- AutorOdp.
- 27 października 2008 at 22:26
zastrzyk robia, ale to tak jakby lekkie ukucie. krem to niewiele znieczuli. potem nic nie czuc nawet jak zejdzie ci znieczulenie to masz po prostu szwy i juz. nic ci nie przeszkadzaja. najlepiej usunac wszystkie na raz bo jest taniej. to jest zabieg operacyjnny wiec na kazdy taki zabieg otwieraja nowe narzedzia i nici itp dlatego jak robisz jeden to zaplacisz wiecej bo tego zestawu juz na nikogo nie moga wykorzystac. wiec lepiej robic od razu to co jest do zrobienia.
4 grudnia 2008 at 13:35Ktoż powie ile to może kosztować?
4 grudnia 2008 at 21:40zalezy ile punktow usowasz bo do kazdego zabiegu otwiera nowe opakowanie narzeci i nici chirurgocznych.
8 lutego 2009 at 00:05Ja też chce usunać sobie pieprzyk. tylko sie boję poniewarz znajduje sie nad okiem kolo brwi! 😯 boje sie ze nastapia jakies komplikacje pozabiegu. doradzcie mi czy warto ryzykowac?
Pozdrawiam! 😀
10 lutego 2009 at 09:18komplikacji nie bo to jest drobny zabieg i potem jeden szew zakladaja, ale moze zostac mala blizna
17 lutego 2009 at 10:26Pieprzyki to moja zmora…ale chyba usune sobie laserowo a nie chirurgicznie… 8)
18 lutego 2009 at 11:45Nie wiedziałam ze mozna usunąc piepszyka takze laserowo. Czy przy takim zabiegu dostaje sie znieczulenie?
❓
18 lutego 2009 at 15:23Aha, miejscowe znieczulenie, bardzo łagodne. Jak się ma małe pieprzyki, to włażnie laser jest najlepszy. Moja sąsiadka na twarzy miała bardzo dużo małych i usuneła je laserowo za jednym razem. Nie ma nawet jednej blizny 😆
19 lutego 2009 at 09:40To super. 🙂 Ja mam nad okiem a dokładnie nad brwią. Dobrze ze blizny po takim zabiegu laserowym nie zostają 🙂 Dziękuje Tobie bardzo za odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie. 🙂
26 lutego 2009 at 11:48Dziękuję!!! Dziękuję!!! Dziękuję!!! 😀
1 marca 2009 at 14:57Ja mam aż 3 pieprzyki na twarzy. I nie wyobrażam sobie tego, że miałabym je usunąć. Wiem że mogą być przyczyną raka, ale mimo to jestem do nich bardzo przywiązana. Niektórzy nawet mówią, że to jest mój znak rozpoznawczy 😉
26 lutego 2010 at 13:50Szkoda, że to takie drogie…
9 kwietnia 2010 at 13:57[usunięto_link] wrote:
Ja mam aż 3 pieprzyki na twarzy. I nie wyobrażam sobie tego, że miałabym je usunąć. Wiem że mogą być przyczyną raka, ale mimo to jestem do nich bardzo przywiązana. Niektórzy nawet mówią, że to jest mój znak rozpoznawczy 😉
bardzo fajnie, ze tak myslisz, ja tez mam kilak pieprzykow na łopatce i bardzo mi się podobają, układają trochę w kształt kwiatka 😉
10 czerwca 2010 at 06:34Jak można usuwać pieprzyki… 🙁 dodają osobom tyle uroku ❗
25 października 2011 at 08:31Też jestem zdania że pieprzyki w niebezpiecznych miejscach należy usuwać..
- AutorOdp.