- AutorOdp.
- 6 marca 2019 at 14:54
Sama noszę okulary prze moja pracę i muszę przyznać że w okularach mniej męczy mi się wzrok niż bez.
[usunięto_link]
2 kwietnia 2019 at 13:16Ja oprocz przerw biore przed praca zawsze tabletki na oczy z luteina.
8 maja 2019 at 14:58Dokladnie, luteina jest wazna w takiej pradcy.
9 maja 2019 at 11:41mój mąż ma taki problem, bo widzę po nim, że oczy ma czerwone jak przychodzi z pracy. c o jest dobrego na takie problemy jeszcze?
5 czerwca 2019 at 12:28Luteina, krople nawilżające.
2 lipca 2019 at 15:11Luteina i soczek marchewkowy, polecam 🙂
23 września 2019 at 13:52są specjalne szkła do komputera- zerówki jeśli ktoś nie ma wady wzroku, ja noszę tylko właśnie do pracy na komputerze i serio mi pomaga, oczywiście trzeba też robić przerwy- ja mam akurat okulary z paris optique i jestem z nich zadowolona
18 grudnia 2019 at 23:27W pracy przy komputerze trzeba szczególnie uważać na dwie rzeczy. Po pierwsze wzrok, a po drugie miejsce siedzące. Jeżeli chodzi o wzrok to warto mieć okulary z antyrefleksem, ale i dobry monitor. Oświetlenie też robi swoje. Ja też dużo pracuję przy komputerze, ale robię przerwy co jakiś czas, żeby się wyprostować, żeby kręgosłupu nie przeciążyć. Podobno przy lapropie bardziej nadwyręża się wzrok bo trzeba siedzieć tuż przy monitorze jak się coś pisze. Trochę sie nad tym zastanawiałam bo planuję kupić komputer i nie wiem czy kupować lapropa czy taki PC stojący.
28 maja 2020 at 15:32ja noszę specjalne okulary do kompa i super się sprawdzają 🙂
22 grudnia 2020 at 00:45Słyszałam o tej jodze oczu, mój chłopak teraz czyta książkę o tym – czekam aż się podzieli co ciekawego tam znalazł. Póki co kupiłam okulary chroniące przed modrym światłem i widzę różnicę.
15 stycznia 2021 at 15:18Ooo joga oczu to jest coś! Pisz koniecznie jak coś znajdzie
22 lutego 2021 at 21:47ja od pracy przy kompie mam problemy z plecami. Już nawet kupiłam sobie poduszkę masującą od Medivona aby po pracy jak mnie bolą plecy to sobie je wymasować. Jestem zadowolona z tych masaży. Mogę polecić z czystym sumieniem takie rozwiązanie.
4 maja 2021 at 14:14przerwy to najlepsze co można robić. Chyba że jeszcze jakieś okulary zerówki
26 maja 2023 at 10:30kiedy pracuję przy komputerze, moje oczy są bardzo zmęczone, muszę kapać, żeby nawilżyć (
- AutorOdp.