- AutorOdp.
- 10 maja 2006 at 05:24
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
mambo tak poza tematem. byl taki czas ze Cie nie było a teraz jak przyszłaż to wyszlo na to ze tylko my dwie rozmawiamy 😉 😛
Przyszłam i wystraszyłam wszystkich 😛
10 maja 2006 at 13:42oj to lepiej nie strasz bo naprawdę wszyscy odejdą 😉
Zawsze milej jak wiecej ludzi się udziela. Gdzie jest nasza kosteczka????11 maja 2006 at 17:07[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Mama się cieszy ale chyba nie przepało ci to bezpowrotniee??? 😉 😛
Nie nie Kasiu:))))
Tyle ze musze sie wybrac i odebrac:)11 maja 2006 at 17:11Aaaaa to co innego, ale to zawsze pretekst do odwiedzin 😉
13 maja 2006 at 12:28Tak ale poki nie mam samochodu to ograniczam wszelkie wyjazdowe załatwiania 👿
13 maja 2006 at 13:48Figusiu to mama w innym mieżcie mieszka??
15 maja 2006 at 20:00Tak:))))
29 czerwca 2006 at 17:43Ja uwielbiam srebro, a najbardziej srebro rodowe, odziedziczone po mojej babci i prababci. Mam duzo bizuterii, ale najbardziej cenie te stare. Pamietam moja babcie, zawsze elegancka i zadbana i majaca na sobie te piekne wiosiory i kolczyki. Wyobrazam tez sobie moja prababcie w dlugich sukniach i kunsztownie ulozonych wlosach z ta bizuteria, ktora teraz nalezy do mnie, to wspaniale uczucie. Ciesze sie tez, ze bedzie je kiedys nosila moja corka, ktora sie tym zachwyca, a w przyszlosci moje wnuczki.
3 lipca 2006 at 12:52ja też uwielbiam srebro. Nigdy nie mam dożć, dlatego zawsze jak dostaję nową zawieszkę do łańcuszka to jestem szczężliwa. Często też korzystam z „usług” mojej znajomej, która robi sama przecudne ozdoby i dzieki temu mam w swojej kolekcji oryginały 🙂
15 lipca 2006 at 15:10uwielbiam duza bizuterie, mala tez.. to zalezy od humoru i okazji….
za kolcyzkami wrecz przepadam. a panie? kocham duze, oryginalne, troche orientalne… w takim np stylu: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
od pewnego czasu takze tworze bizuterie.. glownie kolcyzki,ale nie ograniczam sie wylacznie do nich.. powstaja bransolteki..naszyjniki..
bizuteria to jest to co kocham! 😉
16 lipca 2006 at 20:09Muszę Ci powiedzieć , że bardzo ciekawy wzór tych kolczyków.
A jakie bransoletki robisz?6 września 2006 at 21:12ja jestem uzależniona od kolczyków kupowanych na allegro.. czasami można niezłe perełki powynajdywać, ale trzeba być cierpliwym 😀
10 grudnia 2006 at 21:30Polecam biżuterie artystyczną ręcznie robioną, teraz to jest na modzie.
[usunięto_link]2 października 2007 at 13:29JA również uwielbiam biżuterię artystyczną, dzięki niej mogę czuć się wyjątkowo i małym kosztem zdobyć jakiż idealnie pasujący dodatek do ubioru. Nawet do zwykłego jednokolorowego sweterka – dodasz korala lub wyraziste kolczyki i juz wyglądasz super i niepowtarzalnie. Podobają mi się projekty artystyczne a zrazem praktyczne i gustowne! Co myżlicie o tych? ==> [usunięto_link]
Koleżanka niedawno zamówiła i jakożć super ja planuję zamówić
Komplet zakręcony(na codzien) i Gwieździste(na imprezy :}).Jeżli ktoż będzie zainteresowany mogę odpowiedzieć na pytania, gdy juz ta biżuteria trafi do mnie (wysyłka od nich poczta polską kosztuje tylko 4zł)
Pozdrawiam forumowiczki !!
(musiałam założyć nowe konto bo zapomnialam hasła 🙁 )[/b]2 października 2007 at 17:46Moja siostra robi biżuterię, więc mnie to nie grozi:)
- AutorOdp.