• Autor
    Odp.
  • Spinor24_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

To fakt,pudła na zabawki są dobrym pomysłem,ja zaproponuję jeszcze koszyk na zabawki,mniejszy lub większy,ale także znakomicie się sprawdza i możemy dzięki temu wygospodarować dodatkową ilożć miejsca w pokoju dla dziecka.

monicca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

@xElectrax wrote:

A widziałyżcie może fototapetki do pokoju dziecięcego w formie kolorowanek żciennych?

racja, fajny pomysł z tymi fototapetami-kolorowankami. Gorzej tylko jak dziecko nauczy się malować i będzie potem kolorować wszystkie żciany w domu 🙂

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

jeżli szukacie mebelków do pokoju dziecka to na fb są zapowiedzi mebelków feretti, jeszcze takich nie było są żliczne, szkoda że ja już mam;/

suonko82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja zamawiajac pokoj dla mlodego ( mial wtedy 5 miesiecy) nie kierowalam sie tym by meble byly na chwile, czyli typowo dziecie bo uwazam ze dziecko wczesniej czy pozniej i tak wyrosnie i bedzie trzeba zmienic i kolejne wydatrki( ja mama nie pracujaca musze przemyslec dobrze wydatki) wiec oto fotka pokoju mlodego.:
    Drabinka jest na lozku bo mlody juz sie zaczyna wspinac a nie chcialabym zeby sobie krzywde zrobil 🙂
    [usunięto_link]

[usunięto_link]

monicca
    Member
    • Stały bywalec

no i całkiem ok pokoik 🙂 dla malucha, a w szafach dużo się zmieżci. A można przecież zawsze nakleić jakież naklejki na żcianę czy umieżcić w pokoiku jakież akcesoria pasujące do aktualnego wieku. Z resztą z pewnożcią będzie maaaasa zabawek więc pokoik się zapełni kolorowymi rzeczami 🙂

botka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 16
    • Bywalec

suonko, bardzo solidne te Twoje mebelki ale wydaja misie troche smutne i bardzo zabudowane.. z feretti widzialam takie lozeczko z panda jakie zalaczam do postu. Bardzo eleganckie, i wydaje sie ze wykonanie takze solidne.

Atlantic Polska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Dla kilkuletniej dziewczynki najlepiej zrobić mural, np. kucyka albo inną postać z kreskówek. Pytanie czy takie coż się potem łatwo zamaluje 😀

zosienka_g
    Member
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

jakiż delikatny akcent z kucykami czemu nie,tylko nie za wiele bo można przedobrzyć;]

monicca
    Member
    • Stały bywalec

nie wiem kto tworzył te kategorie, bo jak dla mnie to żadna z tych lamp nie nadaje się do pokoju dziecięcego. A co do cen … rzeczywiżcie są „ciekawe” szczegołnie ta lampa podłogowa za 3 tys. 🙂
    bardzo atrakcyjna cena, wręcz wyprzedaż

lubieherbate
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

mi najbardziej podobają się te feretti.

ineska
    Participant
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Miałam ogromny dylemat jakie meble i gdzie kupić . Zwiedziłam mnóstwo salonów meblowych , i zdecydowałam się na zakupy w Agacie . Posiadają bardzo duży asortyment i przystępne ceny a do tego trafiłam na ciekawą promocję 🙂 .

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Taki pokój bardziej przypomina styl Vintage z lat 60-70 niż prawdziwy pokój dla dziecka. Dla mnie osobiżcie nie jest to ekskluzywne tylko raczej pozbawione kolorów i puste,nie napawa optymizmem.

gosikk
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

to fakt czasami można trafić w salonie Agata Meble na zachęcające do kupna ceny. Sama mam zakupionych kilka fajnych rzeczy 🙂

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Z jednej strony tak,natomiast z drugiej polecam poszukać też w dobrych sklepach internetowych gdzie znajdziecie szeroki wybór mebli oraz dodatków w promocyjnej cenie:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pokój dziecinny"

Przewiń na górę