Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kupiłam ostatnio podkład Maybeline Dream Matte Mouse.Ma fantastyczną konsystęcję lekkiej pianki.Fajnie się go nakłada żwietnie mtuje cerę 🙂 Ale ten pokład będzie musiał zaczekac aż ponownie zacznę g używac,bo przez lato nie używam żadnych podkładów-tylko słoneczko 😀

maljoanna
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Kupiłam teraz Lirene Shiny Touch-fluid rozżwietlający oprócz fajnego i przyjemnego zapachu jest dla mnie do niczego,znowu musze go komuż oddać porobiły mi się krostki,wogóle nie kryje tylko powstają nie efektowne plamy.Nalładałam do gąbeczką,pędzlem oraz dłonią i nic plamy się robią i tak…
    Wysusza skóre pomimo tego ze producent zapewnia ze cera będzie nawiklżna i rozżwielona jest rozżwietlona ale kolor jak wspomniałam juz jest nie równy…..

Daria_30
    Uczestnik
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja zawsze myślałam że im droższy podkład tym lepszy a okazuje się, że wcale tak nie jest. Jakiś czas temu przerzuciłam się na kosmetyki naturalne, bez mikroplastiku itp. Podkłady też można znaleźć super. Wiadomo, że może nie są tak trwałe, ale na prawdę dają radę. Mój ostatni zakup to podkład z bielendy z sokiem z truskawki. Jest na prawdę super i nawet dobrze kryje

Monia
    Uczestnik
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Stosuję podkłady HR. Nic dodać nic ująć są rewelacyjne ale drogie. Dostępne są przeważnie w drogeriach online.

Julcia
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Monia a co to za skrót podkładu HR ? Nie kojarzę zupełnie.

mini_coopa
    Uczestnik
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Estee Lauder Double Wear Water Fresh <3 <3 <3

Monia
    Uczestnik
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Droga Julcio HR to skrót od kosmetyków Helena Rubinstein. Marka znana na świecie ale u nas jakoś nie przyjęła się specjalnie.

krystyna_grey
    Uczestnik
    • Odp.: 8
    • Początkujący

No ten to jest akurat zarąbisty, potwierdzam. Szkoda tylko, że jednak dość drogi…

Zofia789
    Uczestnik
    • Odp.: 14
    • Bywalec

A jaką  bazę możecie polecić pod podkład ?

Madejra54
    Uczestnik
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Teraz masz promocję na notino i może kupić w dobrej cenie  bezę BourjoisHealthy Mixbaza pod podkład przeciw oznakom zmęczenia. Jest bardzo wydajny i faktycznie długo utrzymuję się makijaż.

juliakowalska333
    Uczestnik
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Może nie podkład, a coś delikatniejszego, ale słyszałam, że kremy BB od Skin79 są mega super!

Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę