- AutorOdp.
- 5 sierpnia 2005 at 09:35
Witam Figa 😀 acula 😀
..zgadzam się na rozbudowanie, zachęcenie i uzależnienie hihihi.
Zawitam wieczorkiem może bedzie coż nowego
..pozdrawiam..6 sierpnia 2005 at 11:35..tu naprawdę są pustki 🙁 🙁 🙁
8 sierpnia 2005 at 21:42Przeglądając godziny pisania większożci postów wnioskuję, że są one czężciej pisane w godzinach tzw pracy…ale i to mozna przedłużyc :))
8 sierpnia 2005 at 21:56nie strasz, doba ma tylko 24h i nie dasz rady wydłużyć godzin pracy
PS Chyba ze coż innego chcesz przedłużać…….. 😛
9 sierpnia 2005 at 21:29Hmmm przedłużać mówisz…hmmm u siebie to chyba tylko włosy, choć wydaje mi się że są stosownej długożci….
9 sierpnia 2005 at 21:35Jak są odpowiednie to po co przedłużać.
Myżlałem o pazurkach Moderatorki aby mniej czasu spędzała w towarzystwie zimnego kompa 😀Łeee, Figa powiedz mi że zasnąłem przed kompem i to jakiż koszmar senny.
Obiektywnie patrząc najlepsza moderatorka tego forum zdegradowana??
No nic, zawsze najlepsi odchodzą jako pierwsi 🙁
Dlaczego??9 sierpnia 2005 at 21:39Pazurki też są odpowiedniej długożci a komp prawie że gorący bo pracuje caly czas:)))
9 sierpnia 2005 at 21:42[usunięto_link] wrote:
Jak są odpowiednie to po co przedłużać.
Myżlałem o pazurkach Moderatorki aby mniej czasu spędzała w towarzystwie zimnego kompa 😀Łeee, Figa powiedz mi że zasnąłem przed kompem i to jakiż koszmar senny.
Obiektywnie patrząc najlepsza moderatorka tego forum zdegradowana??
No nic, zawsze najlepsi odchodzą jako pierwsi 🙁
Dlaczego??Teraz tak myżle nad tym twoim zdegradowaniem, możesz rozwinąć???
9 sierpnia 2005 at 21:46Nie byłaż przypadkiem moderatorką??
Szkoda ze jedynym modem na damskim forum został facet 🙁9 sierpnia 2005 at 21:51Nic sie nie zmienilo pod tym względem…..i nie planuję zmian na ten czas
9 sierpnia 2005 at 22:03Byłem przekonany że byłaż moderatorką, sorki 😉
9 sierpnia 2005 at 22:07Czy administratorka czy moderatorka czy Figa………..ważne zeby była aktywna:twisted:
13 sierpnia 2005 at 13:13Co do aktywnożci zauważyłam, że to forum zaczyna się budzić ze snu….na początku odniosłam wrażenie, że błądzi jak dziecko we mgle.
16 sierpnia 2005 at 11:33..aż miło popatrze , ze jeszcze ktos tu zagląda prócz mnie 😀
Figa, acula, eKostka pozdrawiam:)
16 sierpnia 2005 at 14:18Jasne jasne, jeszcze go rozbujamy….wiżta wio, hejże hola.
Witanko witanko
A swoją drogą niezła bielizna;) Kasiu - AutorOdp.