Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    LadyV
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Masz 2 opcje ….
    SERCE : nie zwazaj na jego bolesne slowa i zachowanie…jedz do niego i pokaz ze naprawde masz gdzies jego zachowanie i nie pozwolisz zrujnowac czegos pieknego czyli WAS…..okaz wsparcie,zrozumienie,wiecej ciepla….a on musi przestac zachowywac sie jak rozpuszczony nastolatek i zaczac myslec racjonalnie …BO praca czy dom musi byc oddzielona od uczuc i osob ktore kochasz…a on to wszystko zmieszal w jednej sokowirowce …
    DUMA : mozesz go zostawic,zrobic sie nieczula na jego problemy,dac mu do zrozumienia ze jestes kobieta i nie dasz soba pomiatac,ze ty tez masz pragnienia i uczucia …

On musi sobie uzmyslowic ze jestes lub nie jestes kims kogo kochal i kocha …i musi przestac zachowywac sie w ten tragiczny sposob 😕
    Cos razem stworzyliscie a on zachowuje sie jakby tego nie pamietal albo mu nie zalezalo ….Nie wyobrazam sobie jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym 😡

Honey184
    Członek
    • Tematów: 5
    • Bywalec

wiesz ja wiele razy chcialam do niego przyjechac a on nie chcial raz nawet pojechalam i zadzwonilam ze jestem u niego w miesc ie to powiedzial ze nie ma czasu :(:(:( On wie ze ja go kocham i wspieram jak tylko moge tylko on t ego nie docenia on ma to w d**** jak mowie ze kocham to on mi mmowi ze fajnie i taka głupia gadka z nim jest ;/

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Daj sobie z nim spokój.Podczas następnej rozmowy powiedz,że chcesz się z nim zobaczyć,bo nie wyobrażasz sobie dalej takiego układu,a jesli dalej będzie sie wykręcał to powiedz mu przez telefon co o tym wszystkim myslisz.Najwyraźniej koles nie zasłużył na to,żebyż skończyła z nim normalny sposób… naprawdę,ten związek nie ma sensu.

LadyV
    Członek
    • Tematów: 2
    • Bywalec

Moze faktycznie daj sobie spokoj z takim partnerem 🙁 Tak jak mowilam on powinien miec to wszystko odgrodzone jak najdalej od ciebie i sam powinien sie uporac z problemami nie wciagajac w nie ciebie albo przynajmniej obchodzic sie z toba nalezycie niezaleznie od sytuacji….
    W trakcie problemow powinien „uciekac w twe ramiona” jezeli czuje ze grunt wali mu sie pod nogami i korzystac z twego wsparcia i rad…zas on sie izoluje i odpycha tych ktorzy mu pozostali 😕
    Jak dlugo bedzie jeszcze udawal skrzywdzonego i bedzie karal cie swoim zachowaniem za jego porazki i problemy?!

jezeli jest ci ciezko zostawic go teraz to sprobuj jeszcze raz zaoferowac mu siebie a jesli dalej nie bedzie zadnych efektow to odwroc sie od niego z czystym sumieniem ze probowalas sklejac wasz zwiazek….albo sam do ciebie wroci albo pograzy sie w porazkach i siegnie dna….

Honey184
    Członek
    • Tematów: 5
    • Bywalec

No i stało się rozstalismy sie znaczy ja z n im zerwalam ale przez telefon bo nie mialam innej mozliwosci i powiedzial mi ze dobrze ze ja chce go zostawic bo on myslal ze sie zmienil ale jednak sie nie zmienil i ze to dobrze ze sie rozstalismy powiedzialam mu ze tez tak uwazam ale wcale tak nie jest kocham go i ciezko mi z tym ale kazdy mi mowi ze tak bedzie lepiej mam nadzieje ze szybko sie z tego otrzasne

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dobra decyzja 🙂

Rolas
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Wydaje mi sie ze to sa dla niego ciezkie chwile. i powinnas go wspierac jak tylko mozesz, zobaczysz gdy juz sobie poradzic z tym problemem to napewno wszystko bedzie jak dawniej , jak to napisalas „cudownie”… Staraj sie byc przy nim blisko jak tylko mozesz , sama Twoja obecnosc mu pomorze…

Katie
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Nie ma sensu ciągnąć związków na się, jest tak duży wybór facetów, że można sobie pozwolić na zmianę.. 🙂

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę