- AutorOdp.
- 14 września 2010 at 10:03
Sa tez w wersji pomarańczowej – i te podobają mi się najbardziej.
27 września 2010 at 09:50fajne 🙂 żwietna ta tablica na szafie, chciałabym coż takiego 🙂 w realu tak fajnie wyglądają jak na zdjęciach?
28 września 2010 at 11:56ja mogę polecić mebelki ze strony internetowej [usunięto_link] . Jak dla mnie są cudne i nie tak bardzo drogie [usunięto_link]
28 września 2010 at 20:40no i nie trzeba po 2 latach następnego łóżka kupować 😉
ogólnie to ma fajne kolory, pasowało by nam do pokoju…
czytałam, ze przy produkcji tych mebli użyli kolorów, które dziecko widzi od początku30 września 2010 at 12:11no tak, bo zwykle to tylko projektanci i stolarze, a tutaj lekarze, psychologowie, pedagodzy, a nawet rodzicie i dzieci 😉
1 października 2010 at 02:00myżlę, że pokój dziecinny powinien być po prostu jasny, zabawny i… ciepły! 😀
musi być w nim kobieta, bo… choćbyżmy się my, meni, nie wiem jak starali…
to i tak jej nie zastąpimy 😆 co? 😉
4 października 2010 at 17:17mężczyzna też jest potrzebny, mój nawet karmił czasami w nocy, jak już z sił opadałam 😛
a poza tym ktoż te meble musi ustawić, pokój pomalować itd 😉5 października 2010 at 18:49kompletnie nie w moim stylu, róż źle na mnie działa…
a powiedz mi, co zrobisz z takimi meblami za rok czy dwa, jak córka wyrożnie z barbie?7 października 2010 at 19:49a które rosną z dzieckiem? co masz na myżli?
8 października 2010 at 07:08Jak dla mnie za różowo.Tak cukierkowo.Wolę meble z jasnego drewna i dodatki kolorowe.Ale każdy niech urządza tak jak lubi. Sny na bank różowe w takim pokoju:)
9 października 2010 at 09:48@ananeczka wrote:
[usunięto_link] wrote:
a które rosną z dzieckiem? co masz na myżli?
no mam na myżli, takie meble które nie wymagają zmiany za 3-4 lata. takie które mają stylizację o dla malutkiego dziecka i dla tego ciut większego.
np coż takiego
te też są fajne
niektóre elementy są ruchome.. np. kółka łóżeczka 😀świetne:)Kolorystycznie i pasują do każdego pokoju, jak układanka:)
9 października 2010 at 18:06też mi się podobają, szczególnie te pierwsze, kolorystycznie by nam pasowały 🙂
13 października 2010 at 13:53jakiż czas temu było o nich też w dzień dobry tvn 🙂
22 października 2010 at 19:59pare dni temu mój ulubiony blog o dekoracji wnętrz o nich napisał 🙂 coraz popularniejsze są, jak widać 🙂
25 października 2010 at 20:24no nie są to zwykłe meble, nie da się ukryć 🙂
a my już mamy pomysł na pokój młodego 😉 będzie na sportowo 🙂
- AutorOdp.