• Autor
    Odp.
  • black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

To może tak na całych nogach od razu 😀

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

To juz chyba za dużo szczęscia byłoby 😛
    Ale jestem za!!!! 😀

olik_wroc
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ja też poszukuję najlepszego rozwiązania ❓ . Ból depilacji jestem w stanie znieżć, ale na raty 😀 . Mi również po wszystkim zostają czerwone kropeczki, a odrastające włoski wrastają się pod skórę “ co z tym zrobić???. Za to gładkożć skóry jest bez zarzutów 😳 .
    A wosk “ o ile się nie mylę, włoski muszą być dożć długie żeby móc je usunąć, co trochę dyskwalifikuje tą metodę.
    pozdrawiam

[email protected]
    Member
    • Maniak

olik żebym mogła na wosk włoski wyrwać to muszą mieć ok 3 mm długożci. jak są dłuzsze to bardziej boli 😕

olena-25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

olik mi też zostają czerwone kropki po depilatorze, ale po jakimż czasie znikają, natomiast faktycznie zmorą są wrastające wloski 🙁 Też nie wiem co z tym zrobić ❓

[email protected]
    Member
    • Maniak

Kilka miesiecy temu tez mialam taki problem z wrastającymi włoskami. Ale sam sie pojawil i sam zniknąl. od jakiż 3-4 depilowan nie mam takich włosków i mam nadzieje ze juz sie nie pojawią. 😀

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ja na szczężcie jak na razie nie miałam takich problemów.. ale niestety po depilowaniu zaczyna mi odrastać coraz więcej czarnych włosków 😕 są delikatne, ale czarne!!

olena-25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Kasiu, mam nadzieję, że u mnie też niebawem skończy się problem z wrastajacymi włoskami, ale póki co muszę się jeszcze z nim borykać 🙁
    A tak wogóle to chyba zacznę zbierać na laser i może wtedy będę miala problem z głowy 🙂

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Laserto moje marzenie… ale chyba nierealne 🙁

[email protected]
    Member
    • Maniak

masz drogie marzenia 😉

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

To jest akurat jedno z tych tańszych 😥

[email protected]
    Member
    • Maniak

Hmmm ja marzę o wycieczce do okoła swiata ( ale nie w 80 dni może jakież 120) i o willi to chyba zalicza sie do droższych 😉

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Oj, ja tylko o wybudowaniu domu marze… studia się zaraz skończą, trzeba będzie iżć do pracy, zamieszkać z moim kochanym Tomaszem… tylko gdzie… tak bardzo marzy mi się dom…

[email protected]
    Member
    • Maniak

Doskonale Cie rozumiem. ja co prawda mam swoje mieszkanie ale oddałabym wszystko za domek z ogródkiem 😛 😀

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ja jak na razie mam działkę… lepsze to niż nic.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Piękne nogi…"

Przewiń na górę