• Autor
    Odp.
  • dorcia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 23
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Na mnie nie każdy wosk działa 🙄 mam za mocne włoski… Macie na to jakąż radę?

Przed usówaniem włosków wymocz się, wtedy są miększe 😉

Ja uzywam golarki i to chyba nie najlepszy sposób na piękne nogi :), ale najszybszy i bezbolesny 😛

malza
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja uwazam ze wosk jest najleprzy chociaz chyba najbardziej bolesny… ale zeby byc pieknym trzeba cierpiec 😉

celebrity
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

woskowanie 🙂 najlepsze.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm, to chyba indywidualna sprawa co kogo boli bardziej… skoro każda mówi co innego? ja tam wolę wosk. zwłaszcza jak jestem wkurzona- żwietnie odstresowuje 😀

MidianOna
    Member
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

hm.. jak narazie uzywam zwyklej golarki, ale mam juz tego dosyc 🙁 codzienne golenie mnie dobija :/ zamierzam przezucic sie na wosk.. ale zobaczymy jak to wyjdzie 😀
    Pozdrawiam :*

martitazwwa87
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

hmm najlepsze i najmniej bolesne to są zabiego u kosmetyczki trwałego usuwania włoska laserem:)
    Niby raz a więcej kasy trzeba wydać w kilku wizytach ale efekt jest stały!!
    no i później się do końca życia oszczędza na tych kremach depilatorach maszynkach i woskach..

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

jak dla mnie depilacja albo wosk boli ale szybko i na dlugo nie mam czasu na maszynke co wieczor:)

lila745
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

pomóżcie !!!!!!!!!! mam całe czerwone nogi i w krostach po depilatorze a a tak w ogóle to może to zależeć od tego że to była moja pierwsza depilacja depilatorem???

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

a ile gdziies taki laser może kosztowac?

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

ceny laserowego usowania owlosienia sa bardzo rzone w zaleznożci od salonu kosmetycznego jak i wielkożci obszaru z jakiego masz zamiar usunac owlosienie…sprawa w kazdym razie nie jest tania bo ma przeciez starczyc raz na cale życie…choc jak slyszalam z roznych zrodel nie zawsze tak jest i zabieg czasem nalezy powtorzyc

Kati99
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

To prawda ze po goleniu nog depilatorem zostaja na nogach male dzirki od wyrwanych wlosow??

kinia25
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

wydaje mi sie że każda skóra jest inna, dlatego nie można doradzić który rodzaj depilacji będzie najlepszy, podsyłam Ci fajny artykuł, gdzie są opisane wady i zalety każdej z metod:
    [usunięto_link]

Kati99
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Zawsze gole nogi kremem do depilacji a potem pozostale włoski likwiduje maszynka ale ostatnio zaczołam uzywac innego kremu „veet” i całą jedną noge mam czerwona i powychodzily jakies chrosty jakby strópki:(dlaczego tak sie stało??jak sie tego szybko pozbyc??

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja tylko maszynka,ale powoli mnie to jzu denerwuje bo musze bardzo czesto golic nogi,a czasami mi sie niechce,zastanawiam sie nad kupnem depilatora ale niewiem czy naprawde jest to rewelacyjny sposob na czeste niegolenie?

malena
    Member
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

wedlug mnie depilator jest dobry .. przede wsyztskim pozniej wloski odrastaja slabsze mniej widoczne.. ja widze same plusy .. uzywam brauna silke pill z nakladka masującą sprawdza sie super.. mam spokoj wlasciwie na 3 tygodnie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Piękne nogi…"

Przewiń na górę