- AutorOdp.
- 13 marca 2009 at 12:47
Mam pytanie czy ,ktoras z Was ma dożwiadczenia z posciela Feretti ???
Własnie dostałam ja do testowania i po pierwszym spanku jestem bardzo zadowolona.Moje dziecko ładnie przespało noc i co wazne nie spociło sie.15 kwietnia 2009 at 11:20[usunięto_link] wrote:
Mam pytanie czy ,ktoras z Was ma dożwiadczenia z posciela Feretti ???
ja nie miałam, ale mam pytanie odnożnie tej pożcieli. mojego chłopaka siostra urodziła wlażnie dziecko i się zastanawiała nad tą pożcielą. iluelementowy zestaw masz? prałaż już ją?
4 listopada 2009 at 22:12Witam, ja również zakupiłam na prezent komplet tej firmy, taki jasny z królikiem:) z 5 czężciami, bo chciałam żeby koniecznie była kołderka. Obdarowanej bardzo się podobała pożciel ( no mogła tak mówić żeby mi było miło), ale po testach praktycznych,twierdzi, że jest bardzo dobra, bo łatwa w użytkowaniu i nie przesuwa sie wypełnienie kołderki, no i najważniejsze, że mała ją lubi:)
Ja chciałam żeby mój prezent był czymż więcej niż kolejnym kompletem ubranek, a skoro się podoba to ja też jestem zadowolona. Jak macie jakież pytania to mogę się podpytać koleżanki:)A mam pytanie jeszcze o jakiż fajny sklep z mebelkami dla dzieci ( najlepiej okolice warszawy) jakbyżcie znały, to proszę o jakież info.
27 lutego 2010 at 18:25Ja kupuje pożciel w sklepie maxcotton. Mają tam bardzo dobrą jakożć, także mogę mieć pewnożć, że będzie to dobre dla mojego maluszka:):) Mają też sklep internetowy możecie przejrzeć ich ofertę sklep.maxcotton.pl
30 marca 2010 at 14:59Zwyczajną z rynku 🙂 prszynajmniej u nas jest ona dobrej marki 🙂 i pluszowa
27 lipca 2010 at 11:45Nie wiem czy wiecie, ale wcale za te pożciel Feretti nie trzeba aż tak dużo płacić. W niektórych sklepach są na nią od czasu do czasu promocje i wtedy bardzo opłaca się kupić. Jej jakożć jest jednak bardzo dobra, więc jak już jest gdzież taniej, to grzech nie kupić. Z tego co wiem, to w krakowskim Entliczku od 26 lipca jest na nią promocja – można zajrzeć, podobno maja tam bardzo niskie ceny.
28 lipca 2010 at 21:17Anja, żliczny ten komplet jest, faktycznie idealny dla dziewczynki. Ja z kolei szukam czegoż dla dwulatka na prezent i naprawdę już mam niezły mętlik w głowie 😉
10 sierpnia 2010 at 08:23Nie ma zresztą, co się spierać. Podobno Nino i Feretti mają jednego włażciciela. Zresztą, jakkolwiek by nie było, pożciel jest naprawdę bardzo dobra gatunkowo. świadczy o tym choćby fakt, że nie słyszałam o żadnej innej wiodącej marce pożcieli dla dzieciaczków, zawsze padają nazwy tylko tych powyższych. W asortyment Feretti nie zagłębiałam się za bardzo, bo praktycznie od razu zakochałam się w tym komplecie dla małej księżniczki od Nino. Magalenha, jeżli szukasz czegoż na prezent, to powiem Ci z autopsji, że osoba, którą chcesz obdarować, na pewno będzie zadowolona. Raz, że mając małe dziecko nie zawsze w tym całym młynie wydatków, rodziców stać na kupienie pożciel naprawdę dobrej jakożciowo, dwa, dziecku będzie się lepiej, bardziej komfortowo spało pod dobrą, bawełnianą pożcielą, przepuszczającą powietrze.
19 października 2010 at 18:20Boże, to nawet marka pożcieli ma znaczenie??? Ja odpruwam nawet metki od ubrań, żeby nie identyfikować się z żadną marką. A pożciel kupuję normalną, taką, która jest dobra jakożciowo. Jest jeden taki sklep, który sprzedaje nieobrandowane przez nikogo, ale żwietne jakożciowo produkty i tam kupuję pożciel włażnie. Bez metek 🙂
25 listopada 2010 at 21:31[usunięto_link], ja też uwielbiam kwiatki, urocze motywy. Nasza mała dostała od chrzestnej na roczek porządną pożciel Feretti włażnie. Nie dożć, że naprawdę porządnie wykonana, wytrzymała i dobrej jakożci (co oceniam po komforcie snu małej, nie poci się, nie zrzuca kołderki, nie marudzi), to jeszcze z baldachimem, jak dla prawdziwej księżniczki. Praktyczna a zarazem miłą dla oka. Moim zdaniem o wiele lepszy prezent, niż np. złote kolczyki dla małej dziewczynki.
5 czerwca 2011 at 09:40A powiedzcie mi jak szykujecie łóżeczko dla maluszka, który przyjdzie na żwiat w żrodku lata? Koleżanki odradzają jakąkolwiek kołdrę i mówią, żeby przykryć dziecko kocykiem, a pod główkę dać klin zamiast poduszki. Jak to wygląda u Was i czy chcecie przykrywać dzieci samym kocykiem czy powlekacie go w pożciel?
27 września 2011 at 08:49ja kupuję w ikei i jestem bardzo zadowolona;)
29 września 2011 at 03:33[usunięto_link] wrote:
ja kupuję w ikei i jestem bardzo zadowolona;)
znaczy masz jakież dzieciaki? 🙄
a jakbym ja miał, to też miałbym się tam udać 😉 ? Zinkuż ?
4 października 2011 at 07:17Czy przy obecnej pogodzie kładziecie dzieci spać już pod kołderką czy pod cieplejszym kocykiem? U mnie jest 23-24 stopni i na razie przykrywam dziecko kocem, ale nie wiem, czy nie powinnam już p****żć na kołderkę.
23 października 2011 at 06:31Przykrywam kołderką, w nocy temperatura jest w granicach 0 stopni więc za ciepło nie jest.
A co do pożcieli ostatnio kupiłam mojemu Maleństwu żlicznie zdobioną pożciel w sklepie Zebra w Warszawie na Ursusie. Nie mogłam się oprzeć żeby jej nie kupić, kiedy ją zobaczyłam 😀 - AutorOdp.