• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Duzo zalezy tez od skupienia,koncentracji ,uspokojenia sie i trafienie na spoko egzaminatora 😉 ja za 1 razem mialam strasznego dodatkowo jakiegos ,ktory sie uczyl,dlatego uwalil mnie za 1 razem,ale za 2 razem juz bez nerwow i w ogole totalnie wyluzowana z innym egzaminatorem jechalam jak z kolega 😀 iz dalam pod koneic lipca. Tylko gdzie autko?;(((

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja zdałam za czwartym razem 🙂 po długich i ciężkich udało mi się wyjechać z łuku 😆 no i se żmigam teraz 😈 może nie jestem jakimż szałowym kierowcom,ale nikt jak dotąd nie narzekał,ze ze mną się źle jeździ 🙂 więc muzyka na full,zimny łokieć i szpanerska bujana po trzy razy na około ronda 😆

tigerka
    Member
    • Ekspert

szczesciara ,ze ma auto ,badz daja… Moim noworocznym postanowieniem bedzie napewno zarobienie chociazby ostatkami sil, na male autko SWOJE 😈

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja swojego własnego nie mam,ale tata mi daje,nawet bez większych oporów 🙂 mój argument nr 1: „tatko,ale jak ja mam sie nauczyć jeździć,skoro nie mam możliwożci prowadzenia auta…” i tato ulega 😀

tigerka
    Member
    • Ekspert

😀 Warn zamien sie ojcami na pare dni chociaz ?Bym sobie pojezdzila,bo tak nigdy doswiadczenia za kolkiem nie zaznam… 👿 😉

fish
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

zdalem za 2 razem. przy 1 podejsciu mialem 3 bledy na tescie. a bylo to 7 lat temu 🙂

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Ja miałam dopiero 4 wykłady, wiec też najgorsze przedemną:D ale postanowiłam sobie,ze muszę zdać za pierwszym razem i koniec:D u nas wykłady same trwają około miesiąca no a potem około miesiąca jazd, to zalezy tez od instruktora ,czy ma duzo czasu, ale boje sie,ze mi sie egzamin z maturą zejdzie;/;/;/

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prawo jazdy!!!"

Przewiń na górę