• Autor
    Odp.
  • TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

hm..jak obce sie usmiechaja to jeszcze mi wisi..moj facet i tak mi mowi, ze jest TYLKO MÓJ 😀 a ze jest atrakcyjny to patrza…

wku**a mnie natomiast jak spotykam ”przyjaciolki” z daawnych lat, a te sie migdala do mojego faceta 👿 ostatnio spotkalam dwie znajome- jeszcze ze szkoly sredniej. Gdy jedna zachowywała sie jak człowiek (rozmawiala ze mna i z nim) to druga nie odzywałą się za wiele a jak juz to tylko do mojego partnera i caly czas sie usmiechala i gapila na niego..nawet tego nie ukrywała…co zreszta podkreslila wracajac z drinkiem i proponujac mu aby sie poczestowal 🙄 🙄

czy jestem zazdrosna?hmm..raczej mam za duzo klasy aby okazac to przy tej dziewczynie… 😛

To co piszesz jest zalosne.

Kurde naprawde nie wiem w jakich kregach kreca sie niektore z Was. Twoje kolezanki slinia sie na zajetego faceta? LOL! To sa kur*y a nie kolezanki. Smierdzi sciema na 100 km…

leila
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

do HardDicka :

Napisałam po pierwsze 'przyjaciolki’ w cudzyslowiu… to chyba logiczne co to znaczy… poza tym dodalam, ze sa to znajmosci ze szkoly sredniej…czyli mniej wiecej sprzed 4 lat 🙂
    a co do kregow w jakich sie obracam–> nie jestem pewna ale chyba napisalam ze spotkalam je w klubie. A tam kazdego mozna spotkac?
    Nie sa to osoby z ktorymi utrzymuje znajomosc na codzien.

sunny-007
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 47
    • Bywalec

W takiej sytuacji najlepiej nic tylko się użmiechnąć, pokazać, że jesteż szczężliwa, to sprawia, że ona myżli, że macie szczężliwy związek 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mi to przeszkadza, ale nie okazuję tego po sobie. Po co? żeby faceta to podbudowało ?

A czasem jak sobie idziemy to sama zauważę „ale ładna dziewczyna „
    gdzież tam idzie.
    Nie jestem zazdrosna o każdą laskę, która się pojawia, bo to niezdrowe !

XxKasioolaxX
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Fakt jest faktem… dopóki facet jest wolny mało kto się nim interesuje a jak już kogoż ma to nagle wzbudza zainteresowanie nie tylko w swojej wybrance ;p coż w tym jest.
    Już nie raz tak miałam że widać było jak inne coż kombinowały ale nie czułam się zagrożona bo szczerze mówiąc były nieatrakcyjne, zresztą wiem że mój facet jest wporzo i wie co można a co nie 😉
    A tak poza tym to uważam że większożć takich niechcianych zalotów ma bardziej na celu sprawdzenie mojego zaufania i cierpliwożci niż zdobycia mojego faceta;)

MissMalvinka
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Jak ktos podrywa mojego faceta to troche mnie zazdrosc kuje w boku, ale przede wszystkim robie sie taka jakby bardziej dumna, ze to JA go trzymam za reke 😉

A jesli koles sie da poderwac? No coz… Najwyrazniej na mnie nie zasluguje i niech spada. Znajdzie sie nastepny… 😉

Ja to takie luzne podejscie do tematu zwiazkow i zdrad mam raczej 😉

Accepted
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 82
    • Stały bywalec

Witam

Mnie zawsze wkurzało, jak widziałem parkę przed sobą idącą za rączkę i w pewnym momencie dostrzegałem że kobieta odwracała się do mnie i posyłała użmieszek i palące spojrzenie w stylu „fajny jesteż, podobasz mi się wrrr tygrysku”…

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

wszystko zalezy od sytuacji, kobiety czesto wyolbrzymiaja, albo wmawiaja sobie rozne rzeczy
    jak siedzimy sobie w domu przy alkoholu powiedzmy w 3-4 pary to nikt nie robi afery gdy ktoż kogoż przytuli, usiądzie na kolanach, pocałuje w policzek, czy poczęstuje drinkiem
    wiadomo, że każdy zna się kupe czasu i nie bedzie robil gowna w swoim towarzystwie, a to wszystko to tylko żarty

jesli jakas obca dla mnie osoba chce mnie poderwac, a jestem akurat z dziewczyna, to niech sie stara, po to ma seksapil zeby sie starac 😀 mi to tam nie wadzi, a moja dziewczyna widzac jej daremne trudy tylko utrzymuje sie w przekonaniu ze porzadny ze mnie gosc 😀

Madziul@
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Jasne, że mnie to trochę denerwuje. Problem chyba jest w tym, że my kobiety mamy niezłą wyobraźnie, zaraz jakież dziwne scenariusze układamy w głowach.
    Ja wiem, że mój P mnie kocha, wiec nie odbieram całej populacji jako konkurencji.
    Olej to:)

blania
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Powiem szczerze że u mnie w takich sytuacjach jest krótka riposta żmieszy mnie jak lalka robi z siebie pajaca podrywając mi męża usiłuje zwracać na siebie uwage wszelkimi sposobami bez skutku zresztą..po 13 latach małżeństwa można sobie wypracować jakąż reakce w takich momentach gasze ich gadką jedną czy drugą mąż dodaje swoie 5 groszy i efekt gotowy.odchodzą nipocieszne,speszone i czerwone jak raki ale na takie baby trzeba mieć sposób zapszeproszniem chyba widzi gołym okiem że facet jest zajęty..a jak nie widzi to zobaczy i to z nawiązką…

natka11
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

jeżeli widzę, że jakaż laska stara się poderwać mojego faceta to najpierw wysyłam w jej kierunku groźną mine, zawszę pokazuję że to mój facet, czyli całuje go, dotykam:) no a jak to nie pomorze to trzeba użyć argumentów.

ewissimo
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Kiedys myslalam ze to kwestia faceta, jesli kocha to nie zdradzi.. bajka, ja swojego faceta pilnuje, oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku 😉 ludzie sie zdradzali, zdradzaja i beda zdradzac, o wlasne szczescie trzeba dbac kazdego dnia!

WaniliaiPieprz
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

@mrówka wrote:

jak to z Wami Jest , czujecie wtedy złosc kiedy jakaż obca dziewczyna sie słodko usmmiecha do Waszego faceta na waszych oczach lub tez nie, czy może podchodzicie do tego bardziej na spokojnie

ja sie czuje zazdrosna, bo co to ma być On Jest moj a jakas lalunia widzi ze idzie ze mna trzymamy się za recę i sie słodko do Niego usmiecha:/ chamstwo jak nic głupie takie dziewuchy są…… brak mi słów

Mnie osobiżcie wkurza takie zachowanie. A takie dziewuchy to bym rozszarpała. Ja w takiej sytuacji faceta przywraca do pionu odpowiednim słowami, a takiej dziewczynie posyłam znaczące spojrzenie.

okularnica
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

jak mam być szczera to nie lubie takich wywłok co to się usmeichają i podrywaja zajętego faceta, sama tego nie robie i nie toleruje takiego zachowania

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

oj wkurza mnie to strasznie.. o wczesniejszych facetow nie bylam zazdrosna teraz jest inaczej.. jestem i to bardzo, mimo ze mu ufam w tym temacie..to jest silniejsze ode mnie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " podrywanie waszego faceta"

Przewiń na górę