- AutorOdp.
- 25 września 2009 at 12:40
[usunięto_link] wrote:
Ale ona juz ma 15
[usunięto_link] wrote:
a ona ma niecałe 15
25 września 2009 at 13:48Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Dla mnie dorożli faceci, którzy obcują seksualnie z tak młodymi dziewczynami to krypto-pedofile i obleżne zboczki. Mam 22 lata, parę lat młodsze dziewczyny mało mnie interesują, z 15-16 letnią dziewczyną bym się nie umówił, bo to dziecko i powinna taka lalkami się bawić i książkami ze szkoły zająć, a co dopiero mówić o tym, żeby takimi interesował się stary koń po 30stce, który jest od niej ponad 2 razy starszy!
25 września 2009 at 13:54@zasadniczy wrote:
Dla mnie dorożli faceci, którzy obcują seksualnie z tak młodymi dziewczynami to krypto-pedofile i obleżne zboczki. Mam 22 lata, parę lat młodsze dziewczyny mało mnie interesują, z 15-16 letnią dziewczyną bym się nie umówił, bo to dziecko i powinna taka lalkami się bawić i książkami ze szkoły zająć, a co dopiero mówić o tym, żeby takimi interesował się stary koń po 30stce, który jest od niej ponad 2 razy starszy!
Heh 22 lata… I nadal zyjesz w swoim wymiaginowanym swiecie. Jestem pewien, ze ta 15 letnia malolata wiecej wie o zyciu niz Ty. To przykre, ale chyba tak wlasnie jest.
25 września 2009 at 14:16Anonymous
- Maniak
Jeżli rozpoczynanie życia seksualnego w wieku dziecięcym nazywasz wiedzą o życiu, to zgadzam się z Tobą 😆
25 września 2009 at 18:09Jesli doswiadczenie mozna nazwac wiedzą.
25 września 2009 at 18:51[usunięto_link] wrote:
Jesli doswiadczenie mozna nazwac wiedzą.
po czężci to tak.
co do tematu, to nie wiem czy w tych „dzisiejszych czasach” coż może być kontrowersyjne. jest to chyba już tylko rzecz z kategorii żenujące.
bo tak jak już wczeżniej zauważono ten nauczyciel widzi w dziewczynie laskę do przespania się. jej to szalenie imponuje- ktoż taki zwrócił na nią uwagę, chce z nią być, itp. niewykluczone, że dziewczyna wierzy w to, że on ją kocha. i najbardziej mi ich w tym wszystkim jej żal, bo prędzej czy później on z nią zerwie. a wtedy ona się załamie i będzie poszukiwać winy w sobie. trauma na całe życie. i tylko dlatego, że jakiż oblech chciał mieć kogoż że jak mu się zachce żeby przelecieć- bez zobowiązań.25 września 2009 at 19:00ja to mam straszna beke z takich akcji
na Galerianki pojde sobie w tygodniu po pracy z kolezanka, moze byc niezle :D:D
w trailerze chyba byl taki cytat: „Idziemy na zakupy, Ja stawiam… Chyba Łukasz stawia!? …. Ale ja stawiam Łukaszowi” hahaha 😀
oprocz akcji malolat szukajacych sponsora jeszcze mnie rozpierdzielaja juz dorosle dziewczyny ze staruchami :D:D
Pozdrowienia dla Weroniki Rossati i jej zaledwie 67 letniego ukochanego haha
„Suchy konar ssiesz!!
za miliony monet! sprzedalas sie!!” sialalala
[usunięto_link]25 września 2009 at 19:10Anonymous
- Maniak
Nie mi to oceniać, ale wzdryga mnie jak widzę młodą dziewczynę z jakimż dziadem z wielkim brzuchem, wąsem i zapuszczonym wiankiem z tyłu i po bokach łysiny 🙄
25 września 2009 at 22:05@HardDick wrote:
Jestem pewien, ze ta 15 letnia malolata wiecej wie o zyciu niz Ty. To przykre, ale chyba tak wlasnie jest.
A własnie nie tak powinno być.
15-letnia dziewczyna uprawiająca sex z 38-letnim nauczycielem-żwiat staje na głowie,moi mili! 😛25 września 2009 at 22:18Anonymous
- Maniak
Historia zatacza koło. Wracamy do czasów, gdy dziewczynki w dziecięcym wieku były wydawane za maż dla dorosłych mężczyzn i współżyły z nimi, tylko dzisiaj mamy to w innym wydaniu 🙄
25 września 2009 at 22:28Dziż młode dziewczyny sprawdzają się w roli lolitek lub tanich prostytutek(za sex dostanie spodniczke z bershki i będzie happy 😕 ),a nie w roli zon.Nikomu nawet do głowy nie przyjdzie brać ją za żone! 😛
25 września 2009 at 22:35Anonymous
- Maniak
Wiem, mimo chodzi tu o sam fakt współżycia starych koni z młodymi lolitkami, który gdzież zaginął w naszej kulturze od czasu większej emancypacji kobiet, które zaczęły się powszechnie kształcić oraz na siebie zarabiać i nie musiały już jako nastolatki wychodzić za mąż swatane przez rodziców za starszych samców z odpowiednimi dobrami finansowymi i materialnymi, ale jak widać dzisiaj to takie współżycie, ale już nie w formie małżeństwa znowu powróciło 😀
26 września 2009 at 14:33[usunięto_link] wrote:
Pozdrowienia dla Weroniki Rossati i jej zaledwie 67 letniego ukochanego haha
miszczu to juz podobno nieaktualne..
teraz na topie są 85-letni Andrzej Łapicki i jego żona.. 25-letnia Kamila Mżcichowska. jedyne 60 lat różnicy.. 😯
26 września 2009 at 16:35Anonymous
- Maniak
Z tym, że Łapicki bogaty nie jest i ona podobno jest z nim, bo dla niej on jest mistrzem kina 🙂
26 września 2009 at 16:42ta laska urządza za tydzień urodziny i zaprosiła wszystkich z klasy. Ciekawe czy swojego 38letniego chłopaka tez zaprosi…ale bedzie beka :))))))))))))))))))))) o LOOOOOOOOOL
- AutorOdp.