być razem, kochają się? A może tak jak to będzie w najbliższym czasie przedstawiał film Galerianki – laska szuka sponsora (nie koniecznie w kwestii finansowej, może chodzić o oceny itp.).
    Wam nic do tego, to Oni poniosą konsekwencje jak ktoż się zainteresuje tą sprawą!

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Nie widzę problemu, jeżli ONI go nie widzą. Ja spotykałam się z mężczyzną 15 lat starszym i nie było to jakież 'spaczone’… Tyle, że nie jestem nieletnia. A nieletnie raczej powinny dać sobie na wstrzymanie.. Fascynacja starszymi jest częsta i całkowicie normalna. Polecam film 'Sara’.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Młode panienki nieletnie rozumiem, to kręci. Ale.. żeby dojrzali faceci cos w nich widzieli to juz jest dziwne.

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Ja to co?:) Mloda, napalona, ciasna… nie grymasi, nie narzeka, ciagle sie usmiecha. Sliczna, duzy biust itp. Naprawde nie rozumiecie, po co 30sto letniemu facetowi nastolatka? Do milosci. Fizycznej… Bo te romantyczna juz dawno przezyl.

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Młode panienki nieletnie rozumiem, to kręci. Ale.. żeby dojrzali faceci cos w nich widzieli to juz jest dziwne.

zartujesz? Jak swiat swiatem faceci leca na takie lolitki. Myslisz ze on z nia o poezji rozmawia? On ja tam czego innego uczy ;>

Milk
    Member
    • Bywalec

no a najdziwniejsze jest to ze on dalej uczy w naszej szkole ale juz naszej klasy nie. Uczy miedzyinnymi moją dziewczyne. Ciekawe co bendzie jak sie inni nauczyciele dowiedza??? Przeciez oni razem za rączke chodza po miescie a jak icgh ktoż zobaczy to pewnie go wyrzucą
    Wogole to on starszy jest bo kiedys opowiadał ze jak był rok 1989 i cos tam sie ważnego w polsce działo to on własnie zdawał mature. to znaczy ze teraz ma jakies 38 lat!!!! a ona ma niecałe 15

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

To pod paragraf podlega..
    „Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynnożci seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnożciom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolnożci od lat 2 do 12.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynnożci seksualnej.”

Magnesis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Po co te paragrafy?:)

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ale ona juz ma 15

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Nie szkodzi to i tak pod paragraf podchodzi! Może nie koniecznie ten w przykładzie…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ona 15 lat a on ponad 30"

Przewiń na górę