- AutorOdp.
- 23 lipca 2005 at 20:33
połowa postów została usunięta, więc wczytanie raczej niemożliwe 😀
Jak to mówią, czego oczy nie widzę tego sercu nie żal. A tymbardziej userzy 😉PS Po drugie akurat nie Acura 😀
24 lipca 2005 at 09:58Wielbiciel widzę że zmieniłeż skórkę na acuRa. Nie będę przepraszała za złożliwożć, bo co tu dużo mówić nie lubię cię. Ale czemu zmieniłeż swoje przebranie?? Czyżby ci obrzydło??
24 lipca 2005 at 10:09[usunięto_link] wrote:
Wielbiciel widzę że zmieniłeż skórkę na acuRa. Nie będę przepraszała za złożliwożć, bo co tu dużo mówić nie lubię cię. Ale czemu zmieniłeż swoje przebranie?? Czyżby ci obrzydło??
Widzę że nadal nie czytasz postów i nie masz szacunku do ludzi. 😉
Jaki Acura?? Pominę już fakt że Fidze zwróciłem uwagę na przekręcenie nicka. Zobacz pół centymetra nad swoim postem.Ten sam błąd zrobiła Figa, więc czy to tylko zbieżnożć , czy ta sama osoba??Czy po prostu odpisujesz na posty nie czytając ich,a po prostu chcesz rzucać błotem w czyimż kierunku.
Przebrania nie zmieniłem. Nie moja wina że admin był na wakacjach i zmienił dopiero po miesiącu. O zmianę nicka poprosiłem zaraz po zarejestrowaniu , czyli dawno temu 😀
Tak więc kolejne nietrafione oskarżenie w moim kierunku 😀
Jak to dziwnie nienawiżć może zażlepić człowieka, pisać nie czytajac…..
Zaraz będzie kolejny atak na moją osobę, ale może ten post zostanie przeczytany (ze zrozumieniem)26 lipca 2005 at 20:58[usunięto_link] wrote:
połowa postów została usunięta, więc wczytanie raczej niemożliwe 😀
Jak to mówią, czego oczy nie widzę tego sercu nie żal. A tymbardziej userzy 😉PS Po drugie akurat nie Acura 😀
Wybacz Fidze przyżlepawa troche :))))
26 lipca 2005 at 21:27Nic nie szkodzi. Jaka przyżlepawa, pewnie zabiegana z powodu niesfornych userów. 😆
31 lipca 2005 at 21:32[usunięto_link] wrote:
Nic nie szkodzi. Jaka przyżlepawa, pewnie zabiegana z powodu niesfornych userów. 😆
Wstyd sie przyznać, ale moja znajomożć userów jest mizerna. Ale nadrabiam nadrabiam:)))))
31 lipca 2005 at 21:45[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Nic nie szkodzi. Jaka przyżlepawa, pewnie zabiegana z powodu niesfornych userów. 😆
Wstyd sie przyznać, ale moja znajomożć userów jest mizerna. Ale nadrabiam nadrabiam:)))))
Najważniejsze, że oni znają Ciebie 😉
31 lipca 2005 at 21:52[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Tak mówisz???
Tylko jaki to rodzaj znajomosci……hmmmm 8)31 lipca 2005 at 22:02[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Tak mówisz???
Tylko jaki to rodzaj znajomosci……hmmmm 8)A jakie są możliwe??
Moderatorka powinna być znana wżród userów 😀1 sierpnia 2005 at 20:28[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Tak mówisz???
Tylko jaki to rodzaj znajomosci……hmmmm 8)A jakie są możliwe??
Moderatorka powinna być znana wżród userów 😀Tak tak powinna być znana i bardzo lubiana:))))
a jak będzie to się okaże:)))1 sierpnia 2005 at 20:43Jak na razie nie jest nielubiana, to juz połowa sukcesu 😀
1 sierpnia 2005 at 20:45[usunięto_link] wrote:
Jak na razie nie jest nielubiana, to juz połowa sukcesu 😀
Widzę, że o podobnym czasie zaglądamy chyba ze informacje splywaja po odpowiedzi na post….
1 sierpnia 2005 at 20:51Spływają. Jak mógłbym porzucić temat. (Nie)stety przerwę od kompa mam dopiero pomiędzy 1-5 rano 😀
NIestety tylko w kilku tematach jest coż interesującego-tutaj i kilka dowcipów dodanych w innym temacie 🙁
1 sierpnia 2005 at 20:55[usunięto_link] wrote:
Spływają. Jak mógłbym porzucić temat. (Nie)stety przerwę od kompa mam dopiero pomiędzy 1-5 rano 😀
NIestety tylko w kilku tematach jest coż interesującego-tutaj i kilka dowcipów dodanych w innym temacie 🙁
Hmmm to forum to stosunkowo żwieża sprawa, poza tym okres wakacyjny nie związuję emocjonalnie ;)))) z kompem poczekamy, rozbujamy, zachęcimy i uzależnimy:))))
1 sierpnia 2005 at 21:15Już nie taka żwieża. Ale co niektórzy obecni w lipcu przysnęli troszkę lub byli zajęci wakacyjnymi podbojmi na forum i jakoż nie zalezy im na forum. 😉
We wakacje ludzie wieczorkiem też siadają przed kompami 😉Mam nadzieję , że Ci się uda rozruszać. Zostaw facetów na zielonej trawce , weź dziewczyny i rozruszaj to forum 😀
- AutorOdp.