Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 31 do 45 (z 57 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    macek10
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Dziekuje bardzo
    Tak sobie wlasnie myslalam ze nie ma sensu katowac sie ostra dieta dzieki ktorej zapewne strace szybko pare kilo ale co z tego jesli do lata moge juz je odzyskac.
    Mam jeszcze troche czasu do wakacji przestalam jesc kolacje, praktycznie nie jem juz slodyczy, fast foodow, cwicze codziennie 8 minute ABS i 10-20 min na steperku jem tez blonnik i therm line mysle ze z tym wszytskim mam wieksze szanse na ladna sylwetke niz z ostra dieta
    Mam racje?

nie masz racji.
    Kolacje musisz jesc chociazby mala porcje.
    Dieta ograniczajaca kalorie jest niezbedna zadne zmiany w sposobie zywiena nie pomoga w zrzuceniu kilogramow, pomoga w utrzymaniu wagi ale nie w zrzuceniu.
    Cwiczenia 30 minut dziennie to troche za malo ostatnie badania potwierdzaja ze powinno to byc co najmniej 60 minut

blue moon
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

kolacja powinna byc zebracza badz odpuscic sobie ja w ogole.ja nie jjem i chudne i cieszy mnie to:)

macek10
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

oczywiscie bez kolacji moze chudniesz ale z kolacja jest efektywniejsze odchudzanie i zdrowszejak np. zapobieganie nadmiernemu spadkowi glikemii w nocy.

masazysta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

A ja mo偶e dam Ci wskaz贸wki czego unika膰:
    Opuszczania posi艂k贸w- jedz dziennie 4-5 ma艂ych posi艂k贸w, przy偶pieszysz sw贸j metabolizm
    Stesu- w stresie zjadasz wi臋cej poniewa偶, organizm wydziela substancje znosz膮cych odczucia b贸lowe. I wtedy ch臋tniej si臋gasz po uspokajaj膮ce s艂odkie przek膮sk.
    Cukru- bo s膮 bardzo skoncentrowanym 藕r贸d艂em tucz膮cych kalorii.
    http://zdrowa-dieta.info/trzy-grzechy-glowne-ktore-nalezy-unikac/
    [/i]

blue moon
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

przylacz sie do akcji 100 dni bez slodycze gwaracja sukcesu;P a tak poza tym cwicz wiecej ruchu to zawsze niza waga http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia tam sa naprawde fajne zestway cwiczen napewno co znajdziesz dla siebie

punia
    Cz艂onek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ta akcja bez slodyczy jest super, a niejjem slodyczy od kilkunastu dni , jestem bardzo zadowolona i co najlepsze ochota na slodycze chyba mi na dobre przeszla.ja ostatni posilek jem o 18 i tylko pije wode , czuje sie naprawde dobrze.

malenka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

ja mimo ze niemam juz checi na slodycze takiej jak kiedys to dla pewnosci zaznaczam w kalendarzu kazdy dzien bez slodyczy dzieki temu bardziej sie pilnuje, no i jak postanowione to trzeba sie tego trzymac

Malinka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

a jak przylaczyc sie do tej akcji? 馃槢

punia
    Cz艂onek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

wystarczy ze niebedziesz jadla slodyczy przez 100 dni, zaznaczaj w kalendarzu kazdy zaliczony dzien bez slodyczy i informuj nas

afro_disiac
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

haha – podoba mi sie akcja sto dni bez slodyczy:D to ja tez sie przylaczam:D ale od jutra ok????:P i do akcji pt. schudnac pare kilo do lata tez 馃榾 jak na prawdziwa babe przystalo, zwlaszcza ze mi sie przytylo ostatnimi czasy. wiec po prostu chce wrocic do wczesniejszej wagi

pozdrawiam

malenka
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

a dlaczedo nie od dzis?? masz juz cos na sumieniu ??:)

afro_disiac
    Cz艂onek
    • Zas艂u偶ony

@malenka wrote:

a dlaczedo nie od dzis?? masz juz cos na sumieniu ??:)

馃槼 馃槼 馃槼 no yyyyyy…. ja zawsze mam cos na sumieniu;)

malenka
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

no to pochal sie 馃槅

afro_disiac
    Cz艂onek
    • Zas艂u偶ony

a nawet juz nie pamietam, ale troche by sie tego nazbieralo;)

blue moon
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

no pochwal jesli masz czym:)?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 31 do 45 (z 57 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋