- AutorOdp.
- 20 października 2005 at 07:16
Orginalną biżurię widziałam na Szkoleniu w Gdansku, żwietna……szkło zatopione w platynie……i białym złocie.
Dawno nie widziałam tak ładnych rzeczy tyle, że cholernie drogie:> 👿3 listopada 2005 at 23:07Ja jestem w posiadaniu szkła zatopionego w srebrze…….a moze raczej otoczonego srebrem.
Niezle się to komponuje. Nie nosze złota tylko zrebro, no poza obrączką.
Przyzwyczaiłam się już do niej przez te lata;)16 stycznia 2006 at 07:42Jeżli chodzi o srebro to kocham je… ze złotem cieżko .. jakos zle mi się to komponuje z moim ciałem .. no i nie zapominając o tym ze u mnie tylko ” starsze panie obrzucone zlotem chodza i plotkuja wkolo bloku” odrazajce…. 🙂 Figa ładnie wyglada czarny bursztyn wylewka w srebro 🙂 polecam takie cudenko
13 kwietnia 2006 at 14:27Ja dostałam komplet biżuterii z Maurytani, od siostry i szwagra. Chociaż nie jest on super jakożci(chodzi mi o materiały z jakich jest wykonany) to jest robiony ręcznie i dlatego daje fajny efekt.
14 kwietnia 2006 at 20:23Ja moje Panie u ws lubię również na szyji jakis mily jancuszek srebrny albo bransolete……
19 kwietnia 2006 at 07:57[usunięto_link] wrote:
Ja moje Panie u ws lubię również na szyji jakis mily jancuszek srebrny albo bransolete……
beeeee nie lubie żwiecidełek
19 kwietnia 2006 at 21:43No zauwazylam hehehee a twoja zona nosi jakas bizuterie?
20 kwietnia 2006 at 07:54[usunięto_link] wrote:
No zauwazylam hehehee a twoja zona nosi jakas bizuterie?
Naszczężcie wypleniłem hihihihi
6 maja 2006 at 20:10Oj Ty nie wiesz co ładne kolego;)
Przyozdobiona długa szyja jakimż cackiem to jest to…..
Lubię kobiety wyraziste i w takiej włażnie biżuterii. Srebro jest żwietne, tyle ciekawych wzorów i modeli….
Najbardziej lubię duże wisiorki na szyi smukłej kobiety…..mmmm6 maja 2006 at 20:26To tak te moje korale zadziałały???
Hahhahahaa8 maja 2006 at 20:30Ja uwielbiam srebro i bursztyny. Na lewej ręce mam 5 pierżcionków srebrnych z czego 3 mają zatopione roznej wielkożci i róznych kolorów bursztyny. na prawej tradycyjnie złota obrączka i pierżcionek zaręczynowy.
Wisiorki mogą być i kolczyki niezbyt duze ale wiszące 😉 😀9 maja 2006 at 06:02Bursztyny i srebro to naprawde piękne połaczenie!!
9 maja 2006 at 21:19mambo tak poza tematem. byl taki czas ze Cie nie było a teraz jak przyszłaż to wyszlo na to ze tylko my dwie rozmawiamy 😉 😛
9 maja 2006 at 21:24O nie nie, ostatnio to całkiem sporo osób pisze, a będzie jeszcze więcej:)))) Ja mam tylko obrączkę na prawej a na lewej pierżcionek zawsze gruby;) (ciekawe czemu lubię wszystko to co duże) w zależnożci od nastroju, chociaż nie ost, zostawiłam u rodziców całą moją torebeczkę ze srebrem i jeszce nie zdążyłam odebrac…….zostalam przy 3 parach kolczykow i 2 pierżcionkach.
Ech… moja mama się cieszy :>9 maja 2006 at 21:52Mama się cieszy ale chyba nie przepało ci to bezpowrotniee??? 😉 😛
- AutorOdp.