• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Monika i abi dziekiz a rady! Juz mam plan co kupic! 馃槅 Dzieki wielkie! :** 馃檪

P.S.Monika 馃檪 „tego kwiatu pol swiatu” hmm ciekawe jakos nie widze?? 馃檮 I nie mamz amairu sie zakochiwac ani wierzyc w milsoc i ,ze „kocha”. Kocha to pwoazne slowo przynajmniej wg mnie no i latwo to powiedziec gorzejz as okazac… najlepiej jak facet rozkochuje w sobie dana laske a po ponad 2 latach od tak ” Nie kocham Cie i nie mowilem CI do kocna prawdy etc” DZIEKI wielkie. :/ Chociaz wiem,ze w gorszej sytuacjii jest moja kolezanka,ktora jest w ciazy i facet ja zostawil … Brak slow na ch….. facetow.. grrrrr… 馃檨

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Ojj.. ja z prezentami mam zawsze ogromny problem 馃槙

Ju偶 g艂贸wkuj臋 co kupi膰 ch艂opakowi…. no i dos艂ownie 偶adnej opcji, 偶adnego pomys艂u…. po艂a偶臋 po sklepach i mo偶e wpadnie mi co偶 w oko… 馃榾

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

P.S.Monika 馃檪 „tego kwiatu pol swiatu” hmm ciekawe jakos nie widze?? 馃檮 I nie mamz amairu sie zakochiwac ani wierzyc w milsoc i ,ze „kocha”. Kocha to pwoazne slowo przynajmniej wg mnie no i latwo to powiedziec gorzejz as okazac… najlepiej jak facet rozkochuje w sobie dana laske a po ponad 2 latach od tak ” Nie kocham Cie i nie mowilem CI do kocna prawdy etc” DZIEKI wielkie. :/ Chociaz wiem,ze w gorszej sytuacjii jest moja kolezanka,ktora jest w ciazy i facet ja zostawil … Brak slow na ch….. facetow.. grrrrr… 馃檨

Naprawde mi przykro i wiem,ze jestes rozzalona,rozumiem, to boli,pewnie niejedna z nas przezyla podobne rozczarowanie….
    Mysle jednak,ze zapomnisz i napewno zapragniesz pokochac i byc kochana przez jakze to ”oktutnych” mezczyzn:) Zobaczysz. Jestes mloda-wszystko przed Toba!

Pozdrawiam:)

dolores.matusik
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czesc,

a ja kompletnie niewiem co kupic moim dzieciom na gwiazdke. Wpadlam na pomysl kupienia mikroskopu np. Bresser Visiomar z okularem PC

Czy jest to dobry pomysl na prezent ?

Dolo

dolores.matusik
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czesc,

a ja kompletnie niewiem co kupic moim dzieciom na gwiazdke. Wpadlam na pomysl kupienia mikroskopu np. Bresser Visiomar z okularem PC

Dolo

dolores.matusik
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czesc,

Dolo

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

JA uwielbia艂am sw贸j mikroskop i do dzi偶 wspominam go jako super prezent.

ausia
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

Jestem z Tob膮 kochana tigierko!! zobaczysz wszystko b臋dzie dobrze!! :ok:

A teraz na temat prezent贸w, ja ju偶 kupi艂am dla mojego misia pi臋kn膮 koszul臋 na zamku 馃榾 plus 2 pary bokser贸w!! my偶l臋, 偶e mu si臋 spodobaj膮!! 馃榾

Zielonooka
    Member
    • Guru

Ja jeszcze nic nie kupi艂am:) Ale mam mn贸stwo pomys艂贸w. Co偶 si臋 wybierze, najpierw zobacz臋 co dostan臋 od niego na urodziny.

Mniszka
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Moj syn jest fanem gier komputerowych strategii, zawsze cos nowgo sie na rynku pojawia, wiec nie mam problemu. Poza tym czasem jakies p艂yty z muzyka. Gorzej z mezem, z nim zawsze mam problem zeby cos wybrac, bo nie chce sie powtarzac, a to trudne…
    No coz nie pozostaje mi chyba nic innego niz wziac swoja karte kredytowa i ruszyc do sklepow, podobno master card ma jakas loterie teraz, wiec moze wygram samochod, mysle, ze takim podarunkiem moj maz bylby wrecz zachwycony^^

baby22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

ja mam taki pomys艂 偶eby kupi膰 3 cz臋sciowy prezent :):
    -cz臋偶膰 praktyczna-maszynka do golenia
    -cz臋偶膰 do ubioru-jaki偶 fajny ciuszek kt贸ry sam wybierze (podst臋p)
    -i co偶 co tygryski lubia najbardziej-jego pasj膮 s膮 samochody,jak by艂 u m艂odszego brata to ca艂ymi dniami bawili偶my si臋 samochodzikiem na pilota, ja kupie mu taki na radio 馃檪

zoska samoska
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 87
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Moj syn jest fanem gier komputerowych strategii, zawsze cos nowgo sie na rynku pojawia, wiec nie mam problemu. Poza tym czasem jakies p艂yty z muzyka. Gorzej z mezem, z nim zawsze mam problem zeby cos wybrac, bo nie chce sie powtarzac, a to trudne…
    No coz nie pozostaje mi chyba nic innego niz wziac swoja karte kredytowa i ruszyc do sklepow, podobno master card ma jakas loterie teraz, wiec moze wygram samochod, mysle, ze takim podarunkiem moj maz bylby wrecz zachwycony^^

to szukaj gierek tej 臋…fundacji, ktorej ambasadorem jest Saleta, wtedy pieniazki z gry ida na fundacje wspierajaca dzieci. sa tam tez strategie, widzialam ostatnio Settlersow 馃榾 (swoja droga to ukochana gra):P. uwazaj z ta karta, bo mozna latwo przedobrzyc na zakupach, a konkurs fajowy:)

Zielonooka
    Member
    • Guru

A mo偶e co偶 zw z jego hobby?

julianna
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Moze mi podpowiecie bo zastanawiamy sie z mezem juz od dluzszego czasu. nasze starsze dziecko (11 lat) bardzo nalega zebysmy mu kupili na gwiazdke telefon komorkowy „bo kazdy w klasie juz ma”. Jakos nie jestem do tego przekonana. Boje sie troche spelnic ta jego zachcianke ale z drugiej strony nie chce zeby czul sie poszkodowany. Co mi radzicie?

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Moze mi podpowiecie bo zastanawiamy sie z mezem juz od dluzszego czasu. nasze starsze dziecko (11 lat) bardzo nalega zebysmy mu kupili na gwiazdke telefon komorkowy „bo kazdy w klasie juz ma”. Jakos nie jestem do tego przekonana. Boje sie troche spelnic ta jego zachcianke ale z drugiej strony nie chce zeby czul sie poszkodowany. Co mi radzicie?

To jest Boze Narodzenie….”zwierzeta przemawiaja ludzkim glosem”-kupienie mu telefonu nie bedzie spelnieniem zachcianki tylko czyms wiecej. Spojrz na to z innej strony,bedziesz z nim w stalym kontakcie i odwrotnie,nie bedziesz musiala sie martwic czemu sie spoznia…..
    Mysle,ze to bardzo dobry prezent.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Prezenty na Boze Narodzenie-macie juz?"

Przewi艅 na g贸r臋